Ανταλλαγές υπηρεσιών κ προιόντων
Αυτή η ενότητα είναι στην διάθεση των μελών μόνο για ανταλλαγές όχι για αναζήτηση προϊόντων που χαρίζονται
207 topics in this forum
-
- 18 replies
- 28.7k views
Για να δημοσιευτεί το δελτίο τύπου σας εδώ παρακαλούμε στείλτε μας το είτε στο editor(at)parents.gr είτε στο Συντονιστής Περιεχομένου Δελτία τύπου :
Last reply by administrator, -
Διαφημίσεις
-
- 0 replies
- 21.1k views
παρακαλούμε δημοσιευετε τις αγγελίες σας όλες μαζί σε ένα topic καθώς η πολλαπλή δημοσιευση σε νεα θεματα καθε φορά προκαλεί πρόβλημα στην μηχανή αναζήτησης του φόρουμ όταν κάποιο μέλος αναζητά ενημερωτικά θέματα. Κάτι τέτοιο έιναι εντελώς δυσλειτουργικό για το φόρουμ και θα προκαλέσει την ταυτόχρονη κ παράλληλη συζητηση για το ίδιο θέμα, σε διάφορες ενότητες, απαιτώντας μετά την παρέμβαση των συντονιστών για ένωση των θεμάτων. Η συνήθης πρακτική των μελών είναι να ανανεώνεται η παλιά αγγελία, γράφοντας μια νέα σύντομη δημοσίευση ακριβώς από κάτω, με όλα τα νέα στοιχεία, χρησιμοποιώντας την ένδειξη Απάντηση ευχαριστούμε για την κατανόηση
Last reply by Συντονιστής Μ, -
- 0 replies
- 22k views
αγαπητά μέλη αυτή η ενότητα δημιουργήθηκε, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής υπηρεσιών ή προϊόντων με όποιον τρόπο επιθυμούν τα μέλη. Τα μέλη θα μπορούν να ανοίγουν νέα θέματα που θα περιγράφουν την ανταλλαγή που επιθυμούν να κάνουν, με λεπτομερή τρόπο. Θα πρέπει απαραιτήτως στον τίτλο να περιλαμβάνεται : η περιοχή καθώς και συνοπτικά τα δύο πράγματα για τα οποία επιθυμείτε η ανταλλαγή Η ανταλλαγή δεν επιτρέπεται να αφορά χρηματικά αντίτιμα. Κάθε αγγελία που θα περιέχει χρηματικό αντίτιμο θα κλειδώνεται και θα μεταφέρεται στο αρχείο. υπενθυμίζουμε : Παράδειγμα τίτλων Αθήνα - προσφέρω μάθημα λογιστικής με αντ. babysitting Πά…
Last reply by Συντονιστής Org, -
- 1 reply
- 21k views
Όροι Χρήσης 1. Οι Υπηρεσίες του Parents.gr / ΕΕΕΓ παρέχονται απολύτως δωρεάν σε όλους τους Xρήστες και απαγορεύεται η μεταπώλησή τους, καθώς και η παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα τους. Δεν επιτρέπεται η χρήση του απο εκπροσώπους εταιρειών, κατόχους blog, εταιρίες , ιστοσελίδων ή άλλων επαγγελματιών. Επίσης όταν φυσικά πρόσωπα έχουν επαγγελματική σχέση με εταιρεία που σχετίζεται με υπηρεσίες για παιδιά/γονείς ή άλλο παρεμφερές αντικείμενο εργασιών, απο τις οποίες αποκομίζουν χρηματικό ώφελος, δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στην ενότητα όπου το περιεχόμενο αφορά το αντικείμενο της επιχείρησής αυτής, προς αποφυγή κατάχρησης , απο επαγγελματίες…
Last reply by Συντονιστής Org, -
- 0 replies
- 23.7k views
αγαπητά μέλη, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όταν η αγγελία που δημοσιεύσατε παύει να ισχύει, δηλαδή βρήκατε ότι ψάχνατε, πουλήθηκε / χαρίστηκε το εκάστοτε αντικείμενο είτε να μεταφέρετε την αγγελία μέσω της λειτουργιας, move thread που βρίσκεται στα Εργαλεία είτε να κάνετε αναφορά στην δημοσίευση (κόκκινο τριγωνάκι με το θαυμαστικό) για να μεταφερθεί. Με αυτό το τρόπο θα βρίσκονται δημοσιευμένες στις ενότητες μόνο αγγελίες οι οποίες είναι ενεργές. Αγγελίες που έχουν λήξει, διαγράφονται ένα μήνα μετά τη λήξη τους. ΟΔΗΓΙΕΣ για την μεταφορά των αγγελιών Προσοχή ! απο εδώ και στο εξής όλα τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν δυνατότητα …
Last reply by administrator, -
- 0 replies
- 1k views
