Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τα παιδιά του Δρόμου

Recommended Posts

καλημερα,

μου ηρθε σε mail το παρακατω,

Μανούλες,

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι μετά από πολύ κόπο και πάρα πολλά τηλεφωνήματα βρήκα μία λύση για να μην πετάξουμε ρούχα και παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούν πια τα παιδιά μας και που είναι φυσικά σε καλή κατάσταση.

"Τα παιδιά του Δρόμου" είναι ένα σπίτι που φιλοξενεί και "χρηματοδοτεί" φτωχά παιδιά και οικογένειες απ'όλο τον κόσμο που "δεν έχουν στον ήλιο μοίρα".

Αφορά παιδιά που είτε είναι ορφανά, είτε οι οικογένειές τους είναι πολύ φτωχές.

Δέχονται τα πάντα σε καλή κατάσταση (ρούχα, παιχνίδια, μικροέπιπλα, καρότσια) για ηλικίες που αφορούν ακόμη και βρέφη (ηλικία 0).

Αν θέλετε μπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς βοηθώντας αυτά τα παιδάκια δίνοντάς τους λίγη χαρά.

"Τα παιδιά του δρόμου" βρίσκονται στη διεύθυνση Αρίστωνος 6-8, Μεταξουργείο, Κολωνός (γωνιακό με Κωνσταντινουπόλεως 165).

Υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργός: κα Μυρτώ Λαιμού

Τηλέφωνο: 210-5239.402 και 5221.149

Ώρες: 11.00 - 18.00 καθημερινά

Διαφημίσεις

Επίσης πάντα έχουν ανάγκη και απο εθελοντές και κάνουνε πολύ καλή δουλειά... :)

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Ο παπα-Αντώνης διηγείται την επίκαιρη ιστορία της Κιβωτού του Κόσμου

Οι άλλοι πρωταγωνιστές «Στην Αθήνα έπρεπε να υπάρχουν 500 Κιβωτοί»

«Ακόμα και το καλύτερο ίδρυμα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη μάνα»...

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=1401227

"Η Κιβωτός του κόσμου "είναι που φροντίζει" τα παιδιά των δρόμων"

Κι ο Παπα -Αντώνης ,ο άνθρωπος που ονειρέυτηκε ,δημιούργησε και έφτιαξε την Κιβωτό.

Αξίζει να διαβάσουμε τη συνέντευξή του και να σταθούμε δίπλα του και δίπλα στα "παιδιά του"..

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Θα το τυπώσω και αύριο θα το βάλω στον πίνακα ανακοινώσεων στα αποδυτήρια του κολυμβητηρίου.

Ευχαριστούμε nora

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Σήμερα μου ήρθε ένα μέιλ που έλεγε τα εξής:

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι μετά από πολύ κόπο και πάρα πολλά

τηλεφωνήματα βρήκα μία λύση για να μην πετάξουμε τίποτα από τα ρούχα

και παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούν πια τα παιδιά μας και που είναι

φυσικά σε καλή κατάσταση.

"Τα παιδιά του Δρόμου" είναι ένα σπίτι που φιλοξενεί και

"χρηματοδοτεί" φτωχά παιδιά και οικογένειες απ'όλο τον κόσμο που "δεν

έχουν στον ήλιο μοίρα". Αφορά παιδιά που είτε είναι ορφανά, είτε οι

οικογένειές τους είναι πολύ φτωχές. Δέχονται τα πάντα σε καλή

κατάσταση (ρούχα, παιχνίδια, μικροέπιπλα, καρότσια) για ηλικίες που

αφορούν ακόμη και βρέβη (ηλικία 0).

Γι'αυτό το λόγο, εαν θέλετε, μπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς βοηθώντας

αυτά τα παιδάκια δίνοντάς τους λίγη χαρά.

"Τα παιδιά του δρόμου" βρίσκονται στη διεύθυνση Αρίστωνος 6-8,

Μεταξουργείο, Κολωνός (γωνιακό με Κωνσταντινουπόλεως 165)

Υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργός : κα Μυρτώ Λαιμού

Τηλέφωνο : 210-5239.402 και 5221.149

Ωρες : 11.00 - 18.00 καθημερινά

Γνωρίζετε κάτι σχετικά μ'αυτό;

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Λέγκω αν θυμάμαι καλά, πριν αρκετά χρονια ήταν ένας παπάς στον κεραμεικό και βοηθούσε τα παιδάκια που τα είχαν παρατήσει οι γονείς τους ή που οι γονείς τους δεν είχαν να τα ταίσουν. Νομίζω ότι ΄πρόκειται για τον πατερ Αντώνιο και τη γυναίκα του που φροντίζουν να μαγειρεύουν σε αυτά τα παιδια, να τα διαβάζουν, να τα έχουν καθαρά κτλ. Δεν είμαι τόσο σίγουρη βέβαια. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να τον είχε και η Τατιάνα πριν κανα μήνα,νομίζω ότι είχα δεί διαφήμιση. Νομιζω πως οι πληροφορίες που σου έδωσα ήταν αρκετά σαφείς και σίγουρες :lol::lol::lol: Παντως αν είναι αυτο, αξιζει γιατί γίνεται μεγάλη προσπάθεια και από τον ιερέα και από την γυναίκα του, να προσφέρουν σε αυτά τα παιδιά ένα ζεστό σπιτικό.

