Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γυναικολόγο ελενα γέννηση Αύγουστο μήνα

Recommended Posts

Γεια σας και υγεία εύχομαι σε όλους. 

Εχω την εξής ιδιαιτετοτητα να πέφτει η γέννηση μήνας Αύγουστος.

Με εχέι δει μέχρι τωρα Ο σουλος Παναγιώτης και ο γιαλελης αλλα δυστυχως δεν θα είναι διαθέσιμη τον Αύγουστο.

Παρακαλώ ποιον μού προτείνεται να αναλαμβάνει Αύγουστο μήνα μίας πού υπάρχει αυτή η ιδιαιτερότητα

Διαφημίσεις

Καλημερα θέλεις ν μου πεις ενω σε παρακολουθουν η ο ενας απο αυτους δεν θα ειναι μαζι σου στη γέννα;τι μου λες τωρα....αυτη ειναι η πολιτικη σε δημοσιο νοσοκ;για πες....

Η πολιτική αυτή είναι πολύ πιο έντιμη από το να σε πάνε με οποιαδήποτε δικαιολογία τελευταίες εβδομάδες για αναίτια καισαρική. Αναλαμβάνουν όσες θεωρούν ότι λόγω φόρτου θα φέρουν εις πέρας αξιοπρεπώς και φυσικά όσες δεν πέφτουν πάνω στην άδειά τους.

Δεν έχω να σου προτείνω γιατρό που να έμεινα ευχαριστημένη. 

• Like 1

GCqDp3.png qpsdp2.png

Κολιοπουλος και σουλο πέφτει πάνω στην άδεια τους στα μέσα Αυγούστου. 

Πείτε μού κάποιον καλό γυναικολόγο ΝΑ είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και Μήπως μπορεί Αύγουστο μήνα.

Σας ευχαριστώ θερμά κορίτσια 

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

κι εμένα ο σούλος μου είχε πεί ότι μπορεί να με αναλάβει αλλά αν επιλέξω να με παρακολουθεί να γνωρίζω ότι θα επαιρνε άδεια μεσα Αυγούστου

είχα πήτ 24/08 οπότε πήρα το ρίσκο να με αναλάβει και τελικά γύρισε από την άδεια και ήταν εκεί στη γέννα....

τις μέρες που έλειπε μου είχε δώσει το τηλ του Λασκαρη αν κάτι έκτακτο συνέβαινε οπότε υπήρχε γιατρός της εμπιστοσύνης του στη θέση του και μάλιστα πολύ καλός..

και σε μια εγκυμοσύνη παλιότερη που είχα αποβάλει αλλά ειχα πητ Αυγουστο πάλι δεν έβρισκα γιατρό στο Ελενα να με αναλάβει.

είχα απέυθυνθεί τότε στο Παπαδή και θα με αναλαμβανε αλλά τελικά απεβαλα...

ο Κολιόπουλος ποτέ δε μπορεσε να με αναλαβει σε εγκυμοσύνη λόγω φόρτου εργασιας ανεξάρτητα από τη ΠΗΤ....τον θεωρώ πολύ καλό.

Για δες τον Λάσκαρη...μου είχε κάνει καλή εντύπωση τότε που με είδε τον Αυγουστο όσο έλειπε ο Σούλος....είναι επίσης νέος

Edited by chrimai

04/12/2010 - 26/03/2013 - 25/08/2015 - 11/06/2018