Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αποτυχημενη εξωσωματικη

Hope:)

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμενα!:)

Ειμαι καινουργια στην παρεα αλλα παρακολουθω το forum τον τελευταιο καιρο σχεδον καθημερινα! Ομολογω οτι μου λυσατε πολλες αποριες και εμαθα αρκετα απο τις ιστοριες σας. Η δικη μου εχει ως εξης: 04/09 ωοληψια με 11 ωαρια, οπου μονο τα 4 προχωρησαν. 07/09 εμβρυομεταφορα 2 εμβρυα 3 ημερων. (Το προβλημα μας ειναι στην κινητικοτητα του σπερματος). Μετα απο 12 ημερες αγωνιας η χοριακη εδειξε μολις 2.33

Τζιφος.... Οπως ολες εχετε ζησει αναλογη περιπτωση γνωριζετε το ψυχολογικο κομματι. Μετα απο 3 μερες θλιψης μπαινω στη διαδικασια να σκεφτομαι το επομενο βημα. Ο γιατρος ζητησε χρονο να δει τον φακελο μου και να μου δωσει μια πιθανη εξηγηση στο τι πηγε στραβα... εγω ομως πλεον αναρρωτιεμαι τι εξεταση πρεπει να κανω, οσο ειναι νωρις, για να παρω μια απαντηση στο τι εγινε;;; Εσεις μετα απο μια αποτυχια τι κανατε και μετα απο ποσους κυκλους κανατε νεα προσπαθεια;

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Hope:) είπε:

Γεια σας και απο εμενα!:)

Ειμαι καινουργια στην παρεα αλλα παρακολουθω το forum τον τελευταιο καιρο σχεδον καθημερινα! Ομολογω οτι μου λυσατε πολλες αποριες και εμαθα αρκετα απο τις ιστοριες σας. Η δικη μου εχει ως εξης: 04/09 ωοληψια με 11 ωαρια, οπου μονο τα 4 προχωρησαν. 07/09 εμβρυομεταφορα 2 εμβρυα 3 ημερων. (Το προβλημα μας ειναι στην κινητικοτητα του σπερματος). Μετα απο 12 ημερες αγωνιας η χοριακη εδειξε μολις 2.33

Τζιφος.... Οπως ολες εχετε ζησει αναλογη περιπτωση γνωριζετε το ψυχολογικο κομματι. Μετα απο 3 μερες θλιψης μπαινω στη διαδικασια να σκεφτομαι το επομενο βημα. Ο γιατρος ζητησε χρονο να δει τον φακελο μου και να μου δωσει μια πιθανη εξηγηση στο τι πηγε στραβα... εγω ομως πλεον αναρρωτιεμαι τι εξεταση πρεπει να κανω, οσο ειναι νωρις, για να παρω μια απαντηση στο τι εγινε;;; Εσεις μετα απο μια αποτυχια τι κανατε και μετα απο ποσους κυκλους κανατε νεα προσπαθεια;

Καλημέρα κορίτσι κ λυπάμαι για τον πόνο σου έτσι κ εγω η πρωτη εξωσωματική είχε αρνητικό αποτέλεσμα!

Νέα προσπάθεια εγω είχα κάνει μετά από 2 κύκλους με τα κατεψυγμένα μου...η οποια εφερε θετικό αποτέλεσμα αν κ μωρό ακόμα δεν εχω κάνει..Η πρώτη εξωσωματική όσο κ αν το εχουμε δουλεψει στο μυαλό μας είναι ενα σοκ τρυπιέσαι πίνεις χαπια εγω ειχα αγχος απο τα χαπια μη δεν πιω καποιο κ πεταγομουν το βραδυ ορθια επαθα κνιδωση απο την στεναχωρια της αποτυχιας επινα κορτιζονη κ εβαζα κ κρεμες κορτιζόνης σε όλο το σωμα οπως καταλαβαινεις το πήρα βαρυα γιατι ειχα ξεκινησει μεσα στην αισιοδοξια δεν μπορουσα να πιστεψω οτι εχω 2 μωρακια μεσα μου..κ ενοιωθα οτι τα σκοτωσα..εγω στη θεση σου θα συμβουλευομουν αιματολογο ειδικο σε θεματα αναπαραγωγης..ενδοκρινολογο επισης. Εγω σε εμβρυομεταφορά με κατεψυγμένα πρηζομαι πολυ σε συγκριση με φυσικό κυκλο η προετοιμασια θες η προγεστερονη κ τα οιστρογονα ολα μαζι με κανουν μαγουλου μπουτου κ κοιλαρού αλλά πηγαινω ηρεμη κ τα φυτευω τα ζουζουνια μου.Εχε πίστη κ θα εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη..

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Ευχαριστω για την απαντηση σου. Σου ευχομαι να πετυχεις τον στοχο σου! Η διαδικασια ηταν ψυχοφθορα αλλα δεν το σκεφτομουν ετσι.... ημουν πολυ αισιοδοξη και απολυτα σιγουρη για το αποτελεσμα!!! Δεν μπορουσα το πιστεψω οτι τελικα απετυχε!!! Η προλακτινη μου ηταν ανεβασμενη (56) αλλα ο γιατρος δεν θεωρησε οτι πρεπει να κανω θεραπεια... τωρα μονη μου θα ψαξω να βρω τη λυση και να παω σε ενδοκρινολογο να τη ρυθμισω. Εσυ ποσες προσπαθειες εχεις κανει;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...