Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μέτρηση ε2 και προγεστερόνης μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα.Ήθελα να ρωτήσω σε όλες τις κοπέλες,αν γνωρίζουν τί δείχνει η μέτρηση της προγεστερόνης και ε2 λίγες μέρες μετά την ετ.Ξέρετε τί τιμές είναι καλές και αν δείχνουν ότι ίσως η ετ πήγε καλά και έγινε εμφύτευση;Όποιες κοπέλες τις έχουν μετρήσει θα εκτιμούσα αν μου λέγανε τις εμπειρίες τους.Ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 minutes ago, kotsifikos said:

Συνήθως τις κάνουν για να δουν αν χρειάζεσαι ενίσχυση σε ουτροτζεστάν και σικλακουρ.

Εγώ τις έκανα μετά την χοριακή και μου ρύθμιζαν τα φάρμακα.

Ευχαριστώ για την απάντηση.Δε φαίνεται όμως αν είναι καλές,αν έχει γίνει κάτι;Ξέρεις;Αλλά λίγο δύσκολο το νομίζω.

1 minute ago, oly75 said:

Ευχαριστώ για την απάντηση.Δε φαίνεται όμως αν είναι καλές,αν έχει γίνει κάτι;Ξέρεις;Αλλά λίγο δύσκολο το νομίζω.

Δεν ξέρω μην σου πω ψέματα. Είσαι σε αναμονή χοριακής?

4 minutes ago, kotsifikos said:

Δεν ξέρω μην σου πω ψέματα. Είσαι σε αναμονή χοριακής?

Ναι,3η μέρα σήμερα,έβαλα 2 βλαστοκυστες.Έκανα σήμερα προγεστερόνη ηταν 117.70 και ε2 η οποία ηταν 1330 και επειδή δε με πήρε ο γιατρός ακόμα γι αυτό ρωτάω τις εμπειρίες σας.

Just now, oly75 said:

Ναι,3η μέρα σήμερα,έβαλα 2 βλαστοκυστες.Έκανα σήμερα προγεστερόνη ηταν 117.70 και ε2 η οποία ηταν 1330 και επειδή δε με πήρε ο γιατρός ακόμα γι αυτό ρωτάω τις εμπειρίες σας.

Εννοώ 3η μέρα ετ.

Διαφημίσεις

36 minutes ago, oly75 said:

Εννοώ 3η μέρα ετ.

Εύχομαι καλά αποτελέσματα να έχεις!

ανεβασμένες και οι δύο τιμές οπότε φαντάζομαι πως αυτό καλό είναι.

Αχ σε καταλαβαίνω αυτές οι ημέρες της αναμονής είναι το χειρότερο.

14 minutes ago, kotsifikos said:

Εύχομαι καλά αποτελέσματα να έχεις!

ανεβασμένες και οι δύο τιμές οπότε φαντάζομαι πως αυτό καλό είναι.

Αχ σε καταλαβαίνω αυτές οι ημέρες της αναμονής είναι το χειρότερο.

Σ ευχαριστώ.Το έχω ζήσει όλο αυτό τόσες φορές.Υποθέτω αφού ο γιατρός δε με πήρε ακόμα θα είναι καλές.Βέβαια καλό θα ήταν να καταλαβαίναμε αν είχε γίνει εμφύτευση.Πολλά Θέλω έτσι;

χαχα καλά θα ήταν αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται. Άλλωστε είναι πολύ νωρίς ακόμα. είσαι στην 3 ημέρα.

Πάντως οι τιμές σου νομίζω είναι πολυ καλές!!

Αντε με το καλό να έχεις μία τριψήφια χοριακή.Πότε θα την κάνεις??

1 hour ago, kotsifikos said:

χαχα καλά θα ήταν αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται. Άλλωστε είναι πολύ νωρίς ακόμα. είσαι στην 3 ημέρα.

Πάντως οι τιμές σου νομίζω είναι πολυ καλές!!

Αντε με το καλό να έχεις μία τριψήφια χοριακή.Πότε θα την κάνεις??

Σ ευχαριστώ πολύ.Στις 21/5,από εχθές όμως άρχισαν οι πονοι περιόδου και με απογοητεύουν.Για να δούμε.

