Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εφίδρωση την ώρα της σιτισης 2 μηνών & φύσημα

Recommended Posts

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το site.Σαν νέα μανούλα θα ήθελα να θέσω το εξής ζήτημα:Εχω ένα βρεφακι 2 μηνών το οποίο μερικές φορές την ώρα της σίτισης ιδρώνει το κεφαλάκι του,απευθύνθηκα στην παιδίατρο όμως με διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως πιθανότατα υπάρχει υπερθέρμανση είτε λόγω ρούχων είτε λόγω καλοριφέρ ωστόσο εγώ η ίδια εχω τεστάρει όλα τα παραπάνω και μου έχει συμβεί εφίδρωση χωρίς τα προαναφερόμενα.Να προσθέσω ότι ο λόγος που σας γράφω είναι γιατί ανησυχώ για καρδιακή ανεπαρκεια μιας και το μωρό διαγνώστηκε με 1/6 αθώου φύσηματος,ψάχνοντας στο ιντερνετ βρήκα site και το έχει ως συμπτωμα καρδιακής ανεπάρκειας καθώς επίσης και το να κοιμάται πανω στο στήθος κάτι το οποίο εξίσου κάνει το μωρό.Γνωριζω πως πρέπει να απευθυνθώ σε παιδοκαρδιολογο και το εχω ήδη κάνει όμως το ραντεβού αργεί και εμένα με ζώνουν τα φίδια και είμαι ανησυχη.θα ήθελα να προσθέσω πως 40 ημερών που ζυγίσαμε  το μωρό είχε πάρει 1κιλο και 300 γραμμάρια από τότε που γεννήθηκε.περιμενω με ανυπομονησία το επόμενο ζύγισμα,Υπάρχει κάποια μανούλα με τα παραπάνω συμπτώματα χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας;δηλαδή η εφίδρωση την ώρα της σίτισης και το να αποκοιμιεται στο στήθος;

Διαφημίσεις

7 hours ago, Ria88 said:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το site.Σαν νέα μανούλα θα ήθελα να θέσω το εξής ζήτημα:Εχω ένα βρεφακι 2 μηνών το οποίο μερικές φορές την ώρα της σίτισης ιδρώνει το κεφαλάκι του,απευθύνθηκα στην παιδίατρο όμως με διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως πιθανότατα υπάρχει υπερθέρμανση είτε λόγω ρούχων είτε λόγω καλοριφέρ ωστόσο εγώ η ίδια εχω τεστάρει όλα τα παραπάνω και μου έχει συμβεί εφίδρωση χωρίς τα προαναφερόμενα.Να προσθέσω ότι ο λόγος που σας γράφω είναι γιατί ανησυχώ για καρδιακή ανεπαρκεια μιας και το μωρό διαγνώστηκε με 1/6 αθώου φύσηματος,ψάχνοντας στο ιντερνετ βρήκα site και το έχει ως συμπτωμα καρδιακής ανεπάρκειας καθώς επίσης και το να κοιμάται πανω στο στήθος κάτι το οποίο εξίσου κάνει το μωρό.Γνωριζω πως πρέπει να απευθυνθώ σε παιδοκαρδιολογο και το εχω ήδη κάνει όμως το ραντεβού αργεί και εμένα με ζώνουν τα φίδια και είμαι ανησυχη.θα ήθελα να προσθέσω πως 40 ημερών που ζυγίσαμε  το μωρό είχε πάρει 1κιλο και 300 γραμμάρια από τότε που γεννήθηκε.περιμενω με ανυπομονησία το επόμενο ζύγισμα,Υπάρχει κάποια μανούλα με τα παραπάνω συμπτώματα χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας;δηλαδή η εφίδρωση την ώρα της σίτισης και το να αποκοιμιεται στο στήθος;

Καταρχας να σου ζησει το μωρακι σου. Δεν ξερω να σου πω πολλα για το θεμα αλλα κ το δικό μου αποκοιμιοταν και κοιμοταν πανω στο στηθος. Αυτο δεν ειναι συμπτωμα, το κανουν τα περισσοτερα αν οχι ολα τα μωρα σε αυτή την ηλικία. Είχες κανει προγεννητικό έλεγχο, Β επιπεδου κλπ? Εαν ναι, πιστεύω πως θα είχε βρεθει εκει αν το παιδί έχει τέτοιο πρόβλημα. Το φύσημα από μόνο του ειναι συνηθισμένο και αθώο, δε νομίζω ότι χρειάζεται να το σχετίζεις. Εύχομαι το παιδάκι σου να είναι μια χαρά και ο παιδοκαρδιολόγος να σε καθησυχάσει.

Θα συμφωνησω οτι τα περισσοτερα μωρακια κοιμουνται στο στηθος

Κ ισχυει οτι οταν ζεσταινονται αποβαλλουν θερμοτητα απο το κεφαλι

Το φυσημα να μην σε απασχολει καθολου. Πολυ πιθανο να φυγει απο μονο του συντομα

Ο γιος μου ειχε 1/6οταν γεννηθηκε, μεχρι το ραντεβου του μηνα ειχε φυγει

Ευχομαι να πανε ολα καλα στον παιδοκαρδιολογο κ να σου ζησει! 

Καλημέρα. Όταν είχαμε κάνει καρδιολογικό έλεγχο στη μικρή μας (γύρω στους 4 μήνες) μας είχε ρωτήσει ο γιατρός αν υπάρχει εφίδρωση στο κεφάλι κατά τη σίτιση οπότε όντως το θεωρούν σύμπτωμα "κούρασης" της καρδιάς. Από όσο θυμάμαι όμως πρέπει να γίνεται πάντα όχι μερικές φορές. Καλα κάνεις και κάνεις έναν πιο ενδελεχή έλεγχο. Και από ζέστη να είναι η από λαιμαργία δε χάνεις τπτ να ελέγξεις ξανά το φύσημα. 

Κράτα το

Κράτα το

Αν είναι οτιδήποτε σου φαίνεται λίγο περίεργο να το κοιτάς στο διαδίκτυο, απλά θα τρελαθείς. Αν ο γιατρός δεν ανησυχεί, ηρέμησε. Ούτε την καρδιά του έχει το παιδί, ούτε είναι περίεργο να ιδρώνει. Αθώο φύσημα έχουν τα μισά παιδιά μέχρι τα 3-4 χρόνια τους, ο γιατρός θα σου είχε πει αν κάτι πν παραξενευε. Όσο για τον ύπνο στο στήθος, όχι μόνο είναι λογικό και αναμενόμενο, για πολλά παιδάκια θα συνεχίσει να συμβαίνει όσο θηλάζουν, ας είναι και 2 και 3 ετών.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...