Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κρεμες ακμης και προσπαθεια συλληψης...

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου... λοιπον μετα απο μια ατυχη εξωμητρια κυηση ξεκινησαμε αυτο το μηνα παλι τις προσπαθειες για παιδακι.... πριν 3 μερες πρεπει να ειχα ωορηξια και ειχαμε επαφες με τον ανδρα μου... το προβλημα μου και με αυτο που εχω φοβηθει ειναι οτι απο την Παρασκευη μεχρι και σημερα χρησιμοποιω κρεμες προσωπου τοπικα για την ακμη που μου εδωσε η δερματολογος... ωστοσο δεν γνωριζα τις επιδρασεις που μπορει να εχουν σε μια κυηση και το εμαθα τυχαια σημερα... μολις ειδα την μια μου την αλοιφη και λεει οτι οσο βαζω την κρεμα πρεπει να παιρνω αντισυλληψη και 1 μηνα αφου την σταματησω... εχω φοβηθει πολυ... την εχω χρησιμοποιησει μονο 4.5 μερες... δεν θα τις ξαναβαλω αλλα σε περιπτωση εγκυμοσυνης λετε να εχω θεμα? Εχω τρομοκρατηθει...

Διαφημίσεις

Καλημέρα Σταυρούλα!

Αν η κρέμα που βάζεις εχει ως συστατικό της την ισοτρετινοινη, τότε μάλλον θα πρέπει να μιλήσεις με τον γυναικόλογό σου. Την κορη μου, που έκανε θεραπεία ακμής για ένα χρόνο, την είχε προειδοποιήσει η δερματολόγος από την αρχή να προσέχει. ΄Βέβαια εκείνη έπαιρνε χάπια που η αναλογία του φαρμάκου είναι μεγαλύτερη από της κρέμας. Εγώ στην θέση σου θα επικοινωνούσα άμεσα με τον γυναικολόγο μου.   

BdmAp3.png

6 ώρες πρίν, Αγγελική2 είπε:

Καλημέρα Σταυρούλα!

Αν η κρέμα που βάζεις εχει ως συστατικό της την ισοτρετινοινη, τότε μάλλον θα πρέπει να μιλήσεις με τον γυναικόλογό σου. Την κορη μου, που έκανε θεραπεία ακμής για ένα χρόνο, την είχε προειδοποιήσει η δερματολόγος από την αρχή να προσέχει. ΄Βέβαια εκείνη έπαιρνε χάπια που η αναλογία του φαρμάκου είναι μεγαλύτερη από της κρέμας. Εγώ στην θέση σου θα επικοινωνούσα άμεσα με τον γυναικολόγο μου.   

Περιεχει τρετινοινη... ναι καταλαβαινω οτι πρεπει να επικοινωνησω με τη γυναικολογο απλα ειπα να σας ρωτησω πρωτα μηπως καποια γνωριζει κατι... σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου... για τα χαπια το ηξερα αλλα δε το γνωριζα για τις κρεμες... ρε κοριτσια θελω πολυ να ειμαι εγκυος αλλα εχω αγχωθει και στενοχωρηθει πολυ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...