Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νυφικό ανταλλάζω

Recommended Posts

Ο γάμος έγινε και το νυφικό πλέον δεν μου χρειάζεται και λόγο χωρου είπα να το ανταλλάξω με κάποια μανούλα που πρόκειται να παντρευτεί. Έκανα λιτό γάμο λόγο οικονομίας και ξέρω της τρελές τιμες στην αγορά. Το νυφικό είναι αμερικανικού οίκου your truly bridal  νούμερο 8uk. Έχει ιμάντα στο εσωτερικό του μπουστου και είναι για μέγεθος από small έως και γεμάτο medium .δεν χρειάζεται φουρο και είναι βαρύ γεμάτο. Καθαρό στην θήκη του. Ο γάμος έγινε πριν δύο μήνες και δεν έχω χώρο να το κρατήσω. Λοιπόν αυτό που θα μου ήταν χρήσιμο είναι η συρταριέρα λευκού χρώματος, ή μπουντουαρ λευκό,  ή ποδήλατο για κοριτσάκι 10ετων,η ακόμη και ένα ενυδρείο. Ίσως σας φαίνονται τρελά αυτά που ζητάω άλλα δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να χρειαζόμαστε. Είμαι Θεσσαλονίκη Εύοσμος. Όποιος ενδιαφέρεται στείλτε μου μήνυμα. 

Βοηθήστε με πώς μπορώ να ανεβάσω τις φωτογραφίες εδώ?

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...