Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΙΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ;

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα! Εγω γεννησα πριν απο πεντε μηνες ενα υγιεστατο αγορακι που με εχει τρελανει. Μεσα σε αυτους τους πεντε μηνες περασα πολλες διακυμανσεις και συναισθηματικες και ψυχολογικες.

Τις πρωτες σαραντα ημερες αισθανομουνα εξαντλημενη ψυχολογια πολυ ευαλωτη και ευερεθιστη. Νευρα οχι αστεια. Τον δευτερο και τριτο μηνα ενιωθα πιο δυνατη και πιο ετοιμη να αναλαβω το νεο μου φανταστικο ρολο.

Εξακολουθουσα ομως να εχω πολλα νευρα και για να ηρεμησω επρεπε να λειπω ωρες απο το σπιτι. Μετα την πρωτη περιοδο η οποια μου ηρθε στον πεμπτο μηνα αρχισα να ηρεμω. Ηθελα να σας ρωτησω ειχατε κι εσεις παρομοια συμπτωματα και ποσο τελικα διαρκει αυτη η περιοδος της λοχειας;

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

Διαφημίσεις

Καλησπερα!Εγω γεννησα τον κουκλο μου πριν απο τεσσερις μηνες!Στην αρχη αισθανομουν κουρασμενη και ηθελα να κοιμαμαι αρκετες ωρες μεσα στην ημερα...(το μωρο μου ηταν και ειναι πολυ ησυχο μωρο)!

Μερα με τη μερα αισθανομουν πιο δυνατη,γερη χωρις ψυχολογικες διακυμανσεις!!!!

Αυτες τις μερες αισθανομαι καπως.... αλλα μαλλον οφειλονται περισσοτερο σε καποιους εξωγενεις παραγοντες!!!!

pEmXp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ. ΗΘΕΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΘΑ ΔΥΝΑΤΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΑΠΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΜΕΡΕΣ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ.

Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΣΤΑΣ

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 2ΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ

ΤΗΝ 10 ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΕΠΑΘΑ ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΛΟΧΕΙΑΣ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΝΗΓΟΜΟΥΝ

ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΟΤΙ 4 ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΓΥΡΝΑΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΤΡΑ ΜΟΥ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΑΛΑ

ΣΠΑΡΤΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ

ΠΗΓΑ ΨΙΧΟΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΨΙΧΙΑΤΡΟ

ΜΟΥ ΕΙΠΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΧΟΣ

ΠΕΡΝΩ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΑΧΟΤΙΚΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ

ΧΕΡΩΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΡΙΝ

ΕΥΤΙΧΟΣ ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ

ΑΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ ΝΑΜΗ ΤΟ ΠΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΥ ΠΕΡΑΣΑ

ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΩΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 2ΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ

ΤΗΝ 10 ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΕΠΑΘΑ ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΛΟΧΕΙΑΣ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΝΗΓΟΜΟΥΝ

ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΟΤΙ 4 ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΓΥΡΝΑΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΤΡΑ ΜΟΥ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΑΛΑ

ΣΠΑΡΤΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ

ΠΗΓΑ ΨΙΧΟΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΨΙΧΙΑΤΡΟ

ΜΟΥ ΕΙΠΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΧΟΣ

ΠΕΡΝΩ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΑΧΟΤΙΚΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ

ΧΕΡΩΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΡΙΝ

ΕΥΤΙΧΟΣ ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ

ΑΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ ΝΑΜΗ ΤΟ ΠΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΥ ΠΕΡΑΣΑ

ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΩΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

Αμαρυλις πρωτα απ ολα να χαιρεσαι την κορουλα σου. Κι εγω πηγα σε ψυχολογο και ψυχιατρο οχι γιατι ειχα μελαγχολια η καταθλιψη αλλα γιατι ειχα φοβερα νευρα και πολυ αγχος. Ποια χαπακια σου εδωσε εσενα γιατι κι εγω παιρνω. Ποσο χρονων εισαι;

Διαφημίσεις

και γω εφαγα φρικη, αλλα (μαλλον) επιβιωσα..... τωρα νιωθω σερβαιβορ....

Τι εννοεις εφαγες φρικη και για ποσο καιρο κρατησε; Τι συμπτωματα ειχες;

εννοω οτι ενιωθα τοσο ασχημα οσο δεν εχω νιωσει ποτε στη ζωη μου... αρχισα να βλεπω βελτιωση μονο οταν αρχισε να κοιμαται περισσοτερς ωρες το μωρο,και μαζι της και γω...

αλλα τα πραγματα ηταν (και ειναι) δυσκολα

το παλευω ομως...