Ο γάμος έγινε και το νυφικό πλέον δεν μου χρειάζεται και λόγο χωρου είπα να το ανταλλάξω με κάποια μανούλα που πρόκειται να παντρευτεί. Έκανα λιτό γάμο λόγο οικονομίας και ξέρω της τρελές τιμες στην αγορά. Το νυφικό είναι αμερικανικού οίκου your truly bridal νούμερο 8uk. Έχει ιμάντα στο εσωτερικό του μπουστου και είναι για μέγεθος από small έως και γεμάτο medium .δεν χρειάζεται φουρο και είναι βαρύ γεμάτο. Καθαρό στην θήκη του. Ο γάμος έγινε πριν δύο μήνες και δεν έχω χώρο να το κρατήσω. Λοιπόν αυτό που θα μου ήταν χρήσιμο είναι η συρταριέρα λευκού χρώματος, ή μπουντουαρ λευκό, ή ποδήλατο για κοριτσάκι 10ετων,η ακόμη και ένα ενυδρείο. Ίσως σας φαίνονται τρελά αυτά που ζ…
Last reply by ina., -
- 1 reply
- 1.2k views
ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ CROCODILLINO 24 NOYMERO ΜΠΕΖ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΦΟΡΜΑ (ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ) Μ&S H MOTHERCARE
Last reply by MarianS, -
- 3 replies
- 14.3k views
καλημερα θα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε χειροποιητο πχ,μαρμελαδα φραουλα,γλυκο του κουταλιου,λικερ,ελιες,παστα,οτιδηποτε,βρικσομαι ανατολικη θεσσαλονικη,ευχαριστω
Last reply by Kako, -
- 0 replies
- 1.8k views
Ανταλλάσσω πάνες babylino νούμερο 2 (3-6 κιλά), κλειστές συσκευασίες, με πάνες νούμερο 4.
Last reply by chrys_s, -
- 1 reply
- 2.5k views
Καλημέρα σας!!! έχω κάποιες συσκευασίες πάνες pampers,babylino Και ίσως κάποιες άλλες σε νούμερα 1 και 2.Εννοείται σφραγισμένες τις οποίες και ανταλλάσσω.Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις. Ευχαριστώ
Last reply by chryssa77, -
- 7 replies
- 14.3k views
καλημέρα εκτος απο τα παιχνιδια εχω και πολλα παιδικα ρουχα σχεδον για ολεσ τις ηλικίες.θα με ενδιέφερε ανταλλαγη με επώνυμα καλλυντικά,με βιολογικά τρόφιμα,σχολικά είδη,είδη υπολογιστή,βαλίτσες και ειδη κήπου!!
Last reply by μικη, -
- 0 replies
- 2.2k views
Καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω από ολα. Θα ήθελα να ζητήσω κάτι για τον μεγάλο μου (3 ετών) που μόλις το είδε ζητάει να το αγοράσουμε. Μια μοκετα με αυτοκινητοδρομο.ειχα πάει μαζί του στην φίλη μου κ είχε παίζανε πολύ καλά κ φύγαμε με κλάματα γτ ήθελε να πάρει το χάλι μαζί του.δεν μπορώ να την αγοράσω γτ με το ζόρι μου φτανουν για τα γαλατα των παιδιών (έχω 2 αγοράκια) Αν έχει κάποια μανουλα τέτοια μοκετα κ δεν την χρειάζεται θα χαρώ πολύ αν θα μπορέσει να.μας την χαρίσει αρκεί να μην είναι βαριά για να μην βγουν πολλά τα έξοδα αποστολής και να είναι σε καλή κατάσταση για να μην δώσω άδικα λεφτά για την αποστολή. Ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση ελπίζω ν…
Last reply by Alex-Billy, -
- 10 replies
- 7k views
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΠΟΙΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΡΟΥΧΙΣΜΟ, ΠΙΑΤΑ, ΠΟΤΗΡΙΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΣΕΝΤΟΝΙΑ, ΠΕΣΕΤΕΣ, ΠΑΠΛΩΜΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΑ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ, ΜΟΚΕΤΕΣ, ΧΑΛΙΑ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ, ΤΑΨΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ.
Last reply by athanasia28, -
- 0 replies
- 2.7k views
Αν κάποια κοπέλα χρειάζεται οτιδήποτε από λογιστικά και φορολογικά, εννοείται χωρίς χρέωση, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Είμαι Αθήνα, αλλά πιθανώς να μπορώ να σας βοηθήσω και μέσω τηλεφώνου ή e-mail.
Last reply by nat2308, -
- 0 replies
- 3.3k views
Πουλάω 2 πακέτα μεγάλα πάνες limpero κλειστές φυσικά Ν6 στην τιμή των 30?. Η τα ανταλασω με ότι έχετε να προσφερεται.πχ ριχταρια η κάποιο παιχνίδι η ποδηλατάκι η γενικά είμαι ανοιχτή σε διάφορες ανταλαγγες. Στείλτε μνμ inbox.
