Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συναντηση ανυπαντρων μητερων στην Αθηνα

mamyb

Recommended Posts

νομίζω πως ηρθε η ωρα να πραγματοποιηθει μια τετοια συναντηση ... το σκευτομαι εδω και καιρο μιας και κατα καιρους εχουμε ανατλαξει διαφορα πμ αλλα και αποψεις καιρος ειναι να γνωριστουμε απο κοντα,

θα μπορεσουμε να ανταλαξουμε διαφορες πληροφοριες που εχει συλλεξει η καθε μια για νομικα ζητηματα

αλλα και να μιλησουμε για τους προβληματισμους και τα καθημερα προβληματα που αντιμετοπιζουμε !

θα σας προτεινα λοιπον να γηνει η συναντηση ανεφ τεκνων

(ξερω ειναι δυσκολο .... ποιον αν χωσουμε να μας τα κρατησει αλλα το θεωρω καλυτερο και ενεργιακα .. και λογο τους ιδιαταιρου της θεματολογιας που θα αγγιξουμε .... πχ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ χαχαχχαχαχαχαχ)

μαι πιθανη ημερομηνια που προτεινω εγω ειναι 20 Δεκ καπου στο κεντρο ....

περημενω τις προτασεις σας

υσ

πειρα αυτην την αποφαση για συναντηση γιατι ξερω (αν παρω παραδειγμα απο μενα) οτι καποιος μπορει να μην θελει η να μην αισθανεται ανετα να ανταλσει πληροφοριες προσωπικου περιεχομενου μεσω ιντερνετ (και καλα κανει ...ετσι ειναι το σωστο) παραυτα νομιζω εχουμε πολλα να πουμε

με εκτιμηση ενα ουφο που το ελεγαν αρια!

Διαφημίσεις

δεν το λες καλα ...ενα ουφο που το ελεγαν ξανθια μπουγατσα επρεπε να πεις χαχαχχαχαχαχχα

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΥΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΝΤΑΞΗ!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αria εγώ είμαι μέσα απο τώρα! Μόνο που θα φέρω τον παίδαρο (στην κοιλίτσα μου :wink: ) . Κανονίστε κάπου που να βολεύει τις περισσότερες και να περάσουμε καλά!

ssttaa

Διαφημίσεις

Αρια ειμαι κι εγω μεσα απο τωρα. Δεν το συζητω καν. Πολυ ωραια η πρωτοβουλια σου μπραβο σου.

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

οσες δηλωσατε ενδιαφερον θα σας στειλω πμ με την ωρα και το μερος ...(εχω μια μυστηκοπαθια .... τι να κανουμε χαχαχαχαχαχ)

παντως για ωρα λεω κατα τις 9:30 με 10 παρα (να εχουμε βαλει και παιδι για υπνο ...... η ssttaa θα ειναι μετα του τεκνου μιας και κυοφορει ... το μονο ανυληκο στην παρεα χαχαχαχα)

τους αγωνιστους χαιρετησμους μου !!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

το σημα σας θα ειμαι εγω

θα εχω ενα κρανος στο χερι !

οκ?

και ωρα το καναμε 10:30

το μερος σας το ειπα σε πμ

δεν θελω δημοσια...ειμαι μυστηκοαπθης ι να κανουμε? τα παμε αυτα

χαχαχαχχαχα

Διαφημίσεις

Άρια,

κι εγώ θέλω να είμαι στην συνάντηση αλλά όχ βράδυ γιατί δεν έχω κανένα να μου κρατήσει το μωρό μου. Είναι πολύ μωρό (5 μηνών και την θηλάζω).Θα ήθελα αν δεν έχετε αντίρρηση να σας προτείνω μεσημέρι και να έχουμε και τα μικρά μας μαζί. Και όχι κέντρο, αν θέλετε για τα παιδιά θα ήταν καλύτερα κάπου αλλού. Εγώ έρχομαι με αυτοκίνητο! Αρια, σε παρακαλώ ενημερώσε με, με πμ αν θέλεις. Σε ευχαριστώ πολύ.

οκ κορες τι λετε για εδω:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=366091#366091

βοτανικος κηπος σαββατο 20/12/2008

12 το μεσημερι ?

αν δεν συμφωνητε ή εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε να το κανετε .....και βλεπουμε (εγω απλα μια προταση εκανα ...)

Άρια,

και εγώ μέσα είμαι, σου έγραψα και στο άλλο θέμα αν θέλει κάποια κοπέλα να έρθει μαζί καθώς έχω αυτοκίνητο και θα έρθω από ανατολικά.

περιμένω πμ.

Φιλιά!

