Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ποτε κλεινει το ανοιχτο μερος στο κεφαλακι τους?

Recommended Posts

καλημερα σας!ηθελα να ρωτησω ποτε κλεινει το ανοιχτο κομματι στο κεφαλακια των μωρων!εχω αγχωθει παρα πολυ.ο μικρος μου ειναι 6 μηνων και ολο κανει πολυ εντονεσ κινησεις και δεν το προλαβαινω.αγκαλια που τον κραταει δεν στεκεται σε μια μερια,αρχιζει σκαρφαλωνει πανω μου,και πολλεσ φορεσ χτυπαει στο πανω μεροσ απο το κεφαλακια του στο σαγονι μου!πχ σημερα χτυπησε δυνατα μαλλον γτ εμενα με πονεσε το σαγονι μου. ειναι επικυνδυνο?

Διαφημίσεις

Ή πίσω πηγή κλείνει περίπου τον τρίτο μήνα κ ή μπροστά κλείνει γύρω στους 18 μήνες. Ή παιδίατρος ακόμα με ενημέρωσε πως οι πηγές σχετίζονται με την ανάπτυξη του εγκεφάλου. Ή μεμβράνη που τις περιβάλλει είναι πιο ανθεκτικη απ ότι νομίζουμε. Αν πόνεσε λογικά θα έκλαιγε. 

Εμενα στον εκτο επεσε απο το κρεβατι με το κεφαλι. Χτυπησε στην πηγη.δεν επαθε κατι.ειναι ανοιχτο το σημειο κ απορροφονται οι κραδασμοι.τωρα βεβαια δεν μιλαμε για ακραιες περιπτωσεις

Επεξεργάστηκαν by μαγιοπουλας
Ορθογραφικα λογω κινητου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...