Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χορήγηση τεστοστερόνη σε γυναίκα ..

Recommended Posts

Καλημέρα .. παω για την τέταρτη προσπάθεια εξωσωματικής και ο γιατρός μου έδωσε και αλοιφή τεστοστερόνης να βάζω μια μικρή ποσότητα κάθε βράδυ στο μπράτσο….

Διαβάζοντας το χαρτάκι που εχει μεσα.. μπορω να πω ότι φρίκαρα….

Εχει παρει κάποια άλλη κοπέλα?? Ειχε παρενέργειες??

Σκέφτομαι να του πω να μην το χρησιμοποιήσω..

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, olivi2015 είπε:

Καλημέρα .. παω για την τέταρτη προσπάθεια εξωσωματικής και ο γιατρός μου έδωσε και αλοιφή τεστοστερόνης να βάζω μια μικρή ποσότητα κάθε βράδυ στο μπράτσο….

Διαβάζοντας το χαρτάκι που εχει μεσα.. μπορω να πω ότι φρίκαρα….

Εχει παρει κάποια άλλη κοπέλα?? Ειχε παρενέργειες??

Σκέφτομαι να του πω να μην το χρησιμοποιήσω..

Προσωπικα ειμαι πολυ ανοιχτή στις νέες καινοτόμες προτάσεις των γιατρών, αρκεί να μου εξηγήσουν γιατι προτείνουν το οτιδήποτε. Και που στηρίζεται επιστημονικά.

Οτι παίρνουμε εχει παρενέργειες στην εξωσωματική ....

@olivi2015 καλησπέρα.

Το Tostran λες, ε?  Το έχω βάλει εγώ πολλές φορές, μην ανησυχείς καθόλου, δεν είχα τίποτα απολύτως! Δεν είναι κάθε μέρα, είναι μέρα παρά μέρα, τσέκαρε το πάλι με τον γιατρό σου.  Το δίνουν από ό,τι ξέρω για να ωριμάσουν περισσότερο/καλύτερα τα ωάρια αν υπάρχουν λίγα και μικρά (my case).

17 ώρες πρίν, Κάντι είπε:

Προσωπικα ειμαι πολυ ανοιχτή στις νέες καινοτόμες προτάσεις των γιατρών, αρκεί να μου εξηγήσουν γιατι προτείνουν το οτιδήποτε. Και που στηρίζεται επιστημονικά.

Οτι παίρνουμε εχει παρενέργειες στην εξωσωματική ....

Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου.. ναι θα κάνω συζήτηση μαζί του από εβδομάδα που θα πάω… Αυτό σκεφτόμουν κι εγω  :)

14 ώρες πρίν, Daphne259 είπε:

@olivi2015 καλησπέρα.

Το Tostran λες, ε?  Το έχω βάλει εγώ πολλές φορές, μην ανησυχείς καθόλου, δεν είχα τίποτα απολύτως! Δεν είναι κάθε μέρα, είναι μέρα παρά μέρα, τσέκαρε το πάλι με τον γιατρό σου.  Το δίνουν από ό,τι ξέρω για να ωριμάσουν περισσότερο/καλύτερα τα ωάρια αν υπάρχουν λίγα και μικρά (my case).

σέυχαριστω για την απαντηση σου..

Ναι αυτό… χθες δεν θυμόμουν πως λέγετε γιατι δεν εγραψα το θεμα από το σπιτι..

Κάθε φάρμακο που εχω παρει γραφει διάφορες παρενέργειες.. εως τωρα δεν μου βγηκε κατι… φτου φτου..

Απλα αυτό με τρομοκράτησε  περισσότερο… τα γράφουν λιγο τρομακτικά θα λεγα…

μου ειπαν κάθε μερα να βαζω… δεν ξεκίνησα ακόμη..  τον Νοέμβριο θα κανω την προσπάθεια μου.. εκει κοντά θα μου πει να το ξεκινήσω..

5 ώρες πρίν, olivi2015 είπε:

Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου.. ναι θα κάνω συζήτηση μαζί του από εβδομάδα που θα πάω… Αυτό σκεφτόμουν κι εγω  :)

σέυχαριστω για την απαντηση σου..

Ναι αυτό… χθες δεν θυμόμουν πως λέγετε γιατι δεν εγραψα το θεμα από το σπιτι..

Κάθε φάρμακο που εχω παρει γραφει διάφορες παρενέργειες.. εως τωρα δεν μου βγηκε κατι… φτου φτου..

Απλα αυτό με τρομοκράτησε  περισσότερο… τα γράφουν λιγο τρομακτικά θα λεγα…

μου ειπαν κάθε μερα να βαζω… δεν ξεκίνησα ακόμη..  τον Νοέμβριο θα κανω την προσπάθεια μου.. εκει κοντά θα μου πει να το ξεκινήσω..

Σε όλα γράφει κάτι τρομερές παρενέργειες και μάλιστα και ποσοστιαία, ούτε εγώ είχα ποτέ κάτι, ούτε με αυτό το τζελ είχα. Αφού σου είπε κάθε μέρα, οκ.  Εμένα πάντα μου έλεγε μέρα παρά μέρα.  Σου εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου, όλα να πάνε κατ' ευχήν!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...