ΚατερίναΒ αυτό που λές έιναι η ΚΙΒΩΤΟΣ.Και τα δύο κάνουνε πολύ καλή δουλειά και μάλιστα χωρίς πόρους .

Εγώ πήρα προχθές τηλέφωνο στα ''παιδιά του δρόμου'' για να δώσω τα παλιά ρούχα της μικρής μου και μου είπαν ότι αυτός είναι ένας τίτλος που τους έχουν αποδώσει μέσα από το internet και οι ίδιοι δεν τον αποδέχονται.Κάπως αλλιώς λέγονται στην πραγματικότητα (κάτι σχετικά με παιδί και οικογένεια) , αλλά συγχωρέστε με δε θυμάμαι. Όχι πως αυτό έχει και μεγάλη σημασία, απλά το αναφέρω γιατί η κοπέλα μου το πε κάπως αυστηρά.

Πάντως εγώ που άφησα το τηλέφωνό μου για να με καλέσει η υπεύθυνη η οποία έλειπε, δεν κλήθηκα πίσω από κανένα ακόμα.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Σημερα μου ηρθε ενα mail που δινει λυση για να μην πετάξουμε τίποτα από τα ρούχα και παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούν πια τα παιδιά μας και που είναι φυσικά σε καλή κατάσταση. "Τα παιδιά του Δρόμου" είναι ένα σπίτι που φιλοξενεί και "χρηματοδοτεί" φτωχά παιδιά και οικογένειες απ'όλο τον κόσμο που "δεν έχουν στον ήλιο μοίρα". Αφορά παιδιά που είτε είναι ορφανά, είτε οι οικογένειές τους είναι πολύ φτωχές. Δέχονται τα πάντα σε καλή κατάσταση (ρούχα, παιχνίδια, μικροέπιπλα, καρότσια) για ηλικίες που αφορούν ακόμη και βρέβη (ηλικία 0). Γι'αυτό το λόγο, εαν θέλετε, μπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς βοηθώντας αυτά τα παιδάκια δίνοντάς τους λίγη χαρά. "Τα παιδιά του δρόμου" βρίσκονται στη διεύθυνση Αρίστωνος 6-8, Μεταξουργείο, Κολωνός (γωνιακό με Κωνσταντινουπόλεως 165) Υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργός : κα Μυρτώ Λαιμού Τηλέφωνο : 210-5239.402 και 5221.149 Ωρες : 11.00 - 18.00 καθημερινά

line_m121_beg_boy_time_1186372800_text_cf20caf9ed2fedeff220eceff520e5dfede1e9.gif[/url]

• 3 months later...

Με το μήνυμα αυτό θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι υπάρχει μία λύση για να μην πετάμε τίποτα από τα ρουχαλάκια και παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούν πια τα παιδιά μας και που είναι φυσικά σε καλή κατάσταση.

" Τα παιδιά του Δρόμου " είναι ένα σπίτι που φιλοξενεί και "χρηματοδοτεί" φτωχά παιδιά και οικογένειες απ' όλο τον κόσμο που "δεν έχουν στον ήλιο μοίρα". Αφορά παιδιά που είτε είναι ορφανά, είτε οι οικογένειές τους είναι πολύ φτωχές. Δέχονται τα πάντα σε καλή κατάσταση (ρούχα, παιχνίδια, μικροέπιπλα, καρότσια, κλπ) για ηλικίες που αφορούν ακόμη και βρέφη. Γι' αυτό το λόγο, εάν θέλετε, μπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς βοηθώντας αυτά τα παιδάκια δίνοντάς τους λίγη χαρά.

"Τα παιδιά του δρόμου" βρίσκονται στη διεύθυνση

Αρίστωνος 6-8 και γωνία Κωνσταντινουπόλεως 165

Μεταξουργείο, Κολωνός

Τηλέφωνο : 210.5239.402 και 210.5221.149

Ώρες : 11.00 - 18.00 καθημερινά

Σέυχαριστώ για την πληροφορία αυτή.. έιναι καιρός που ψάχνω να δώσω κάποια ρουχαλάκια/παπουτσάκια της μικρής μου ..γιατί δεν της κάνουν πλέον και η ντουλάπα μας έχει γεμίσει..