1 ώρα πρίν, oly75 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ.Στις 21/5,από εχθές όμως άρχισαν οι πονοι περιόδου και με απογοητεύουν.Για να δούμε.

Ολάκι μου καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!  Η 21/5 είναι μια υπέροχη ημερομηνία και θα ακούσεις τα καλά νέα! Οι πόνοι από τόσο νωρίς είναι καλό σημάδι θεωρώ. Φιλιά πολλά!! :)

Διαφημίσεις

44 minutes ago, Daphne259 said:

Ολάκι μου καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!  Η 21/5 είναι μια υπέροχη ημερομηνία και θα ακούσεις τα καλά νέα! Οι πόνοι από τόσο νωρίς είναι καλό σημάδι θεωρώ. Φιλιά πολλά!! :)

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι,μακάρι να τα καταφέρω,γιορτάζει και ο σύζυγος και θα ήταν ένα καλό δωράκι η θετική χοριακη Εσύ τί κάνεις;Έχεις κανένα νέο;Θα πήγαινες Αθήνα.

1 hour ago, oly75 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι,μακάρι να τα καταφέρω,γιορτάζει και ο σύζυγος και θα ήταν ένα καλό δωράκι η θετική χοριακη Εσύ τί κάνεις;Έχεις κανένα νέο;Θα πήγαινες Αθήνα.

Μακάρι Ολυ μου, στο εύχομαι! Θα σου στείλω π.μ.!

16 hours ago, oly75 said:

Πράγματι φοβερή ημέρα η 21/5 , μεγάλη γιορτή!

Μην σε αγχώνουν οι πόνοι περιόδου. Εγώ είχα πόνους περιόδου από την εμβρυομεταφορά μέχρι που γέννησα!!Αφού όπως έχω ξαναπεί απορούσα γιατί τους λένε πόνους περιόδου αφού τους έχεις και στην εγκυμοσύνη.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να σκέφτεσαι θετικά.

7 minutes ago, kotsifikos said:

Πράγματι φοβερή ημέρα η 21/5 , μεγάλη γιορτή!

Μην σε αγχώνουν οι πόνοι περιόδου. Εγώ είχα πόνους περιόδου από την εμβρυομεταφορά μέχρι που γέννησα!!Αφού όπως έχω ξαναπεί απορούσα γιατί τους λένε πόνους περιόδου αφού τους έχεις και στην εγκυμοσύνη.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να σκέφτεσαι θετικά.

Καλημέρα κορίτσι.Πράγματι στις προηγούμενες 4 ετ είχα διαφορετικά συμπτώματα.Στις πρώτες 3 πόνους περιόδου και 2 μέρες πριν τη χοριακή ξεπρηζόταν το στήθος,οπότε ήξερα ότι θα ήταν αρνητικό.Στην 4η δεν πρήστηκε καθόλου το στήθος,είχα πολύ λίγους πόνους και λίγο καφέ την 4η μέρα ετ,οπότε είπα άλλα συμπτώματα άρα πέτυχα.Αφού όταν έκανα το τεστ μια μέρα πιο μπροστά περίμενα να δείξει θετικό και καταλαβαίνεις τί έπαθα.Δε ξέρω αλλά πάντα ενώ ξεκινάω θετικά ενδιάμεσα πέφτω πολύ ψυχολογικά λες και έχω προαίσθημα.Μετράω και θερμοκρασία αλλά δεν είναι σταθερή.Βέβαια με τη λήψη προγεστερόνης δε ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστη.Έχω περάσει τόσα πολλά,τους τελευταίους 2 μήνες είχα κάνει την εξέταση του Νίκα και έκανα θεραπεία,κουράστηκα τόσο πολύ,έκανα δύο κύκλους για να μαζέψω 2 βλαστοκύστες,βάσανο μεγάλο,απλά δεν θα αντέξω άλλο αρνητικό.Άρχισε πάλι η απαισιοδοξία.Δεν ξέρω γιατί.Ο γιατρός μου είπε ότι οι ορμόνες είναι πολύ καλές αλλά δυστυχώς δε δείχνουν αν έγινε κάτι.Επειδή ήταν βλαστοκύστες η εμφύτευση θα έγινε την 1η με 2η μέρα.Δεν ξέρω κορίτσι,επειδή έχω μικρό κύκλο 24 με 25 μέρες οι πόνοι άρχισαν την 2η μέρα ετ,δηλαδή από την 20η μέρα του κύκλου,οπότε δε τα βλέπω θετικά τα πράγματα.

