Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βιοχημική ή εγκυμοσύνη;

basoliakou

Recommended Posts

πριν μια βδομάδα έκανα χοριακη και βγήκε δώδεκα. Μετά από δύο μέρες έπεσε. Ο γιατρός μίλησε για βιοχημική. Αιμα δεν έχω ακόμη. Λέτε να έχει γίνει κάποιο λάθος; Δεν ξέρω τι να σκεφτω. Έχω κάποια συμπτώματα. Και στο πριν το μου παιδάκι είχα πτωση χοριακης αλλά τελικά όλα πήγαν καλά

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , basoliakou είπε:

πριν μια βδομάδα έκανα χοριακη και βγήκε δώδεκα. Μετά από δύο μέρες έπεσε. Ο γιατρός μίλησε για βιοχημική. Αιμα δεν έχω ακόμη. Λέτε να έχει γίνει κάποιο λάθος; Δεν ξέρω τι να σκεφτω. Έχω κάποια συμπτώματα. Και στο πριν το μου παιδάκι είχα πτωση χοριακης αλλά τελικά όλα πήγαν καλά

Γεια σου Βάσω. Για να αδιαθετησεις πρέπει να έρθουν στα ίσια τους οι ορμόνες οι οποίες είχαν αλλάξει λόγω εγκυμοσύνης και όχι απαραίτητα να μηδενίσει η χοριακή. 

Γνώμη μου να κάνεις ακόμα μια χοριακή αύριο να δεις που βρίσκεται και να ενημερώσεις τον γιατρό σου, αυτός θα σε κατατοπίσει καλύτερα. 

Κράτα το

Κράτα το

πρίν από 6 λεπτά , λουκουμαδάκι είπε:

Γεια σου Βάσω. Για να αδιαθετησεις πρέπει να έρθουν στα ίσια τους οι ορμόνες οι οποίες είχαν αλλάξει λόγω εγκυμοσύνης και όχι απαραίτητα να μηδενίσει η χοριακή. 

Γνώμη μου να κάνεις ακόμα μια χοριακή αύριο να δεις που βρίσκεται και να ενημερώσεις τον γιατρό σου, αυτός θα σε κατατοπίσει καλύτερα. 

Ευχαριστώ για την απάντηση λουλουδάκι. Αυτό σκέφτομαι να κάνω αν και νιώθω η τρελή του χωριού πλέον

On 25/2/2019 at 7:21 ΜΜ, basoliakou είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση λουλουδάκι. Αυτό σκέφτομαι να κάνω αν και νιώθω η τρελή του χωριού πλέον

Καλήσπερα 

Δηλαδή στο πρώτο τι ακριβώς είχε γίνει και πώς το δικαιολόγησε ο γιατρός; 

On 4/3/2019 at 10:20 ΜΜ, ΧρύσαΜ είπε:

Καλήσπερα 

Δηλαδή στο πρώτο τι ακριβώς είχε γίνει και πώς το δικαιολόγησε ο γιατρός; 

Άσε μεγάλο μπέρδεμα. Η πρώτη χοριακη ήταν 329, η δεύτερη 132 μετά από δύο μέρες και η τρίτη 5985 μετά από δέκα μέρες. Την Τρίτη την έκανα για να πάρω απόφαση ότι δεν προχωράει η κύηση αλλά δεν ήταν έτσι. Ο γιατρός είπε ότι οφείλεται σε μια αρκετά μεγάλη κύστη που είχα. Εγώ νομίζω ότι ήταν λάθος η πρώτη χοριακη. Όλα πήγαν καλά μετά.

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, basoliakou είπε:

Άσε μεγάλο μπέρδεμα. Η πρώτη χοριακη ήταν 329, η δεύτερη 132 μετά από δύο μέρες και η τρίτη 5985 μετά από δέκα μέρες. Την Τρίτη την έκανα για να πάρω απόφαση ότι δεν προχωράει η κύηση αλλά δεν ήταν έτσι. Ο γιατρός είπε ότι οφείλεται σε μια αρκετά μεγάλη κύστη που είχα. Εγώ νομίζω ότι ήταν λάθος η πρώτη χοριακη. Όλα πήγαν καλά μετά.

καλησπερα... εγω ειχα 4 βιοχημικες συνολο... ποιο γιατρο εχεις; 

Καλησπέρα. έκανα χοριακη 26/2 και βγήκε 50 η δεύτερη χοριακη στις 28/2 βγήκε 99 και μετά από 10 μέρες δλδ σήμερα 1044.. δεν υπάρχει διπλασιασμός.. ο γιατρός είδε ένα σάκο μικρό, αλλά ευτυχώς αναπτύσσεται μέσα στην μήτρα.  Μήπως ξέρει κάνεις Γτ είναι χαμηλή η χοριακη και εάν στην συνέχεια θα πολλαπλασιαστεί 

Επεξεργάστηκαν by Βαλεντινα32

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Βαλεντινα32 είπε:

