Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ο γιος μου ειναι εννεα μηνων και παντα θελει να κοιμαται νωρις οτι και να του κανω. Ετσι 8 η ωρα πεφτει για υπνο. Συνηθως εκεινη την ωρα δεν τρωει καλα και ετσι θα ξυπνησει στις 12 με μια για να φαει. Αν τον συκωσω απο το κρεβατι και τον ταισω ξυπναει για τα καλα και μετα δυσκολα κοιμαται παλι. Αν τον ταισω στο κρεβατι μισοκοιμησμενο κοιμαται μετα πιο ευκολα αλλα το προβλημα μου ειναι το ρεψιμο. Δεν θελω να τον παρω αγκαλια διοτι θα ξυπνησει αλλα πως αλλιως μπορω να τον βαλω να ρευτει. Εχει καμια σας τιποτα να προτινει?

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

Διαφημίσεις

Εγω να σου πω την αληθεια απο τους 6 μηνες και μετα σταματουσα να τα βαζω για ρεψιμο.φαντασου οτι ο μεγαλος εως 2,5 χρονων ξυπνουσε καθε τρεις ωρες για γαλα που να τον εβαζα καθε φορα για ρεψιμο δεν υπηρχε περιπτωση να ξανακοιμασταν!!!

Να πω την αμαρτία μου και μένα η μικρή που τρώει κοιμισμένη το βράδυ, αν και τη σηκώνω και δεν ξυπνάει, πολλές φορές δεν ρεύεται και αν επιμείνω βάζει τα κλάματα και ξυπνάει οπότε την αφήνω... Με πολλές τύψεις :(:(

Aso4p2.pngplWtp2.png

Γιατι με τυψεις εμενα ο γιατρος μου ειχε πει απο την στιγμη που αρχιζει κρεμες τερμα το ρεψιμο!!!τωρα ειναι αναλογα και στο παιδι ,αμα βγαζουν γουλιες κ.τ.λ.

Διαφημίσεις

Δεν τον ταιζω εντελως ξαπλα αλλα του βαζω ενα μαξηλαρι απο κατω και ειναι πιο ορθιος το προβλημα ειναι αμα τον παρω αγκαλια μετα δεν ξανακοιμαται ευκολα. Ειναι λιγος ο υπνος του γενικα και αμα δεν κοιμαται και αυτες τις ωρες κλαψε με

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

η μικρη μονο κοιμισμενη υπαρχει περιπτωση να πιει γαλα. Της εχω ενα μικρο μαξιλαρακι, γυρισμα στο πλαι και μαμ. Και μικροτερη δε ρευοταν ποτε, δε τη κουναγα γιατι μπορει να τα εβγαζε, εμενε κανα μισαωρο στο ρηλαξ μονο.

kKZUp2.png

• 2 weeks later...

εμενα η μικρη ειναι 9 μηνων και συνεχιζει να τρωει το βραδυ κατα τις δυο. και εγω της βαζω ενα μαξιλαρι για να ειναι λιγο σηκωμενο το κεφαλακι της αλλα σε καμμια περιπτωση δεν την ρευω. ουτως ή αλλως το πινει τοσο ησυχα που δεν παιρνει αερα οποτε και αν το εχω προσπαθησει να την ρεψω δεν γινεται τιποτα. το θεμα ειναι για ποσο καιρο θα τρωει τα βραδια. Δεν αντεχω αλλο!!!!!!!

κοριτσακια μου!