Διαφημίσεις

Just now, annamariag77 said:

+++++++++++++++ καλα αποτελεσματα

Just now, annamariag77 said:

+++++++++++++++ καλα αποτελεσματα

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι,αλλά δεν έχω καλό προαίσθημα για ακόμα μια φορά.Μακάρι να γίνει το θαύμα.

1 minute ago, annamariag77 said:

Φοβος ειναι οχι  προαισθημα

Μπορεί,αλλά στις πρώτες 3 τουλάχιστον προσπάθειες με τα ίδια σχεδόν συμπτώματα είχα το προαίσθημα της αποτυχίας και όντως επαληθεύτηκε.Βέβαια ξέρω πως είναι νωρίς και δεν πρέπει να το σκέφτομαι.Αυτοί οι πόνοι πάντα με ρίχνουν ψυχολογικά.

4 minutes ago, oly75 said:

Καλημέρα κορίτσι.Πράγματι στις προηγούμενες 4 ετ είχα διαφορετικά συμπτώματα.Στις πρώτες 3 πόνους περιόδου και 2 μέρες πριν τη χοριακή ξεπρηζόταν το στήθος,οπότε ήξερα ότι θα ήταν αρνητικό.Στην 4η δεν πρήστηκε καθόλου το στήθος,είχα πολύ λίγους πόνους και λίγο καφέ την 4η μέρα ετ,οπότε είπα άλλα συμπτώματα άρα πέτυχα.Αφού όταν έκανα το τεστ μια μέρα πιο μπροστά περίμενα να δείξει θετικό και καταλαβαίνεις τί έπαθα.Δε ξέρω αλλά πάντα ενώ ξεκινάω θετικά ενδιάμεσα πέφτω πολύ ψυχολογικά λες και έχω προαίσθημα.Μετράω και θερμοκρασία αλλά δεν είναι σταθερή.Βέβαια με τη λήψη προγεστερόνης δε ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστη.Έχω περάσει τόσα πολλά,τους τελευταίους 2 μήνες είχα κάνει την εξέταση του Νίκα και έκανα θεραπεία,κουράστηκα τόσο πολύ,έκανα δύο κύκλους για να μαζέψω 2 βλαστοκύστες,βάσανο μεγάλο,απλά δεν θα αντέξω άλλο αρνητικό.Άρχισε πάλι η απαισιοδοξία.Δεν ξέρω γιατί.Ο γιατρός μου είπε ότι οι ορμόνες είναι πολύ καλές αλλά δυστυχώς δε δείχνουν αν έγινε κάτι.Επειδή ήταν βλαστοκύστες η εμφύτευση θα έγινε την 1η με 2η μέρα.Δεν ξέρω κορίτσι,επειδή έχω μικρό κύκλο 24 με 25 μέρες οι πόνοι άρχισαν την 2η μέρα ετ,δηλαδή από την 20η μέρα του κύκλου,οπότε δε τα βλέπω θετικά τα πράγματα.

Λογικό να νιώθεις έτσι γιατί δεν έχεις περάσει και λίγα, δεν νομίζω πως είναι προαίσθημα, περισσότερο πιστεύω πως είναι φόβος καθώς είσαι επηρεασμένη από τα προηγούμενα αρνητικά. (και εγώ έτσι ένιωθα οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα) .  Λίγες ημέρες έμειναν. ..Να σκέφτεσαι θετικά καλή μου, αυτό θα σε βοηθήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

5 minutes ago, kotsifikos said:

