Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΕ ΖΩΙΚΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ

Anwnuma Kanetakia

Recommended Posts

Καλησπέρα, 

έχουμε ένα βρεφάκι εφτά μηνών το οποιο έχει αμεση αλλεργία σε γαλακτοκομικα, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί και αυγό. Τρέφεται με μητρικό γάλα και όσες φορές δώσαμε τροφές που δεν είναι αλλεργική σύμφωνα με τα τεστ (πχ πατατα μπανανα )έβγαζε σπυριά αλεργίας. Δε βρήκαμε άκρη ουτε στο παίδων ούτε σε ιδιωτικό γιατρό. Επειδή ξέρω οτι στο site βρίσκονται γονείς ευαισθητοποιημένοι που αγαπούν όλα τα παιδιά και διαθέτουν εμπειρία θα ήθελα μια συμβουλή ή μια σύσταση για κάποιο νοσοκομείο με πειρα.. γιατί έχω απογοητευτεί ... 

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, Anwnuma Kanetakia είπε:

Καλησπέρα, 

έχουμε ένα βρεφάκι εφτά μηνών το οποιο έχει αμεση αλλεργία σε γαλακτοκομικα, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί και αυγό. Τρέφεται με μητρικό γάλα και όσες φορές δώσαμε τροφές που δεν είναι αλλεργική σύμφωνα με τα τεστ (πχ πατατα μπανανα )έβγαζε σπυριά αλεργίας. Δε βρήκαμε άκρη ουτε στο παίδων ούτε σε ιδιωτικό γιατρό. Επειδή ξέρω οτι στο site βρίσκονται γονείς ευαισθητοποιημένοι που αγαπούν όλα τα παιδιά και διαθέτουν εμπειρία θα ήθελα μια συμβουλή ή μια σύσταση για κάποιο νοσοκομείο με πειρα.. γιατί έχω απογοητευτεί ... 

Mπορώ να σου συστήσω παιδίατρο που εμπιστεύομαι πάρα πολύ, αλλά πλέον ιδιωτικά μόνο, δεν είναι πια σε νοσοκομείο, αν και ήταν για πάρα πολλά χρόνια στη μονάδα νεογνών στο Ελενα. Λέγεται Εγγλέζου Στέλλα και είναι στο Χολαργό και είχε βοηθήσει πάρα πολύ σε οδηγίες για τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες, είναι και πάρα πολύ καλή σε θέματα θηλασμού. Αλλά δεν είναι ειδικός σε αλλεργίες.

Επίσης ιδιωτικά, εξαιρετική αλλεργιολόγος και νομίζω η γνωστότερη στην Ελλάδα, που και μου την είχαν συστήσει αρκετοί γιατροί(οικογενειακοί φίλοι, όλοι είπαν αυτό το όνομα, ανεξάρτητα ο ένας από των άλλων) αλλά και μας βοήθησε πολύ με άλλου είδους αλλεργίες όταν είχαμε πια απελπιστεί, είναι η Φωτεινή Σαξώνη-Παπαγεωργίου στους Αμπελόκηπους. Ηταν και στο Αγλαϊα Κυριακού, αλλά νομίζω πια έχει φύγει από εκεί, κάποιος μου είχε πει ότι συνεργάζεται με το Ιασώ αλλά δεν παίρνω και όρκο. Το Αγλαϊα Κυριακού ναι μεν έχει ακόμη καλό όνομα, αλλά όσοι γιατροί είχαν μιλήσει μου είχαν πει να την βρω προσωπικά στο ιατρείο της. Δεν "ανοίγει" δουλειές με επανεξετάσεις ξανά και ξανά, μας έδωσε λεπτομερέστατες οδηγίες και μετά μόνο τηλεφωνικά ό,τι χρειαστήκαμε. Η τιμή βέβαια είναι τσιμπημένη, να το ξεκαθαρίσω, αλλά από την άλλη 30-40 ευρώ σε άλλους γιατρούς, να μας λένε να πάμε και να ξαναπάμε, συνολικά και το ποσό το υπερβήκαμε κατά πολύ, και ταλαιπωρηθήκαμε, και άκρη δεν είχαμε βγάλει.

Μπορώ να σου πω από προσωπική πείρα να αποφύγεις το Παίδων Πεντέλης, που ναι μεν είναι γενικά καλό νοσοκομείο αλλά εκεί η διευθύντρια έχει μία τάση να σπέρνει τον πανικό, δεν ξέρω αν είναι λόγο χαρακτήρα ή με δόλο να βγάλει έξτρα ραντεβού ή δεν ξέρω τι άλλο, αλλά και μας είχε ταλαιπωρήσει πολύ και έχω ακούσει παρόμοιες εμπειρίες και από άλλο κόσμο, όπου τα πράγματα παρουσιάστηκαν εξωφρενικά δραματοποιημένα (και τράβαγαν τα μαλλιά τους από την υπερβολή οι γιατροί που πήγαμε μετά). 

On 13/8/2018 at 7:36 ΜΜ, Anwnuma Kanetakia είπε:

Καλησπέρα, 

Επειδη κ εμεισ εχουμε τα θεματακια μασ με αλλεργιεσ..αυτο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι πωσ τα τεστ σε τοσο μικρη ηλικια συνηθωσ ειναι ψευδη..

Η παιδογαστρεντερολογοσ που μασ παρακολουθει περιμενει να χρονισουμε κ να κανουμε καποιεσ εξετασεισ- τεστ..τωρα ειμαστε 10 μηνων...κ απο 55 ημερων ξεκινησαμε αποχη απο γαλακτοκομικα κ.α..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...