Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΣΠΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΣΠΑ.ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ.

ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΒΑΛΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΟΜΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ.

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΜΟΥ?ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ Η ΟΧΙ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, δεν σου απαντώ με πάσα βεβαιώτητα, αλλά θυμάμαι πως στην φόρμα υποβολής έλεγε ότι το να συμπληρώσεις περιφέρεια για δομές τοποθέτησης, είναι προαιρετικό και όχι καθοριστικό για την περιοχή επιλογής παιδικού.

Οπότε υποθέτω, ότι δεν παίζει κανένα πρόβλημα.

Αλλοστε, αφού σας δέχτηκαν, σημαίνει ότι έχει ελεγχθεί ήδη η αίτηση σου. Αν αποτελούσε πρόβλημα αυτή η διαφορά, θα είχε απορριφθεί η αίτηση σου και δεν θα είχες λάβει κουπόνι.

Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπερα, εγώ φέτος έκανα το ίδιο λάθος. Τελικά σας δέχτηκαν? Προσπαθώ να τους πάρω στο εεταα αλλά δεν συκονουνε. Μήπως γνωρίζετε αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το βαουτσερ όπως είναι και στο ιδιωτικό και στο δημόσιο παιδικό σταθμό? Ευχαριστώ πολύ 

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, violettakostina123@gmail. είπε:

Καλησπερα, εγώ φέτος έκανα το ίδιο λάθος. Τελικά σας δέχτηκαν? Προσπαθώ να τους πάρω στο εεταα αλλά δεν συκονουνε. Μήπως γνωρίζετε αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το βαουτσερ όπως είναι και στο ιδιωτικό και στο δημόσιο παιδικό σταθμό? Ευχαριστώ πολύ 

Ναι μπορείς κ σε δημοτικο παιδικο σταθμό, περυσι είχα τον γιο μου

Λογικά δ θα έχεις θέμα με το λάθος που έκανες, αλλα θα σου πει κ η @sweety**

καλησπέρα! ουτε που το θυμομουν αυτο το ποστ...χαχ!! 

τελικα με δεχτηκαν ολα καλα ,τους ειπα οτι εχω κανει λαθος την μερα που πηγα για την εγγραφη και μετα απο καποιες μερες μου εδωσαν ενα μειλ της εετα(δεν μπορω να θυμηθω καλα) να στειλω το αιτημα μου οτι θελω να αλλαξει η τοποθεσια στο  voucher και το αλλαξανε αυτοι..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...