ειχα ανοιξει και θεμα,που εγραφα στις πιο μαυρες ωρες μου... οταν ημουν πτωμα και επρεπε να μεινω ξυπνια... σε φασεις τρελης μοναξιας

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=10112&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

Φιστικακι μου καλο μηνα! Τελικα καταλαβα οτι δεν ειμαι μονη μου .... οπως δεν εισαι κι εσυ μονη σου .... Ελπιζω συντομα να επανελθεις και να ξεπερασεις τα οποια προβληματακια ωστε να μπορεσεις να χαρεις απερισπαστη την κορουλα σου. Εισαι παντρεμενη;

Διαφημίσεις

ναι μωρε παντρεμενη ειμαι... αλλα μερικες φορες ζηλευω τις ανυπαντρες

Πεσμου γιατι .... Γιατι με κουφανες με αυτη την απαντηση! Ειμαι ανυπανδρη γι αυτο στο ρωταω

:lol: συμφωνω με το φιστικακι.και γω ζηλευω τις ανυπαντρες μερικες φορες και νοσταλγω τα νεανικα μου χρονια!
α

Εσυ κοριτσακι πριν ποσο καιρο γεννησες δεν μας ειπες .... Ειχες κι εσυ αυτα που περιγραφουμε;

εμενα με επιασε παραπονο μεσα στο νοσοκομειο.το βραδυ που εφευγαν οι επισκεπτες ηθελα να κλαιω.μετα στο σπιτι επεσα στα βαθια και πανε ολα.κατι βαρβαρα ξενιχτια.κατι αυπνιες σαν υπνοβατες ημασταν.τωρα η μικρη ειναι 21 μηνων και ειναι υπεροχο μωρο και πολυ ησυχο.

Διαφημίσεις

εμενα με επιασε παραπονο μεσα στο νοσοκομειο.το βραδυ που εφευγαν οι επισκεπτες ηθελα να κλαιω.μετα στο σπιτι επεσα στα βαθια και πανε ολα.κατι βαρβαρα ξενιχτια.κατι αυπνιες σαν υπνοβατες ημασταν.τωρα η μικρη ειναι 21 μηνων και ειναι υπεροχο μωρο και πολυ ησυχο.

Να σου ζησει η μπεμπουλα σου και να τη δεις οπως επιθυμεις γλυκια μου!

Λυσε μου ομως αυτη την απορια. Γιατι '' ζηλευεις '' εμας τις ανυπανδρες;

:cry: γιατι δεν βγαινω καθολο.νοσταλγω μια εξοδο με γυναικοπαρεα και ας ηταν ανιαρο καποτε.ο αντρας μου δεν με αφηνει εξω μετα τις 10 οποτε δεν κανονιζω τιποτα.η μονη μου εξοδος που εκτονωνομαι ειναι το σουπερ μαρκετ.θελω να ανασανω και λιγο νυχτερινο αερα.βεβαια αν το κανω τωρα μετα απο 3 χρονια την αλλη μερα θα ειμαι αρρωστη σιγουρα.

Μάλλον μερικοί σύζυγοι είναι ζηλιάρηδες!!!

Λοιπόν, εγώ γέννησα πριν από 4,5 μήνες περίπου, και τί να πω... δεν θέλω να σας σπάσω τα νεύρα αλλά... μου φάνηκαν όλα ονειρεμένα!!! Τίποτα δε μου φάνηκε δύσκολο. Το θέμα είναι ότι όλοι με προετείμαζαν για τη φρίκη των πρώτων ημερών, πόσο δύσκολο θα είναι κτλ. Ούτε βοήθεια χρειάστηκα από κανέναν, ούτε να έρθει να μείνει η μάνα μου στο σπίτι (αυτό θα ήταν η πραγματική φρίκη). Μόνο τον άντρα μου είχα και μαζί σιγά-σιγά μαθαίναμε πως να φροντίζουμε τη μπεμπούλα μας. Α, για να μην το παίζω έξυπνη, πρέπει να πω πως τη πρώτη μέρα ήρθε μια φίλη μου που ήταν ήδη μανούλα και μου έκανε ένα καλό ιδιαίτερο μάθημα, φρίκαρα λίγο με τον φυσιολογικό ορό κι αυτό ήταν όλοοοοοο. Εννοείται πως υπήρχαν και ξενύχτια και κλάματα κι απ' όλα, αλλά εγώ Βούδας!!!

