Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Έχω κατι περίεργα συμπτώματα... Εσείς?

Recommended Posts

Κατα την διάρκεια της ςγκυμοσύνης μου έχω όλο κάτι χαζά συμπτωματα... Απο τον τριτο μήνα εχω γεμίσει στο μπουστο και στην πλάτη σπυθουρακια (που ποτε στην ζωη μου δεν είχα). Επίσης απο τον τριτο μήνα υποφέρω απο αιμοροϊδες.... τα πόδια μου ειναι πολυ πρησμενα απο τις αρχες του 5ου μήνα (δεν ειναι πολυ νωρίς) ενώ οι εξετάσεις μου είναι πολυ καλες και η πιεσή μου χαμηλή... Ολα τα έχω αναφέρει στο γιατρό μου και μου λεει ότι μετα τον τοκετο θα επανέλθω...

Αλήθεια εσείς έχετε τέτοια περιεργα συμπτωματα? Πειτε μου οτι δεν ειμαι μονο εγώ!

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

Κατα την διάρκεια της ςγκυμοσύνης μου έχω όλο κάτι χαζά συμπτωματα... Απο τον τριτο μήνα εχω γεμίσει στο μπουστο και στην πλάτη σπυθουρακια (που ποτε στην ζωη μου δεν είχα). Επίσης απο τον τριτο μήνα υποφέρω απο αιμοροϊδες.... τα πόδια μου ειναι πολυ πρησμενα απο τις αρχες του 5ου μήνα (δεν ειναι πολυ νωρίς) ενώ οι εξετάσεις μου είναι πολυ καλες και η πιεσή μου χαμηλή... Ολα τα έχω αναφέρει στο γιατρό μου και μου λεει ότι μετα τον τοκετο θα επανέλθω...

Αλήθεια εσείς έχετε τέτοια περιεργα συμπτωματα? Πειτε μου οτι δεν ειμαι μονο εγώ!

Χωρις να είμαι γιατρός και να το παιξω ειδημων, όλα εξηγούνται πιστευω...Τα σπιθουρακια είναι θεμα ορμονων που τωρα πια χορευουν, οι αιμοροϊδες δυσκοιλιοτητας και τα πρησμενα πόδια κατακράτηση υγρών και αυξημενα κιλα!!!

Εμενα το περιεργο που συμβαινει είναι ότι ποναει το στομαχι ολη την ωρα και πρεπει κατι να εχω στο στομα μου για να ηρεμω καπως....Επισης εχω βγάλει σε διάφορα σημεια του σωματος μου ασπρες κιλιδες διασπαρτες.

RSvcp2.png wNVQp2.png

τα σπυράκια τα είχα κι εγώ. δηλαδη είχα λιπαρη επιδερμίδα στα καλά καθούμενα! αυτό πέρασε στον 6ο. Αιμορροίδες έχω και γίνονται όλο και χειρότερες γιατί περνω σίδηρο οπότε έχω δυσκοιλιότητα... :( Για το πρήξιμο έχω να σας πω ότι μου πέρασε μόλις έκοψα το αλάτι (μιλάμε να τρώω μπριζόλα ανάλατη). Υπομονή κορίτσια!

ssttaa

Βασικα για τις αιμοροϊδες κι εγω ειχα δυσκοιλιοτητα ,αλλα με καθημερινη καταναλωση all bran (τα εχω σιχαθει) το εχω ρυθμισει αρκετα, παρολα αυτα ολο και χειροτερευουν . Ο γιατρος μου λέει οτι προφανως πιεζει σε εκεινο το σημειο το μωρο. Για τα ποδια κι εγω δεν τωω γενικα αλμυρα κι ομως... Τι να πω με το καλο να γεννησουμε και ελπιζω ολα να περασουν.

Εμενα το περιεργο που συμβαινει είναι ότι ποναει το στομαχι ολη την ωρα και πρεπει κατι να εχω στο στομα μου για να ηρεμω καπως....Επισης εχω βγάλει σε διάφορα σημεια του σωματος μου ασπρες κιλιδες διασπαρτες.

Κατι τετοιο εχω κι εγω..

Συναιχωσ νιωθω λιγο ασχημα , και αισθανομαι το στομαχι μου..σαν να ποναει λιγο..αλλα ασταματητα..

εχω μεν μια μικρη αποκοληση αλλα τουσ πονουσ τουσ ειχα και πριν..πρωι βραδυ.. σαν κοιλοπονοσ..

MZw9p3.png

Διαφημίσεις

κι εγω dudu ειχα αποκοληση στις μέρες που είσαι και ειχα παρει πολλες ορμονες. Απο τοτε λιγο τα επαιξε ο οργανισμος. Σου ευχομαι να το ξεπερασεις το γρηγοροτερο.

Χωρις να είμαι γιατρός και να το παιξω ειδημων, όλα εξηγούνται πιστευω...Τα σπιθουρακια είναι θεμα ορμονων που τωρα πια χορευουν,

Εγω αντι για σπυθουρακια εχω βγαλει τριχες μαυρες μακρυες στο στηθος(μη φανταστητε κανα νταλικερη 2-3 σε καθε μερια!!!) και χνουδακι μαυρο στην κοιλια...Το περιεργο εδω ειναι οτι ειμαι ξανθια.. και ασπρη ασπρη!!!! :D

