Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Περίοδος την 14η ημέρα - για 8 ημέρες & συνεχίζει

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια θα ήθελα τα φώτα σας

αυτό το μήνα η περίοδο μ ήρθε 10 μέρες ποιο νωρις

μου ήρθε στς 14 κ ακόμα δεν Μ τελείωσε κ αυτή την φορά έχω λίγο αίμα  σε όλες τις μερες κ τώρα είμαι στη 8 μέρα κ έχω ακομα, έχει συμβεί  σε καμία άλλη κοπέλα κάτι τέτοιο?

είμαι πολύ αγχομενη γτ δεν μ έχει ξανά τύχει να κρατήσει τόσο πολύ κ με λίγη ροή..από τότε π έχασα το μωρό 22 εβδομάδων δν είχα θέμα με τν περίοδο καθος γέννησα μ είχε έρθει κανονικά στις 18 στη αρχή απλά τς τελευταίους μήνες μου ήρθε 21..και τώρα 14

Διαφημίσεις

Συμβαίνει όταν ο κύκλος δεν εχει καθόλου ωοορρηξία, να έχεις περίοδο πολύ νωρίς. Δηλαδή λογικά οι τελευταίοι  κύκλοι δεν είχαν ωορρηξία. Καλό είναι πάντως να μιλήσει με το γιατρό σου.

Υπάρχει περίπτωση να είσαι έγκυος; Το λέω γιατί με παρόμοια συμπτώματα εγω βίωσα την αποβολή στις 6 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Δεν κατάλαβα οτι ήμουν έγκυος και νόμιζα ότι έκανε ανωμαλίες ο κύκλος μου.

On 22/3/2018 at 7:47 ΜΜ, ΑΡΓΚ είπε:

Συμβαίνει όταν ο κύκλος δεν εχει καθόλου ωοορρηξία, να έχεις περίοδο πολύ νωρίς. Δηλαδή λογικά οι τελευταίοι  κύκλοι δεν είχαν ωορρηξία. Καλό είναι πάντως να μιλήσει με το γιατρό σου.

Ευχαριστώ πολύ για τν απάντηση.. μίλησα κ χθες με το γιατρό μ γτ έχω ακόμη αίμα κ από χθες έχω κανονική ροή γτ τς  άλλες μέρες είχα πολύ λίγο και τώρα εχω κανονικά.. μ είπε  ότι άλλαξε ο κύκλος μου κ  άμα συνεχίσει κ μετά τν τρίτη να πάω..

On 23/3/2018 at 11:28 ΠΜ, elemaxi είπε:

Υπάρχει περίπτωση να είσαι έγκυος; Το λέω γιατί με παρόμοια συμπτώματα εγω βίωσα την αποβολή στις 6 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Δεν κατάλαβα οτι ήμουν έγκυος και νόμιζα ότι έκανε ανωμαλίες ο κύκλος μου.

Ευχαριστω πολύ για τν απάντηση και λυπάμαι για τν απώλεια σου..Δυστυχώς όχι δν υπάρχει τέτοια περίπτωση τν Οκτωβρίο έχασα κ το μωρό μου 22 εβδομάδων.. στη αρχή αυτό σκέφτηκα κ γω όταν έμεινα έγκυος είχα λίγο αίμα..κ είχα αποκόλληση. Αλλά δυστυχώς δεν τελείωσε καλά η εγκυμοσύνη...από χθες μ ήρθε κανονική ροή αίματος ενο της άλλες μέρες είχα σχεδόν καθόλου..κ ο γιατρός μ είπε ότι άλλαξε ο κύκλος μου..κ άμα συνεχίσω να έχω αίμα πλ ως τν τρίτη να πάω.. 

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...