Λογικό να νιώθεις έτσι γιατί δεν έχεις περάσει και λίγα, δεν νομίζω πως είναι προαίσθημα, περισσότερο πιστεύω πως είναι φόβος καθώς είσαι επηρεασμένη από τα προηγούμενα αρνητικά. (και εγώ έτσι ένιωθα οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα) .  Λίγες ημέρες έμειναν. ..Να σκέφτεσαι θετικά καλή μου, αυτό θα σε βοηθήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Σίγουρα είναι ο φόβος.Τρέμω στην ιδέα ενός ακόμα αρνητικού αποτελέσματος.Χρησιμοποιήσα και το τελευταίο κουτί από τα φάρμακα της επιτροπής,οπότε δεν έχω άλλο.Αλλά ας μη το σκέφτομαι από τώρα.Είπα σ¨αυτή την ωοληψία που έκανα και πήρα 2 ωάρια από τα 4,από τα οποία γονιμοποιήθηκε μόνο το ένα και το άφησα για βλαστοκύστη και πήγε,ότι θα είναι καλό σημάδι.Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να έχεις ένα έμβρυο να το αφήσεις για βλαστοκύστη και να γίνει;Νομίζω πολύ λίγες.Ας είναι το τυχερό.Βέβαια δεν ξέρω αν υποχώρησε η φλεγμονή,εμπιστεύομαι το γιατρό και από κει και πέρα ο Θεός βοηθός.

Καλημέρα.εγω είμαι έγκυος με φυσιολογική σύλληψη αλλά παρακολουθούμε τη προγεστερόνη μου και την ε2.στην πρώτη χωριακη η ε2 ήταν 260 και η προγεστερόνη 44.παιρνω utrogestan και cyclacur και τώρα τις έχω πάει ε2 660 και προγεστερόνη 58.ειναι αυξημένες οι δικές σου τιμές.πιστευω θα είναι όλα καλά.ελπιζω να σε βοηθησα έστω και λίγο.

Nv4ip3.pngZt1x.png

Καλημέρα κι από μένα και αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Έκανα κι εγώ ετ στις 5 μαΐου 1 βλαστοκύστη και ένα μόρουλα (έμβρυο 5ης μέρας με ανάπτυξη 4 ημερών). Μου είπαν για χοριακή στις 17 έχω κι εγώ πόνους περιόδου κι έχω απογοητευτεί...όπως κι εσύ ξεκινάω αισιόδοξα και μετά απογοητεύομαι...καλή επιτυχία εύχομαι

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

5 minutes ago, laura36 said:

Καλημέρα κι από μένα και αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Έκανα κι εγώ ετ στις 5 μαΐου 1 βλαστοκύστη και ένα μόρουλα (έμβρυο 5ης μέρας με ανάπτυξη 4 ημερών). Μου είπαν για χοριακή στις 17 έχω κι εγώ πόνους περιόδου κι έχω απογοητευτεί...όπως κι εσύ ξεκινάω αισιόδοξα και μετά απογοητεύομαι...καλή επιτυχία εύχομαι

Γεια σου κορίτσι.Καλή επιτυχία σου εύχομαι,μακάρι και οι δύο να πάρουμε θετικές χοριακές.Αυτοί οι πόνοι πάντα με ρίχνουν ψυχολογικά,αλλά θα προσπαθήσω να σκέφτομαι θετικά.

Κοριτσια μου οσο δυνατον μην σκεπτεστε βγειτε εξω χαλαρες βολτες με τα αγορια σας

Σας νιωθω αλλα βοηθηστε λιγο παραπανω τις δυσκολες αυτες ημερες της αναμονης 

7 minutes ago, annamariag77 said:

Κοριτσια μου οσο δυνατον μην σκεπτεστε βγειτε εξω χαλαρες βολτες με τα αγορια σας

Σας νιωθω αλλα βοηθηστε λιγο παραπανω τις δυσκολες αυτες ημερες της αναμονης 

Έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά όπως και να¨χει το μυαλό είναι συνέχεια εκεί.Η αναμονή μετά την ετ είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της εξωσωματικής.Προτιμώ το πρώτο κομμάτι με τις ενέσεις μέχρι και την ωοληψία.Τί να πω βρε κορίτσια,αναρωτιέμαι θα ξαναδώ άραγε στη ζωή μου θετική χοριακή ή θα πρέπει να κάνω κορνίζα τη χοριακή του 2015 όταν είχα μείνει για πρώτη φορά φυσιολογικά;Υπομονή ξέρω και αισιοδοξία.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...