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

εγω γεννησα πριν απο δυο μηνες.Στην αρχη ενιωθα πολυ αγχος δηλ οτι δεν θα τα καταφερω, ποτε δεν ειχα επαφη με παιδια , να φανταστειτε οτι δεν ειχα σηκωσει ποτε αγκαλια ενα μωρο.Οταν ηρθε η ωρα να γεννησω ηρθε στο νοσοκομειο η μητερα μου για να με βοηθησει με το μωρο.Οταν γεννησα η μητερα μου επαθε ψυχωση με το μωρο και δεν μου το εδινε καθολου και επειδη γεννησα με καισαρικη το εκμεταλλευτηκε που δεν μπορουσα να κινηθω οποτε οταν τησ ζητουσα να μου δειξει πωσ να φροντιζω το μωρο δενμου εδειχνε,με αποτελεσμα να μου λεει οτι δεν ειμαι ικανει να το φροντιζω στο τελος μου βγηκε σε καταθλιψη και με εκανε να πιστεψω οτι δεν ειμαι ικανη να μεγαλωσω το παιδι.οταν γυρισαμε σπιτι και συνηλθα λιγο και σκεφτηκα ξεκαθαρα την βγαλαμε εξω απο το σπιτι την μανα μου και πανω απο ολα με το ενστικτο μου τα καταφερα!!!!!τωρα πια πιστευω οτι ειμαι μια καλη μαμα

yVzdp3.png sW6gp3.png

εγω γεννησα πριν απο δυο μηνες.Στην αρχη ενιωθα πολυ αγχος δηλ οτι δεν θα τα καταφερω, ποτε δεν ειχα επαφη με παιδια , να φανταστειτε οτι δεν ειχα σηκωσει ποτε αγκαλια ενα μωρο.Οταν ηρθε η ωρα να γεννησω ηρθε στο νοσοκομειο η μητερα μου για να με βοηθησει με το μωρο.Οταν γεννησα η μητερα μου επαθε ψυχωση με το μωρο και δεν μου το εδινε καθολου και επειδη γεννησα με καισαρικη το εκμεταλλευτηκε που δεν μπορουσα να κινηθω οποτε οταν τησ ζητουσα να μου δειξει πωσ να φροντιζω το μωρο δενμου εδειχνε,με αποτελεσμα να μου λεει οτι δεν ειμαι ικανει να το φροντιζω στο τελος μου βγηκε σε καταθλιψη και με εκανε να πιστεψω οτι δεν ειμαι ικανη να μεγαλωσω το παιδι.οταν γυρισαμε σπιτι και συνηλθα λιγο και σκεφτηκα ξεκαθαρα την βγαλαμε εξω απο το σπιτι την μανα μου και πανω απο ολα με το ενστικτο μου τα καταφερα!!!!!τωρα πια πιστευω οτι ειμαι μια καλη μαμα

Απίστευτη ιστορία. Και βέβαια είσαι τέλεια μανούλα για το μωράκι σου. Να σου ζήσει κούκλα μου!

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Καλημέρα κορίτσια εγώ γέννησα πριν από 4 μήνες και 12 ημέρες. Η ιστορία μου είναι όπως της filaki. Ολα χαλαρα ούτε αγχος ούτε φοβίες ούτε τίποτα με τον αντρούλη μου τα βρίκαμε όλα σιγά σιγα. Ακριβώς έτσι ήμουν και πριν την γέννα βέβαια. Πριν μείνω εγκυος ήμουν άλλος άνθρωπος αγχωνόμουν νευρίαζα και άλλα πολλά τώρα΄νιώθω πως για τίποτα δεν αξίζει να χαλιέμαι.

Χρυσανθη ειναι λιγο απιστευτη η ιστορια που μας περιγραφεις με τη μητερα σου αλλα συγχωρεσε τη γιατι κι αυτη μανουλα ειναι .... Σιγουρα τα πραγματα με το συζυγο σου πανε παρα πολυ καλα αλλα μην ξεχνας ποτε οτι στη στραβη μονο οι γοννεις μας και ειδικα η μανα θα μας συμπαρασταθει. Και μενα η δικια μου εχει αναλαβει τα παντα σχετικα με το μωρο αλλα εγω ειμαι ανυπανδρη μητερα, μενω μαζι της και πραγματικα την εχω αναγκη. Οχι οικονομικα αλλα συναισθηματικα. Εχω γατζωθει πανω της γιατι στα σαραντα που γεννησα και χωρις συντροφο ειχα φοβερες ανασφαλειες. Εκεινη μου εδειξε τα παντα και μαλιστα ερχονται στιγμες που νιωθω οτι το αγγελουδι μου δεν ειναι παιδακι μου αλλα αδελφακι μου!

Παρολα αυτα τη λατρευω και σου επισημαινω οτι οτι κανουν το κανουν απο την υπερπροστασια τους κι απο την αγαπη τους για εμας. Ξερεις τι αγωνιες τραβανε οι μαναδες μας μεχρι να γεννησουμε και να βεβαιωθουν οτι ολα ειναι καλα; Μην την παρεξηγεις σε λιγο θα διαπιστωσεις οτι θα σου λυσει σε πολλα πραγματα τα χερια και θα εχεις και την ελευθερια σου να βγαινεις οπως την εχω κι εγω. Φιλια.