Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κλιμακτήριος

Recommended Posts

Κορίτσια (ΆΝΩ των 45!!!!)είμαι 47 ετών και το 2017 γέννησα τα δυδιμα μου με εξωσωματική.  Από τότε είχα μόνο μια φορά περίοδο και τέλος.  Μπήκα μάλλον στην κλημακτηριο.  Όλα ωραία  και καλά.  Είμαι τριςευτηχισμενη  με τα παιδάκια μου όμως ώρες ώρες τα νεύρα μου αισθάνομαι ότι μερμυγκιαζει το κεφάλι μου.  Κοπαναω κανένα ουισκάκι η βότκα  για να ηρεμήσω και το πιο σπουδαίο να μην μεταφέρω τα νεύρα στα παιδάκια μου.  Όμως βρε παιδιά πολύ νεύρα! Νιώθω πως θα μου στρίψει! Έτσι είναι η κλημακτηριος? Εσείς τι κάνετε? Θα γίνω αλκοολική στο τέλος. Help !!

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, rocky balboa είπε:

Κορίτσια (ΆΝΩ των 45!!!!)είμαι 47 ετών και το 2017 γέννησα τα δυδιμα μου με εξωσωματική.  Από τότε είχα μόνο μια φορά περίοδο και τέλος.  Μπήκα μάλλον στην κλημακτηριο.  Όλα ωραία  και καλά.  Είμαι τριςευτηχισμενη  με τα παιδάκια μου όμως ώρες ώρες τα νεύρα μου αισθάνομαι ότι μερμυγκιαζει το κεφάλι μου.  Κοπαναω κανένα ουισκάκι η βότκα  για να ηρεμήσω και το πιο σπουδαίο να μην μεταφέρω τα νεύρα στα παιδάκια μου.  Όμως βρε παιδιά πολύ νεύρα! Νιώθω πως θα μου στρίψει! Έτσι είναι η κλημακτηριος? Εσείς τι κάνετε? Θα γίνω αλκοολική στο τέλος. Help !!

Καταρχάς πρεπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό (νευρολόγο;) να σε εξετάσει και αν χρειαζεται να σου συνταγογραφήσει κάποιο ήπιο ηρεμιστικό για αυτές τις περιόδους που νιώθεις πολύ νευρικη. Έχεις επισκεφθεί το γυναικολόγο σου για να επιβεβαιωσεις την είσοδο στην κλιμακτηριο; Εξετάσεις ορμονικές έχεις κανει; Για να λες ότι πίνεις αλκοόλ να φανταστώ δε θηλάζεις, γιατί αυτό θα ήταν λόγος αστατης περιόδου.

Μπορείς να πάρεις βαλεριάνα ή κάποιο άλλο φυτικό, ψάξε να δεις τις ιδιότητες της ροδιολα (με έχει βοηθήσει πολύ) και επίσης βιταμίνες β για το νευρικό σύστημα.

Να σου ζήσουν τα δίδυμα!

Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Όχι δεν θηλάζω. Σταμάτησα όταν τα παιδιά μου ειταν 6 μηνων.  Τώρα είναι 16 . Εξετάσεις πρέπει να κάνω αλλά που ο χρόνος ! Αρχίζει και η καλοκαιρινή σεζόν τωρα ( Έχουμε πιτσαρία σε νησί ) από Σεπτέμβρη οι εξετάσεις.  Τώρα σφίξιμο τα δόντια και δουλειά! Με τα δυδιμα μαζί στο μαγαζί!!! Θα ρωτήσω κήπου και τον γυναικολόγο μου τι να  κάνω.  Ευχαριστώ και πάλι.!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...