Last reply by γιαννα!, -
- 2 replies
- 3.5k views
καρεκλακι αυτοκινητου, ασφαλες , με λιγο ξεθωριασμενο χρωμα του υφασματος (μεταξυ ροζ και κοκκινου ειναι το χρωμα). Καταλληλο απο βρεφος 6 μηνων εως 3-4 χρωνων. μενω κοντα στο μετρο αγ δημητριου αθηνα.
Last reply by antsa, -
ανταλλαγες
by nykt50- 1 reply
- 5.4k views
κορίτσια καλημέρα ανταλασσω τα παρακατω 1) χειροποίητα πλεκτα τραπεζομάντηλα και πολλα αλλα 2) χειροποίητα σετ πανάκριβα αγορασμενο τραπεζομάντιλα σεμεδακια τραβερσα χρυσο με χαντρες 3) ρουχαλάκια για αγορι 9-12 12-18 και παππουτσακια 20 21 22 ψαχνω για μαξιλαρι θηλασμου θηλαστρο ρουχα εσκυμοσυνης και ρουχαλάκια για αγορι 18-24 24-36 ανταλλαγη φωτογραφιων με μειλ!!
Last reply by nykt50, -
- 0 replies
- 5.5k views
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ... ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ 8 ΕΤΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Last reply by ΝΕΝΙΝΚ, -
- 3 replies
- 6.6k views
Επειδή ο γιος μου τρελαίνεται για τα κλασσικά micky mouse και έχουμε αρκετά, μήπως ενδιαφέρεται κανένας για ανταλλαγή?
Last reply by EVIL, -
- 1 reply
- 6.1k views
Ανταλλασσω: 1) φορεμα βραδυνο μαυρο με μαυρες παγετες και φαρδια τιραντα, μεχρι το γονατο, καλοκαιρινο, 68εκ. απο μασχαλη μεχρι κατω και 104εκ. περιμετρος περιφερειας. 2) φορεμα καθημερινο, ασπρομαυρο ριγε, με λεπτη τιραντα, βαμβακερο καλοκαιρινο, 74εκ. απο μασχαλη μεχρι κατω και 100εκ. περιμ. περιφ. 3) γυναικεια ζακετα μωβ κοντη με μωβ κουμπακια, μαλλινη. 4) γυναικειο μοντερνο παλτο, λευκο με αποσπωμενη κουκουλα & ζωνη, μοντερνες πλαινες τσεπες, φοδραρισμενο, ιταλικης ραφης, (L), φορεμενο 2 φορες. Υψος απο τον ωμο μεχρι κατω 83εκ. 5) γυναικεια ζακετα μαυρη κοντη με μαυρο φερμουαρ και μαυρη γουνα στο πετο. Με βρεφικα ρουχαλακια, μπουφανακια και παπουτσακια γ…
Last reply by despina88, -
- 1 reply
- 6.3k views
Ανταλλασσω τεσσερα(4) γυναικεια φορεματα μεχρι το γονατο, τα δυο εξ'αυτων βραδυνα, με βρεφικα φορμακια εξοδου, μπουφανακια και παπουτσακια. Δυστυχως τις φωτογραφιες δε μου τις εμφανιζει εδω, γι'αυτο θα τις αποστειλω με mail σε οποια κοπελα μου το ζητησει.
Last reply by despina88, -
- 2 replies
- 7.1k views
Ανταλλάσω τα παρακάτω προϊόντα και πολλά άλλα που θα ανεβάσω σύντομα με ρουχαλάκια για αγοράκι 19 μηνών και παιχνίδια!
Last reply by Πεταλουδα ροζ, -
- 4 replies
- 21.1k views
Ανταλλαζω τα παρακατω με ρουχα κ παπουτσια σε πολυ καλη κατασταση καθως κ οτι αλλο προκυψει απο εσας(ολες οι προτασεις δεκτες)... http://s1289.beta.photobucket.com/user/maniamanitsa/media/DSC00302_zps8332344e.jpg.html?sort=3&o=0#/user/maniamanitsa/media/DSC00298_zpsfd1c1519.jpg.html?sort=3&o=4&_suid=136302548685106870394948958318 φουστα medium http://s1289.beta.photobucket.com/user/maniamanitsa/media/DSC00297_zpsf0078e0a.jpg.html?sort=3&o=5#/user/maniamanitsa/media/DSC00297_zpsf0078e0a.jpg.html?sort=3&o=5&_suid=136302599334008926991650014362 Φουλαρια-κασκολ μακρια http://s1289.beta.photobucket.com/user/maniamanitsa/media/DSC00297_zpsf0078e…
Last reply by Giotoula99, -
- 0 replies
- 6.6k views
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΑΝΤΑΛΑΣΣΩ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ PLAYMOBIL , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Last reply by ΝΕΝΙΝΚ, -
- 0 replies
- 7.6k views
Καλησπερα σας,ανταλλαζω πανες νο.3 με πανες νο.4 Εχω 5 πακετα των 66 τμχ το καθενα pampers baby dry,τα ανταλλασω με οποιαδηποτε αλλη μαρκα νο.4
Last reply by nik24,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 20,356 views
-
- 2 replies
- 9,548 views
-
- 0 replies
- 7,801 views