εγω κοριτσια αλλο πραγμα περασα απο ολα στην εγκυμοσυνη.. συσπασεις εμετους καουρες.. τωρα τελευταια ταχυπαλμιες και μερικιες φορες πολυ εντονους παλμους νοιωθω την καρδια μου να χτυπαει σαν του αλογου! αφου κουνιεμαι οταν χτυπαει.. και ο γιατρος μου ειπε ειναι φυσιολογικο λογο περρισοτερου ογκου αιματος που στελνει η καρδια.. εχω βγαλει και τριχες μαυρες στην κοιλιτσα.. μονο σπυρακια δεν εχω βγαλει

dev364pp___.png

preg.png

uiphp3.png

εγω κοριτσια αλλο πραγμα περασα απο ολα στην εγκυμοσυνη.. συσπασεις εμετους καουρες.. τωρα τελευταια ταχυπαλμιες και μερικιες φορες πολυ εντονους παλμους νοιωθω την καρδια μου να χτυπαει σαν του αλογου! αφου κουνιεμαι οταν χτυπαει.. και ο γιατρος μου ειπε ειναι φυσιολογικο λογο περρισοτερου ογκου αιματος που στελνει η καρδια.. εχω βγαλει και τριχες μαυρες στην κοιλιτσα.. μονο σπυρακια δεν εχω βγαλει

dev364pp___.png

preg.png

,

Λες να το χει το ονομα για τις μαυρες τριχες :P ¨!! Κι εγω κουνιεμαι οταν χτυπαει ι καρδια μου και ειδικα το βραδυ! εκει πανω στον γλυκο τον υπνο!

ευτυχως γιατι νομιζα οτι μονο εγω εχω γεμισει σπυρακια... θωρακας, πλατη, για να μην αναφερω το προσωπο... ουτε οταν περιμενα περιοδο ετσι!

εγω εχω και το αλλο, δεν ξερω αν το εχει καμια σας... μερικες φορες, εκει καπου αναμεσα στις κραμπες στην κοιλιτσα, νιωθω κατι σαν μαγκωμα, σαν τραβηγμα απο μεσα.... συνηθως κραταει κανα λεπτο... προχτες ομως το'χα αυτο το μαγκωμα 5-10 λεπτα παραλληλα και απο τις 2 πλευρες... και ενιωθα σκληρη την κοιλια σε εκεινα τα σημεια...τι ειναι? πιασιμο απο καποια σταση στην καρεκλα πχ, νευροπονοι γιατι το απογευμα ειχε πεσει "κινηση" στην τουαλετα και περιιιιιμενα... ψιλοφοβηθηκα με αυτα τα πονακια...

me and my men...

Διαφημίσεις

Eirini_Dr ετσι και εσυ τα βραδια ε? και εγω που νομιζα οτι μονο εγω το εχω... παντως δεν ειναι σπαστικο εκει που ξαπλωνεις για να κοιμηθεις να νοιωθεις την καρδια σου να χτυπαει λες και θα βγει εξω? πω πω πολυ σπαστικο...

Μαργαριτα μμου δεν νομιζω ναναι κατι αυτο που λες αλλα αν βλεπεις οτι συνεχιζεται και δεν το μπορεις πανε μια βολτιτσα απο τον γιατρο σου ετσι για να σου φυγουν οι κακιες ιδεες οχι τιποτα αλλο! αντε καλη υπομονη κοριτσια...

line_line_typew1_beg_d_typew7_time_1190520000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

dev364pp___.png

preg.png

uiphp3.png

ευτυχως γιατι νομιζα οτι μονο εγω εχω γεμισει σπυρακια... θωρακας, πλατη, για να μην αναφερω το προσωπο... ουτε οταν περιμενα περιοδο ετσι!

εγω εχω και το αλλο, δεν ξερω αν το εχει καμια σας... μερικες φορες, εκει καπου αναμεσα στις κραμπες στην κοιλιτσα, νιωθω κατι σαν μαγκωμα, σαν τραβηγμα απο μεσα.... συνηθως κραταει κανα λεπτο... προχτες ομως το'χα αυτο το μαγκωμα 5-10 λεπτα παραλληλα και απο τις 2 πλευρες... και ενιωθα σκληρη την κοιλια σε εκεινα τα σημεια...τι ειναι? πιασιμο απο καποια σταση στην καρεκλα πχ, νευροπονοι γιατι το απογευμα ειχε πεσει "κινηση" στην τουαλετα και περιιιιιμενα... ψιλοφοβηθηκα με αυτα τα πονακια...

Εμενα με επιαναν τετοι πονοι οταν περπατουσα γρηγορα κατω αριστερα.Ο γιατρός μου ειχε πει οτι ειναι καθαρα απειδη μεγαλωνει η μητρα. απο πονους μου ειχε πει να φοβηθω μονο τους επαναλαμβανομενους σε τακτα χρονικα διαστηματα. Ρωτα παντως και τον δικο σου γιατρο στην επομενη επισκεψη!

Μαργαριτα μου καπως ετσι μου εχουν πει ειναι οι συσπασεις...Κι εγω το εχω αυτο αλλα σε πολυ μικροτερη διαρκεια!!!!! Βεβαια δεν ποναει αλλα ειναι δυσαρεστο σα συναισθημα!!! Μην ανησυχεις γιατι αυτα θα τα εχουμε οσο περναει ο καιρος!!! Και κυριως μην αγχωνεσαι γιατι εχω παρατηρησει οτι οταν αγχωνομαι ειναι πιο συχνο!!!

eirinoula26 κοριτσακι μου κοντευεις εσυ!!! Οταν με το καλο ερθει το ζουζουνι σου πες μου αν φυγουν ολα αυτα τα περιεργα!!!! Να προετοιμαστω! :P

Eirini_dr θα φυγουν αυτα οταν γεννησουμε γιατι πολυ απλα τωρα οοολα αυτα ειναι απο την εγκυμοσυνη επειδη ο οργανισμος δουλευει στο φουλ.. θα σου πω βεβαια οταν γεννησω πως θα ειμαι...

car365bp___.png

uiphp3.png

Διαφημίσεις