Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ιωσεις και συλληψη

joymike

Recommended Posts

Καλησπερα!

Εμεις προσπαθουμε με το συζυγο μου για μωρακι εδω και 7μηνες αλλα ακομα δεν σταθηκαμε τυχεροι.

Θα ηθελα να ρωτησω αν καποια απο εσας ειχε κατι αντιστοιχο και γνωριζει κατι παραπανω..Ειμαι στις γονιμες ημερες και εχω ενοχλησεις στο στομαχι σαν γαστρεντεριτιδα και καποιους εμετους.. Υπαρχει καποιο κολλημα στο να γινει η συλληψη αυτη την περιοδο;

Ευχαριστω και με το καλο σε ολες μας να γινουμε μανουλες!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και με το καλό να έρθει το μωρακι σας!! Στην εγκυμοσυνη που διανυω τωρα τις μερες της συλληψης ειχα αμυγδαλιτιδα. Χωρις πυρετο αλλα με πολυ πονο και πυον στις αμυγδαλες. Επειδη ημασταν σε προσπαθειες για μωρακι αποφασισα να το παλεψω χωρις αντιβιωση, αφου οι περισσοτερες αμυγδαλιτιδες ειναι ιογενεις. Ταλαιπωρηθηκα πολυ, ομως αυτο δεν εμποδισε να συλλαβω ενα υγιεστατο μωρακι που με το καλο θα ερθει μεσα στις επομενες ημερες! Δεν νομιζω οτι εχεις καποιο προβλημα, ομως προσεξε αν χρειαστει να παρεις καποια φαρμακα να ειναι συμβατα με πιθανη εγκυμοσυνη.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! Το περναω καπως ελαφρια ευτυχως κ χωρις φαρμακα!

Με το καλο να ερθει το μωρακι σας και να εχετε μια καλη εγκυμοσυνη! :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...