Κορίτσια να βοηθάτε τα παιδιά! Πραγματικά βουρκώνω όταν σκέφτομαι ότι κάπου κάποιο παιδί έχει ανάγκη .. και ποιό πολύ όταν η ανάγκη του δεν είναι υλική αλλά ψυχολογική..! Μακάρι να μπορούσα να χάριζα μια αγκαλιά σε κάθε παιδί που το'χει ανάγκη!!

Η Αννούλα μου .. η ζωή μου!

• 1 month later...

Υπάρχει μία λύση για να μην πετάμε τίποτα από τα ρουχαλάκια και παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούν πια τα παιδιά μας και που είναι φυσικά σε καλή κατάσταση.

"Τα παιδιά του Δρόμου" είναι ένα σπίτι που φιλοξενεί και "χρηματοδοτεί"

φτωχά παιδιά και οικογένειες απ' όλο τον κόσμο που "δεν έχουν στον ήλιο μοίρα".

Αφορά παιδιά που είτε είναι ορφανά, είτε οι οικογένειές τους είναι πολύ φτωχές. Δέχονται τα πάντα σε καλή κατάσταση (ρούχα, παιχνίδια, μικροέπιπλα, καρότσια, κλπ) για ηλικίες που αφορούν ακόμη και βρέφη.

Γι' αυτό το λόγο, εάν θέλετε,

μπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς

βοηθώντας αυτά τα παιδάκια δίνοντάς τους λίγη χαρά.

"Τα παιδιά του δρόμου"

βρίσκονται στη διεύθυνση Αρίστωνος 6-8 και γωνία Κωνσταντινουπόλεως 165 Μεταξουργείο, Κολωνός

Τηλέφωνο : 210.5239.402 και 210.5221.149

Ώρες : 11.00 - 18.00 καθημερινά

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
sunsun ευχαριστούμε πολύ, θα επικοινωνήσω μαζί τους μήπως έχουν κάποιο αντίστοιχο "σπίτι" και στη Θεσσαλονίκη

Αν βρεις κάτι, σε παρακαλώ ενημέρωσε μας.

«Δικαίωμα δεν είναι κάτι που σου δίνει κάποιος, αλλά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει». Ramsey Clark

• 2 weeks later...

Λεγεται "κεντρο προστασιας παιδιου και οικογενειας" και δεχεται βρεφικα και παιδικα ρουχα και αλλα ειδη, οπως μου ειπανε.

Δε χρειαζεται ειδικη συνενοηση για να δωρισεις πραγματα, πηγαινεις εκει τις ωρες λειτουργιας και τα δινεις.

k9Tap3.png

• 3 weeks later...

Yπάρχει μία λύση για να μην πετάμε τίποτα από τα ρουχαλάκια και παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούν πια τα παιδιά μας και που είναι φυσικά σε καλή κατάσταση.

*"Τα παιδιά του Δρόμου"* είναι ένα σπίτι που φιλοξενεί και "χρηματοδοτεί" φτωχά παιδιά και οικογένειες απ' όλο τον κόσμο που "δεν έχουν στον ήλιο μοίρα". Αφορά παιδιά που είτε είναι ορφανά, είτε οι οικογένειές τους είναι πολύ φτωχές.

Δέχονται τα πάντα σε καλή κατάσταση (ρούχα, παιχνίδια, μικροέπιπλα, καρότσια, κλπ) για ηλικίες που αφορούν ακόμη και βρέφη. Γι' αυτό το λόγο, εάν θέλεις, μπορείς να συμβάλλεις κι εσύ βοηθώντας αυτά τα παιδάκια δίνοντάς τους λίγη χαρά.

*"Τα παιδιά του δρόμου"* βρίσκονται στη διεύθυνση

Αρίστωνος 6-8 και γωνία Κωνσταντινουπόλεως 165 Μεταξουργείο, Κολωνός

Τηλέφωνο : *210.5239.402* και *210.5221.149

*Ώρες : 11.00 - 18.00 καθημερινά

• 1 month later...

Γεια σας κοριτσια . Με ενδιαφερει και εμενα εαν υπαρχει κατι για Θεσσαλονικη.Αυτο το κεντρο προστασιας που ειναι , εψαξα αλλα δεν το βρηκα;

• 3 weeks later...

ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΡΟΥΧΑ ΚΑΤΕΛΥΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΓΚΡΡΡΡ

5Ikbp3.png

as1cCDx0g411210MTA5bGR8MjIzOTM5ZHxpIHN0YWxpdHNhIG1hcw.gif