Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας εχει μηπως καποιο απο τα παιδακια σας αλλεργια στα ακαρεα?

Εμενα ο γιος μου 2,5 χρονων δεν ειχε κανενα προβλημα μεχρι το καλοκαιρι που πηγαμε στο μοναχο για διακοπες εκει στο ξενοδοχειο χρεισιμοποιουν μοκετες οι οποιες το ποσα χρονια τις εχουν αγνωστο ο μικρος τις πρωτες μερες ηταν μια χαρα μετα αρχισε να βηχαει και την επομενη μερα να σφυριζει η ανασα του αλλα ηταν και η μερα που γυρνουσαμε πισω οδηκως στην στουττκαρδη(εκει μενουμε) το παιδι στο δρομο χειροτερευε ολο και περισσοτερο δυσκολευοταν πολυ να παρει ανασα και πηγαμε κατευθειαν στο νοσοκομειο και μας ειπαν βρονχιτη αλλα επειδη το παιδι φαινοταν τοσο χαλια τον κρατησαν μεσα εκει ειδαμε οτι εχει αλλεργια στα ακαρεα και καναμε επι 3 μηνες καποια σπρει και μετα καναμε το δωματιο του ειδικο για να μην εχει ακαρεα και ολα καλα τωρα ουτε σπρει ουτε τιποτα αλλα ο μικρουλης μου περναει μια φαση που ξυπναει τη νυχτα και ερχετε να κοιμηθει μαζι μου πολλες φορες τον αφηνω να τον παρει ο υπνος και μερικες φορες με παιρνει εμενα ο υπνος οποτε κοιματε μαζι μου αλλα ανχονομαι μην τον ξαναπιασει αυτο που δεν μπορουσε να παρει ανασα!συγνωμη για το μεγαλο ποστ απλα η απορια μου ειναι μηπως απλα ηταν ενα σοκ απο το ξενοδοχειο και δεν εχει τοσο μεγαλο προβλημα στο σπιτι που καθαριζω και πλενω συνεχως?εχει καποια αλλη κοπελα τετοια εμπειρια?

Διαφημίσεις