Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φύλο στις 20 εβδομάδες - ποσο σίγουρο ;

Recommended Posts

Γεια σ όλους ! Εγω μένω στην Γερμανια και εκανα εδω τν β επιπέδου , την εκανα ομως στς 20 εβδομάδες. Μου είπαν οτι ειναι κορίτσι αλλα ξερω οτι στην Ελλαδα γινεται λιγο αργότερα αυτη η εξεταση. Να τους εμπιστευτώ στο θέμα του φύλου;;

Διαφημίσεις

Με το καλό το μωρακι σου! Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι περίμενα αγοράκι λίγο πριν την αυχενική, δηλαδη τριων μηνών. Προσωπικά θα τους εμπιστευομουν σε τέτοια εβδομάδα. Εχεις αμφιβολίες?:)

• Like 1

Εχω αμφιβολία γιατι σε μια φίλη μου που της είπαν στις 19 εβδομάδες οτι θα κανει κοριτσάκι εκανε τελικά αγοράκι !! Ασε που νιώθω οτι ειναι αγορι , δν ξερω γιατι. Θα μου πεις αυτο δεν λεει και πολλα. Απλα λέω μηπως να περιμένω μέχρι το επόμενο ραντεβού , στις 23 εβδομάδες , να το σιγουρεψω και μετα να παω για ... ψωνια ;;

Συμφωνω με την @Mama_Anesti.. Σε τέτοια εβδομάδα νομίζω φαίνεται.. Κ εμένα όταν είχα κάνει αυχενικη μ είχαν πει το πιο πιθανό κορίτσι κ μετά λίγο αργότερα μ το επιβεβαιωσαν πάλι κιόλας! :) με το καλό να έρθει το μωρακι σ!

• Like 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Christina ❤️ είπε:

Εχω αμφιβολία γιατι σε μια φίλη μου που της είπαν στις 19 εβδομάδες οτι θα κανει κοριτσάκι εκανε τελικά αγοράκι !! Ασε που νιώθω οτι ειναι αγορι , δν ξερω γιατι. Θα μου πεις αυτο δεν λεει και πολλα. Απλα λέω μηπως να περιμένω μέχρι το επόμενο ραντεβού , στις 23 εβδομάδες , να το σιγουρεψω και μετα να παω για ... ψωνια ;;

Αν θες να νιώθεις πιο σίγουρη, ξεκινά τα ψώνια σου αργότερα. Εγώ άρχισα στον έβδομο να του φτιάχνω την προίκα του.:-D

Παντως όσο αφορά το προαισθημα κι εγώ ένιωθα πως ήταν αγόρι. 

• Like 1

Αρα φαινεται παραείναι σπάνιο αυτο που συνέβη στν φίλη μ! Μα της είχαν πει , ξεκάθαρα κορίτσι, και ηταν 18 εβδομάδων και 3 ημερών. Και μετα απο ενα μήνα που ξαναπήγε στη γυναικολόγο, αγόραρος! Τι να πεις ! Με το που μπει το νέο έτος εχω και το ραντεβού μου, άντε να περιμένω να ειμαι 100/100 σίγουρη. 

εμενα στην αυχενικη 13 εβδομαδψν αν θυμαμαι καλα μου ειπαν κατα 80% αγόρι!! στο επόμενο ραντεβού μου το επιβαβαίωσαν κιόλας!!στην β επιπέδου από όσο γνωρίζω φαίνεται ξεκάθαρα το φύλλο!!!με το καλο να ερθει το μωράκι σου!!!

• Like 1

On 28. Dezember 2017 at 6:10 ΜΜ, sweety** είπε:

εμενα στην αυχενικη 13 εβδομαδψν αν θυμαμαι καλα μου ειπαν κατα 80% αγόρι!! στο επόμενο ραντεβού μου το επιβαβαίωσαν κιόλας!!στην β επιπέδου από όσο γνωρίζω φαίνεται ξεκάθαρα το φύλλο!!!με το καλο να ερθει το μωράκι σου!!!

Σε πέντε μερες παω ξανά στν γυναικολόγο  , εχω ραντεβού οποτε και θα το σιγουρεψω τι περιμένω !!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις