Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ψάχνω νονα/ο για το μωρουλι μου!!

Recommended Posts

Καλημέρα!! Σχεδόν νέα στο φόρουμ ανοίγω ένα θέμα που με απασχολεί.. (ελπίζω στο σωστό πεδίο θεμάτων) το καλοκαίρι σκέφτομαι να κάνω την βάφτιση του αστεριού μου αλλά ως τώρα δεν έχει εμφανιστεί νονός.. Η κοπέλα που προορίζοταν το ακύρωσε οπότε έχω αρχίσει κ Αγχώνομαι.. Κατοικουμε Αθήνα! Μπορώ να προτείνω εγώ σε άτομα αλλά ντρέπομαι λίγο, μπορούμε να κάνουμε βάφτιση χωρίς νονό;  γνωρίζεται πληροφορίες.. Τα φώτα σας παρακαλώ!! 

Επεξεργάστηκαν by Anastasia!!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Anastasia!! είπε:

Καλημέρα!! Σχεδόν νέα στο φόρουμ ανοίγω ένα θέμα που με απασχολεί.. (ελπίζω στο σωστό πεδίο θεμάτων) το καλοκαίρι σκέφτομαι να κάνω την βάφτιση του αστεριού μου αλλά ως τώρα δεν έχει εμφανιστεί νονός.. Η κοπέλα που προορίζοταν το ακύρωσε οπότε έχω αρχίσει κ Αγχώνομαι.. Κατοικουμε Αθήνα! Μπορώ να προτείνω εγώ σε άτομα αλλά ντρέπομαι λίγο, μπορούμε να κάνουμε βάφτιση χωρίς νονό;  γνωρίζεται πληροφορίες.. Τα φώτα σας παρακαλώ!! 

Καλημερα και να χαιρεσαι το παιδακι σου!! Βαφτιση χωρις νονο δεν γινεται! Φυσικα και μπορεις να προτεινεις σε καποιον, επελεξε εναν ανθρωπο που αγαπας και εμπιστευεσαι. Μπορει να ειναι και συγγενης, αδερφος, αδερφη ή να ειναι αυτος που σας παντρεψε; αν δεν δεχεται κανεις συνηθως ειναι οικονομικοι οι λογοι οποτε μπορειτε να προτεινετε να αναλαβετε εσεις τα εξοδα και ο νονος να κανει μονο την τελετη!

On 3/15/2018 at 11:03 AM, Anastasia!! said:

Με το καλό η βάπτιση.

Εφόσον έχεις άτομα στον κύκλο σου που θα ήθελες για νονούς καλό είναι να τους προτείνεις, δεν είναι ντροπή. Πως σκέφτεσαι δηλαδή να κάνεις βάφτιση χωρίς νονό??

22 ώρες πρίν, CMES είπε:

Καλημερα και να χαιρεσαι το παιδακι σου!! Βαφτιση χωρις νονο δεν γινεται! Φυσικα και μπορεις να προτεινεις σε καποιον, επελεξε εναν ανθρωπο που αγαπας και εμπιστευεσαι. Μπορει να ειναι και συγγενης, αδερφος, αδερφη ή να ειναι αυτος που σας παντρεψε; αν δεν δεχεται κανεις συνηθως ειναι οικονομικοι οι λογοι οποτε μπορειτε να προτεινετε να αναλαβετε εσεις τα εξοδα και ο νονος να κανει μονο την τελετη!

Και πάλι μπορει να αρνηθουν γιατι δεν τελειωνει εκεί η ευθύνη (οικονομικη εννοώ) που έχεις απένταντι σε ένα παιδάκι. Οι λαμπάδες που θα πάρεις, δωρα γεννεθλίων, γιορτών και δεν ξέρω και γω τι αλλο.... 

Εγω σκέφτομαι αν φτάσεις σε αδιέξοδο μήπως να το βαφτίζε η γιαγιά ή ο παππους. Λεω εγω τώρα, δεν ξέρω αν γίνεται κιολας.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...