Lvek.jpg.png

Γεια και από εδώ....

επίσης ακόμα και αν κανονίσω με μια κοπέλα να μας φέρει και εμάς δεν πρόκειται να τα καταφέρουμε....

ο μικρός κοιμάται για μεσημέρι πολύ νωρίς.. δεν αντέχει ... θα μου πλαντάξει στο κλάμα...

επίσης δεν έχει κάνει το mmr το καθυστερώ και δεν τον πάω σε παιδότοπους....

να πάτε με τα πιτσιρίκια και κανονίζουμε μια άλλη φορά γυναικοπαρέα...

Καρχας ο Βοτανικος κηπος δεν ειναι παιδοτοπος,

εν συνεχεια θα πω οτι καλο ειναι να βρεθει μια λυση για ολες .... καντε και οι λοιπες καμια προταση , που να καταφερουμε α βρεθουμε ολες μαζι , να κανει ο ενας μαι υποχωρηση μια ο αλλος και να συναντηθουμε..

εγω λοιπον το αφηνω ανοιχτο και περημενω δικες σας λυσεις-προτασεις ....

(ρε κοριτσια 5 ατομα ειμαστε ...να συγχρονιστουμε λιγο χαχαχχχαχα ελεος χαχαχαχ)

αντε... τα φιλια μου

δηνω την σκυταλη ... :lol:

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα! Σιγουρα πρεπει να βρεθουμε ολες ειτε με τα πιτσιρικια μας ειτε χωρις. Η προταση της Αριας ητανε πολυ καλη. Και η ωρα και η ημερομηνια. Τωρα για αλλη προταση .... Τι θα λεγατε να συνατηθουμε στο Ζαππειο που θα ειναι και στολισμενο και γεματο Χριστουγεννιατικο χρωμα;

Νομιζω οτι θα αρεσει πολυ στα πιτσιρικια μας αυτη η εικονα.

Τι θα λεγατε λοιπον για την Αιγλη;

Άρια,

έχει δίκιο η Τέση, να φοβάται τους δημόσιους χώρους και μάλιστα χειμώνα. Εγώ λοιπόν επειδή το σπίτι μου έχει αρκετά μεγάλο χώρο και για τα παιδιά( το έχω κάνει ήδη παιδότοπο στο σαλόνι) σας προτείνω αν δεν σας πειράζει να σας καλέσω σπίτι μου. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη καθώς έχουμε και μετρό - προαστιακό στην γειτονιά μας. Επίσης για την Φρίντα αν θέλει να κοιμήσει το παιδί χωρίς πρόβλημα υπάρχει ο χώρος και οι ανέσεις για το μωρό της.

Επίσης, αν έχει καλό καιρό μπορούμε να πάμε και μια βόλτα καθώς εχουμε παρκακια με κήπους και παιδικές χαρές.

Αναλυτικά, αν θέλετε να σας πω δ/νση κλπ, πείτε μου αν συμφωνείτε να σας στείλω πμ

Φιλια σε όλες !

Μελισσάνθη

Lvek.jpg.png

Aria καλη σου μερα! Τι κανονισαμε τελικα; Συμφωνουμε για την ημερα και την ωρα αλλα δεν εχουμε αποφασισει για το σημειο;

Ενημερωσε μας, πολλα φιλια

λεω κι εγω το εξης δυο λιστες και σε οποια μαζευτουν τα περισσοτερα ατομα αυτη να πραγματοποιηθει ....

και οι δυο προτασεις 20/12

η μια 10:30

(βραδυ για κρασακι στο κεντρο)

(χωρις παιδια )

1.aria146

η αλλη 12:00 (μεσημερι)

στο σπιτι της μελισανθης μεσημερι με παιδια

1.μελισανθη

(οπου μαζευουν οι περισσοτερες συμμετοχες αυτη θα ειναι και η πρωτη μας συναντηση .....ελπίζω να ακολουθησουν κι αλλες)

Aria,

καλησπέρα !

Εγώ θα ήθελα και τον Βοτανικό να βάλεις γιατί έχω πάει και είναι πολύ ωραία!! Αν κάνει καλό καιρό είναι πολύ ωραία να βγούμε βόλτα έξω αλλά νομιζω ότι τα μωράκια μας είναι πολύ μικρά για να είναι ακόμα με πολύ κόσμο. Η Τέση έχει δίκιο, δεν θα ήθελα να πάω ακόμα την μικρή μου σε παιδότοπο με πολύ μεγαλύτερα παιδιά. Γύρω στις 25-30 Δεκ θα κάνουμε εμβόλιο. Εγώ πρότεινα το σπίτι γιατί τα μωράκια μπορούν να είναι μαζί μας χωρίς να υπάρχει πρόβλημα για αυτά πρώτα από όλα και να έχουμε όσο χρόνο θέλουμε χωρίς να αγχωνόμαστε για το πρόγραμμα των ζουζουνιών μας.

Αν κάποια νύν, μέλουσα ή υποψήφια μαμά, δεν μπορεί να έρθει στην συνάντηση αυτή θα έρθει σε κάποια άλλη συνάντηση. Δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να συναντηθούμε και πως θα βρισκόμαστε να τα λέμε συχνά. Καλή διάθεση να έχουμε!

Σας χαιρετώ,

Φιλιά

Lvek.jpg.png

Κριτσια λυπαμε πολυ αλλα ειχα ξεχασει οτι θα ειμαι εκτος αθηνων και δε μπορω στις 20 ....

σας ζητω συγνωμη αν θελετε το κανονίζουμε για αλλη φορα...ή συναντιεσται εσεις και εγω θα ερθω σε μια επομενη .

Βρε Άριαααααααααα

μα να λείπεις εσύ ???

χαχαχαχαχχα

πολύ καλή η ιδέα με τις 2 προτάσεις και όπου μαζευτούν οι πιο πολλές..

Μπράβο ΆΡια για άλλη μια φορά...

πες μας πότε θα μπορείς και να ξανακάνουμε αυτό με τις επιλογές !!!

• 11 months later...

Αγαπητά μέλη γειά σας!

το θέμα αυτό έχει κλειδωθεί.

Το αντίστοιχο θέμα βρίσκεται πλέον στο ParentsCafe.gr

Για να μεταφερθείτε εκεί, πατήστε σε αυτό το σύνδεσμο

http://www.parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=3'>http://www.parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=3

θα σας οδηγήσει στο νέο φόρουμ, στο οποίο μπορείτε

είτε να κρατήσετε τον υπάρχον λογαριασμό σας/να τον μετονομάσετε

είτε να δημιουργήσετε καινούριο λογαριασμό.

Τα φόρουμ έχουν ξεχωριστές βάσεις δεδομένων και οι δημοσιεύσεις σας, ακόμα και αν κρατήσετε το ίδιο όνομα χρήστη, δεν θα συνδέονται μεταξύ τους.

To ParentsCafe.gr δημιουργήθηκε απο τους διαχειριστές του Parents.gr (ΕΕΕΓ) έτσι ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μελών για διασκέδαση και ψυχαγωγία, οι οποίες δεν ήταν δυνατόν να καλυφθούν απο την ΕΕΕΓ και την ιστοσελίδα parents.gr για οικονομικούς λόγους/λόγους του καταστατικού της. (Διαχειρίστρια του parentscafe.gr είναι η Μ.Στυλιανάκη, το parentscafe.gr όμως, δεν ανήκει στην ΕΕΕΓ)

Έτσι ώστε να γράψετε σε αυτό το τόπικ που παραθέτουμε,

θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο http://www.parentscafe.gr

- μέσω του εμαιλ που θα σας αποσταλεί ( η πιο σύντομη μέθοδος )

ή

- μέσω ειδοποίησης στον administrator(at)parents.gr

με το εξής κείμενο

"Διατηρώ τον εξής λογαριασμό με όνομα χρήστη : .... και θα ήθελα να μου τον ενεργοποιήσετε και στο parentscafe.gr / θα ήθελα να μου τον ενεργοποίησετε και στο parentscafe.gr και να μετονομάσετε και σε .....(νέο όνομα χρήστη) "

Η αλλαγή αυτή είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία του parents.gr σαν ενημερωτικό εργαλείο για τους γονείς και καθιστά δυνατή την συνέχιση της λειτουργίας του site.

Η βάση δεδομένων του parents.gr δεν μπορεί πλέον να δεχτεί τις δημοσιεύσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα και έτσι πλέον το περιεχόμενο που είναι ψυχαγωγικό ενώ και κείμενα/τόπικ κοινωνικής δικτύωσης έχουν μεταβιβαστεί στο νέο site το οποίο βρίσκεται σε άλλο σέρβερ και έχει την δική του ξεχωριστή βάση δεδομένων.

Περισσότερα για αυτό θα μπορέσετε να διαβάσετε εδώ:

(παλιότερος σύνδεσμος που βρίσκεται στις ανακοινωσεις και πρωτο ανακοινωνε αυτη την αλλαγή)

Παρακαλούμε μην ανοίγετε στο parents.gr νέα παρεμφερή θέματα καθώς θα κλειδώνονται απευθείας

ευχαριστούμε!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...