Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιδιατρος 'Βασιλείου'

Recommended Posts

εγω γέννησα τα παιδια μου στο γεννεσις στη θεσσαλονικη.

στο πρωτο παιδι δεν ξεραμε κανενα παιδιατρο. ο γιατρος που το ανελεβε στη κλινικηακουγε στο ονομα Βασιλειου και ηταν πολυ συμπαθητικος και ζεστος ανθρωπος. Ετσι λοιπον σινεχισαμε να πηγαινουμε σε αυτον για τα εμβολια και οτι αλλο θελαμε. τον πρωτο καιρο μαλιστα τον επερνα διαρκωσ τηλεφωνο και τον ρωτουσα διαφορα για το μωρο και παντα μου απαντουσε σε οτι ηθελα.

στο 2ο παιδι ηταν αλλος στη γεννα(καισαρικη). η αληθεια δε μου γεμισε το ματι. ηταν πολι ψυχρος και δεν μιλουσε πολυ. ο μικρουλης μου μπηκε θερμοκιτιδα και οταν σταθηκα στα ποδια μου πηγα να τον δω.εκει βρηκα τον Βασιλειου. με ρωτησε τι κανω εκει και του εξηγησα οτι γεννησα πριν 2 μερεσ και το μωρο ηταν εκει. χωρις να του πω τιποτα το ανελαβε εκεινοσ μεχρι να βγουμε απο την κλινικη.

κοντα στο μηνα ομως αρωστησε απο τη μεγαλη μου και χρειαστηκε να νοσηλευτει.εκει στο νοσοκομειο εκανε κριση με την αναπνοη του. μεχρι και σπασμούς!!!! οι γιατροι μας ειχαν πει οτι για 2 μερες ηταν πολυ κρισιμα και να ειμασταν ετοιμοι για ολα....

λοιπον ο γιατρος που ηταν απο την αρχη ενημερος ερχοταν καθε μερα και τον εβλεπε και αυτος,ρωτουσε τους γιατρους και μας ενημερωνε μια που κανενας αλλος δεν εμπαινε στον κοπο να το κανει. μας βοηθησε πολυ καικυριως εμενα που ειμουν ακομα 'λεχωνα' και χρειαζομουν καποιον δικο μου που να τον εμπιστευομαι για το μωρακι μου.

το λιγοτερο λοιπον που μπορω να κανω ειναι να του στειλω εστω και εδω ευχαριστηρια και οτι δε θα το ξεχασω ποτε.. για καποιο διαστημα πηγαινω σε αλλη παιδιατρο απο την ασφαλεια μου περισσοτερο για οικονομικους λογους αλλα για μενα ειναι ο πρωτος που θα τρεξωαν συμβει κατι γιατι ειναι ο μονος που εμπιστευομαι τοσο.

κ. Βασιλειου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις