Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

δεν νομίζω να έχει πρόβλημα :wink:

ο δικός μου έβγαζε ρουκέτες...άλλο πράγμα...μιλάμε ότι αλλάζαμε 5 με 6 φορές την ημέρα και παρόλα αυτά δεν είχε πρόβλημα...έπαιρνε και το βάρος του κανονικά! :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ΕΧΩ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΤΗΣ CHICCO ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ ΟΙ ΘΗΛΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ; ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΩΜΑΙ ΠΟΛΥ

όταν λες κανονική ροή;

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ. REGYLAR FLOW ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑ ΖΟΡΙΖΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΑ. ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΖΟΡΙΖΕΙ;

Διαφημίσεις

εγώ σε τόσο μικρό μωράκι θα έδινα την μικρή ρώγα πάντως :wink:

κι ο δικός μου με την μικρή έπινε και έκανε μισή ώρα να πιεί το γάλα του...όταν μεγάλωσε λίγο του άνοιξα άλλη μία τρύπα!

Δεν νομιζω οτι πρεπεινα αγχωνεσαι εμενα εβγαζε αρκετα μεχρι που του διναμε και ειδικο γαλα διοτι ετρωγε πολυ λαιμαργα ακομα και με τη μικρη θηλη και όταν τον θυλαζα τα πραγματα καλυτερεψαν οταν αρχισαμε στερεες τροφες. Απο βαρος ειμαστε παντα στα ανωτερα φυσιολογικα επιπεδα. Οποτε αμα παιρνει κανονικα βαρος νομιζω οτι ειναι ολα καλα

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

εμεις τις ειχαμε μεχρι τον 7ο μηνα. ειναι απολυτως φυσιολογικο και συνηθως κραταει καπου τοσο. να ανησυχεις για το ενδεχομενο της γαστροεισοφαγικης παλλινδρομησης -συνηθες επισης φαινομενο στα μωρακια- οταν δεν ειναι απλες γουλιες αλλα ρουκετες-εμετος!

ο γιος μου ηταν -και ειναι!- πολυ λαιμαργος, βαζοταν να το πιει -σε σημειο που γκρινιαζε γιατι δεν ετρεχε το γαλα πχ τοσο γρηγορα οσο ηθελε :) - και μολις τελειωναν τα ml απο το μπιμπερο εκλεγε γιατι ηθελε κι αλλο. εβαζα κι εγω 50γρ παραπανω -απο τη δοση που επρεπε να πινει αναλογως την ηλικια- για να σταματαει οπου θελει εκεινος.. ειτε ετρωγε λιγοτερο ειτε περισσοτερο παντα θα εβγαζε... σταματησε καποια στιγμη απο μονο του...

me and my men...