Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αποκλειστικός Θηλασμός 3,5 μηνών - να δώσω συμπλήρωμα εξαιτίας χαμηλής πρόσληψης βάρους;

Λενα Κ.

Recommended Posts

Καλησπέρα!!! Είμαι καινούριο μέλος στο forum και θα ηθελα να μου δώσετε τις συμβουλές σας για ένα θέμα που με προβληματίζει.εχω ένα μωράκι 3.5 μηνών.απο την αρχή τη θήλαζα αποκλειστικά και όλα ηταν μια χαρά.η ανάπτυξη της ήταν φυσιολογική.ενω τους δυο πρωτους  μήνες εβγαζα γαλα και με το θηλαστρο γιατι ειχα  αρκετό μετα σταματησα να έχω τόσο και το στήθος μου φαινόταν πιο άδειο αλλά το μωρό συνέχιζε να θηλάζει κανονικά.τον τελευταίο μηνα πήρε μόνο 400 γραμμάρια και η παιδίατρος μου είπε να αυξήσω την πρόσληψη υγρών(νερο,σούπες, χυμούς, γάλα κλπ) για να αυξηθεί η παραγωγή όπως και έκανα.αφου πέρασαν 15 ημέρες ξαναζυγιστηκε  και είχε πάρει μόνο 180 γραμμάρια.η παιδίατρος μου είπε να συνεχίσω το θηλασμό και να της δίνω μεσημέρι και βράδυ ένα συμπλήρωμα.εγω δεν θέλω να της δώσω ξένο γάλα αλλά δεν θέλω και να δημιουργηθεί πρόβλημα στην ανάπτυξη της.ποια είναι η γνώμη σας;

Διαφημίσεις

Γειά σας

αν δείτε σε αυτό το άρθρο https://parents.org.gr/2015/05/27/10525-tilefoniki-grammi-gia-ton-thilasmo-alkyoni/

θα βρείτε το τηλέφωνο της γραμμής Αλκυόνη για τον θηλασμό, 

ενώ υπαρχει μια λίστα στοιχείων που πρέπει να καταγράψετε για να ζητήσετε βοήθεια στον θηλασμό, είτε εδώ (δημοσιεύστε τα πιο κάτω)

είτε στην τηλεφωνική γραμμή - θα είναι πράγματα που θα σας ζητηθούν.  

Σίγουρα όλα αυτά δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την σύσταση του παιδιάτρου που σας είδε αλλά μπορούν να σας προσφέρουν συμπληρωματικές γνώσεις.

Εάν αμφισβητείτε την σύσταση του γιατρού που σας είδε, συνιστούμε πραγματικά να πάρετε μια δεύτερη γνώμη από άλλο παιδίατρο σύμβουλο θηλασμού που θα βρείτε εδώ 

https://parents.org.gr/2018/05/22/paidiatroi-pistopoiimenoi-symvoyloi-thilasmoy-ibclc/

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

21 ώρες πρίν, Λενα Κ. είπε:

Καλησπέρα!!! Είμαι καινούριο μέλος στο forum και θα ηθελα να μου δώσετε τις συμβουλές σας για ένα θέμα που με προβληματίζει.εχω ένα μωράκι 3.5 μηνών.απο την αρχή τη θήλαζα αποκλειστικά και όλα ηταν μια χαρά.η ανάπτυξη της ήταν φυσιολογική.ενω τους δυο πρωτους  μήνες εβγαζα γαλα και με το θηλαστρο γιατι ειχα  αρκετό μετα σταματησα να έχω τόσο και το στήθος μου φαινόταν πιο άδειο αλλά το μωρό συνέχιζε να θηλάζει κανονικά.τον τελευταίο μηνα πήρε μόνο 400 γραμμάρια και η παιδίατρος μου είπε να αυξήσω την πρόσληψη υγρών(νερο,σούπες, χυμούς, γάλα κλπ) για να αυξηθεί η παραγωγή όπως και έκανα.αφου πέρασαν 15 ημέρες ξαναζυγιστηκε  και είχε πάρει μόνο 180 γραμμάρια.η παιδίατρος μου είπε να συνεχίσω το θηλασμό και να της δίνω μεσημέρι και βράδυ ένα συμπλήρωμα.εγω δεν θέλω να της δώσω ξένο γάλα αλλά δεν θέλω και να δημιουργηθεί πρόβλημα στην ανάπτυξη της.ποια είναι η γνώμη σας;

πολυ σωστα οσα σου εγραψε κ ο αντμιν

αν θες γραψε ζυγισεις του μωρου.αν δινεις πιπιλα,ποσες πανες βρεχει την ημερα,ποσους θηλασμους κανετε την ημερα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...