Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ανεβασμένη προλακτινη κατά τη διάρκεια κυκλου

Recommended Posts

Καλησπέρα!!! Θέλω να ρωτήσω το εξής.  Είμαι στην 20 μέρα του κύκλου και η προλακτινη μου είναι 50. Υπάρχει περίπτωση να μαι έγκυος και γι αυτό είναι τόσο ή αποκλείεται εντελώς η πιθανότητα; ;; 

Διαφημίσεις

νομίζω δεν υπάρχει συσχέτιση με προλακτίνη 20ης μέρας και εγκυμοσύνης.  άσχετα εντελώς.  αν στην έδωσε γιατρός να την κάνεις σε αξιολογεί για προλακτινωμα ή πολυκυστικες;

Κράτα το

Κράτα το

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!! Έχω μιλήσει πρώτα από όλους με τον γιατρό μου χθες  και μου είπε να μην ανησυχώ είναι λογω στρες... εχω διαβάσει ότι ειναι δύσκολο να μείνεις Όταν η τιμή της είναι ανεβασμένη.  Ο γιατρός δεν μου το απέκλεισε τελείως το ενδεχόμενο γι αυτό και ήθελα την γνώμη κάποιας από σας που όντως τα κατάφερε ενώ είχε προλακτινη λίγο ανεβασμένη.. 

Διαφημίσεις

@Tomy η αδερφή μου προσπαθούσε γύρω στο 6μηνο για μωράκι και όταν έκανε ορμονολογικές εξετάσεις βγήκε αυξημένη η προλακτινη της... Ο γιατρός της έδωσε dostinex μισό χαπάκι 2 φορές την εβδομάδα για πέντε εβδομαδες και ένα έχω να σου πω δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την θεραπεία γτ μέσα στη δεύτερη εβδομάδα θεραπείας έμεινε έγκυος... Επομένως πιστεύω οτι είναι ένα θέμα που διορθώνεται, αν είσαι έγκυος και η προλακτινη σου είναι αυξημένη ξέρω οτι είναι επικίνδυνο για την κύηση... Συζήτησε με τον γιατρό σου αν μπορείτε και με ποιον τρόπο να τη φέρεται στα φυσιολογικά όρια!!