Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

η μικρη μου 3,5 χρονων σχεδον καθε μερα εχει πονο στην κοιλιτσα.εκανα καλλιεργεια ουρων,υπερηχο κοιλιας κ.τ.λ κ ειναι οκ.τι να ναι αυτο?συμβαινει στα δικα σας να πονανε χωρις αιτια?

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Για σου Ελενα,

Εχεις αποκλείσει τα ψυχολογικά αίτια?

Πολλές φορές αυτά είναι ψυχοσωματικά.

Αν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινόυητα της ίσως να την ένοχλεί.

Περαστικά.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Η κόρη μου είναι 5 χρονών και πριν ένα χρόνο είχαμε κι εμείς το ίδιο πρόβλημα. Αφού κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και ήταν όλα φυσιολογικά η παιδίατρος μου είπε να το ξεχάσω. Το απέδωσα κι εγώ λοιπόν σε ψυχολογικά αίτια ή προσπάθεια της να μας τραβήξει την προσοχή λόγω της μικρότερης της αδελφής. Είχε επίσης να διαχειριστεί και την προσαρμογή της σε καινούριο σχολείο. Σταμάτησα λοιπόν να δίνω ιδιαίτερη σημασία στις διαμαρτυρίες της ότι την πονούσε η κοιλίτσα της, απαντώντας ψύχραιμα, ότι θα περάσει, ότι πονάει γιατί είναι νηστική, ή επειδή περπατάει ξυπόλυτη κ.λ.π. Έτσι το θέμα σιγά σιγα ξεχάστηκε. Μέχρι πριν από ένα μήνα, ένα απόγευμα μέσα σε έναν παιδότοπο ήρθε και με κλάματα και ουρλιαχτά μου έλεγε ότι την πονάει η κοιλιά της. Η αλήθεια είναι ότι τρομοκρατήθηκα, την πήρα άρον άρον και φύγαμε και μέχρι να πάμε στο σπίτι για να πάρω την παιδίατρο τηλέφωνο, της είχε περάσει και ήταν μια χαρά. Πριν 5-6 ημέρες ανέβασε λίγο πυρετό και πάλι μου παραπονιόταν με ήρεμο τρόπο ότι την πονούσε η κοιλιά της. Ήθελα λοιπόν να την δει η παιδίατρος για να σιγουρευτώ για ακόμη μία φορά ότι δεν είναι σκωληκοειδίτης - το δικό μου το μυαλό όλο εκεί πηγαίνει όταν την πονάει η κοιλιά της - μου είπε λοιπόν ότι περνάει μια ιωσούλα και ότι η κοιλιά της είναι γεμάτη Α Ε Ρ Ι Α. Από εκεί προέρχεται λοιπόν ο πόνος και η ενόχληση και για αυτό το άλγος έρχεται και φεύγει. Συζήτησε το λοιπόν με τον παιδίατρο σου μήπως και η δική σου ταλαιπωρείται από αέρια.

Περαστι΄κά στη μικρόλα σου. :D

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

Μικρη ειχα αναλογο προβλημα γυρω στα 6-7 , τι σε γιατρους με πηγε η μητερα μου, τι σκωληκοειδητη εψαχναν, μου εκοψαν το γαλα μηπως ειναι εντερικο, τιποτα δεν ηταν. Απλα πρωινο αγχος πριν παω στο σχολειο που περασε μονο του.

lcWup3.png

Διαφημίσεις