Καλησπέρα. έκανα χοριακη 26/2 και βγήκε 50 η δεύτερη χοριακη στις 28/2 βγήκε 99 και μετά από 10 μέρες δλδ σήμερα 1044.. δεν υπάρχει διπλασιασμός.. ο γιατρός είδε ένα σάκο μικρό, αλλά ευτυχώς αναπτύσσεται μέσα στην μήτρα.  Μήπως ξέρει κάνεις Γτ είναι χαμηλή η χοριακη και εάν στην συνέχεια θα πολλαπλασιαστεί 

Έχω την αίσθηση ότι μετά τα 1000 δεν διπλασιάζει κάθε 2 μέρες, απλά ανεβαίνει σταδιακά. Αλλά αν ο γιατρός ήταν καθησυχασμενος, μπορείς να ηρεμήσεις νομίζω.. Εύχομαι όλα καλά 

13 ώρες πρίν, Βαλεντινα32 είπε:

Εμένα ο γιατρός μου που είναι και στο Αλεξάνδρα, δε μου είχε ζητήσει καν χοριακη, μάλιστα όταν του είπα ότι πήρα την πρωτοβουλία κ έκανα κ αγχώθηκα γιατί δεν ανέβαινε πολύ με μάλωσε γιατί οι χοριακες δεν είναι πάντα ενδεικτικές του αν πάει καλά ή όχι η εγκυμοσύνη. Μην αγχώνεσαι, εύχομαι όλα να πάνε καλα.

9 ώρες πρίν, ΧρύσαΜ είπε:

Έχω την αίσθηση ότι μετά τα 1000 δεν διπλασιάζει κάθε 2 μέρες, απλά ανεβαίνει σταδιακά. Αλλά αν ο γιατρός ήταν καθησυχασμενος, μπορείς να ηρεμήσεις νομίζω.. Εύχομαι όλα καλά 

Η χοριακη θελουμε να αυξανεται τουλαχιστον 70%.δεν πειραζει αν δεν εχει 2στει ακριβωσ.απο τη δτιγμη που το ειδατε υπερηχογραφικαβπωσ αναπτυσσεταινδεν βλεπω το λογο να αγχωνεσαι..αφου ουτε ο γιαττοσ αγχωνεται..μην κανεοσ αλλη χοριακη.κανρ ξανα υπερηχο.μην τρελαινεσαι

Κορίτσια για σας και πάλι.. έκανα την πρώτη χοριακη 51 η δεύτερη 100. Μετά από 10 μέρες έκανα και Τρίτη και πήγε 1040 μετά από δυο μέρες έκανα πάλι και διπλασιάστηκε 2113.. ο γιατρός ήταν πολύ αισιόδοξος για πρώτη φορά. Έκανα και μια ξανά σήμερα, μετά από δυο μέρες και ανέβηκε στο 2766.. δεν καταλαβαίνω πως πάει έτσι; Μήπως ξέρει καμία σας τι γίνετε;

On 10/3/2019 at 11:35 ΠΜ, tzenaki1982 είπε:

Η χοριακη θελουμε να αυξανεται τουλαχιστον 70%.δεν πειραζει αν δεν εχει 2στει ακριβωσ.απο τη δτιγμη που το ειδατε υπερηχογραφικαβπωσ αναπτυσσεταινδεν βλεπω το λογο να αγχωνεσαι..αφου ουτε ο γιαττοσ αγχωνεται..μην κανεοσ αλλη χοριακη.κανρ ξανα υπερηχο.μην τρελαινεσαι

Ναι αυτό έχω ακούσει κι εγώ 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Βαλεντινα32 είπε:

Κορίτσια για σας και πάλι.. έκανα την πρώτη χοριακη 51 η δεύτερη 100. Μετά από 10 μέρες έκανα και Τρίτη και πήγε 1040 μετά από δυο μέρες έκανα πάλι και διπλασιάστηκε 2113.. ο γιατρός ήταν πολύ αισιόδοξος για πρώτη φορά. Έκανα και μια ξανά σήμερα, μετά από δυο μέρες και ανέβηκε στο 2766.. δεν καταλαβαίνω πως πάει έτσι; Μήπως ξέρει καμία σας τι γίνετε;

Τιμές Χοριακής δείτε εδώ http://www.parentscafe.gr/forum/topic/18550-times-choriakis/ 

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

7 ώρες πρίν, Βαλεντινα32 είπε:

Τωρα εχει περασει κ καιροσ κ δεν τα θυμαμαι ακριβωσ..

Παντωσ απο μια τιμη κ πανω δεν διπλασιαζεται..απλα αυξανεται..μαλλον γι αυτο..

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι αγχωνεσαι τοσο πολυ αφου ο γιατροσ σου οπωσ λεσ ειναι αισιοδοξοσ..δεν τον εμπιστευεσαι??? Κ επισησ αν τον ρωτουσεσ σιγουρα θα σου ελυνε ολεσ τισ αποριεσ...μην φευγεισ απο εξεταση με ερωτηματικα..

Μην ψαχνεισ το παραμικρο...θα τρελαθεισ....

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...