Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μικρος Πριγκιπας

Recommended Posts

καποια στιγμη ειχε παρει το ματι μου ζωγραφισμενο τον μικρο πριγκιπα σε καμβα -θεμα βαπτισης πρεπει να'ταν αλλα δεν το βρισκω! :evil: -

θελω να το ζωγραφισω για το δωματιο του γιου μου -σε διαστασεις καμβα μαλλον 50χ60-

αν η κοπελα που το ειχε φτιαξει δει το ποστ ας απαντησει γιατι θελω να ρωτησω 2-3 πραγματακια... αλλα και οποια κοπελα μπορει να με φωτισει ας μου πει που μπορω να βρω μια ωραια εικονα που θελω να εκτυπωσω και να εχω σαν οδηγο... εχω βρει κατι στο ιντερνετ αλλα ψαχνω και κατι καλυτερο... θελω απλα μια ολοσωμη του μικρου πριγκιπα... και εχω και ενα θεμα με τα χρωματα... βαζω ελευθερα οτι θελω? οκ ρουχα κτλ αλλα στο προσωπο τι χρωμα να βαλω? και τι πινελακια θα με διευκολυνουν?

δεν ζηταω πολλα βρε! :lol:

me and my men...

Διαφημίσεις

Η IOKΑΣΤΗ είχε θέμα το Μικρό πρίγκιπα.Στέιλτης ένα πμ αν θέλεις μήπως δε δεί το θέμα σου. :D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Ολοσωμη φωτο του μικρου πριγκηπα εχει το εξωφυλο του βιβλιου.

Δεν εχεις παρα να κοιταξεις αυτο..

Οταν λες χρωματα τι εννοεις? Ειδη χρωματων πχ τεμπερες, λαδια κλπ?

Νομιζω οτι οτι θελεις μπορεις να χρησιμοποιησεις αναλογα με το τι ξερεις να δουλευεις Αν το κανεις βεβαια σε καμβα μαλλον θα πρεπει να χρησιμοποιησεις η λαδια ή σκονες αγιογραφιας (δεν ξερω αν πιανει κατι αλλο πανω σε καμβα ας μας διαφωτισει καποιος που ασχολειτε με τη ζωγραφικη)

Αν εννοεις τις αποχρωσεις νομιζω οτι εισαι λιγο περιορισμενη οσον αφορα την φιγουρα..

Προφανως ομως μπορεις να παιξεις με το φοντο.

Παντως γενικα δεν ειναι και δυσκολο να το φτιαξεις αν πιανει το χερι σου.. :lol: (ειχα κανει εγω μια τοιχογραφια στην ταξη μου παλιοτερα)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Παντως γενικα δεν ειναι και δυσκολο να το φτιαξεις αν πιανει το χερι σου.. :lol: (ειχα κανει εγω μια τοιχογραφια στην ταξη μου παλιοτερα)

κι εγω στο λυκειο! η φωτο του βιβλιου δεν ειναι ακριβως αυτο που θελω... το'χω το βιβλιαρακι... προσανατολιζομαι περισσοτερο σε κατι τετοιο: http://www.lookingglassreview.com/assets/images/The_Little_Prince.jpg

οσο για τα χρωματα, εχω καταληξει σε ακρυλικο... με τις αποχρωσεις δυσκολευομαι λιγο τωρα!

me and my men...

Νομιζω οτι ολες αυτες οι εικονες του μικρου Πριγκηπα βρισκονταισ το βιβλιο..

Μπορεις να το παρεις και να κανεις μια μεγενθυση με φωτοτυπια..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία ιδέα που είχα δει σε ένα μαγαζάκι με χειροποιητα αντικείμενα ήταν ένας καμβάς με ζωγραφισμένο τον μικρό πρίγκηπα πανω και απο πίσω είχε προσαρμόσει η κοπέλα φωτάκια σαν αυτά που βάζουμε στο δέντρο ... έτσι στο σκοτάδι φεγγοβολούσε και ήταν καταπληκτικό!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Πολύ ωραία ιδέα που είχα δει σε ένα μαγαζάκι με χειροποιητα αντικείμενα ήταν ένας καμβάς με ζωγραφισμένο τον μικρό πρίγκηπα πανω και απο πίσω είχε προσαρμόσει η κοπέλα φωτάκια σαν αυτά που βάζουμε στο δέντρο ... έτσι στο σκοτάδι φεγγοβολούσε και ήταν καταπληκτικό!!!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!

me and my men...