Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα.

Θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση .... θα μου πειτε "δεν ρωτάς τον παιδίατρο καλύτερα"..... σωστό κι αυτό ... αλλά πριν καταφύγω στον ειδικό, σκέφτηκα να ρωτήσω εσάς που - πως να το κάνουμε - είστε ειδικοί!!!! :wink:

Λοιπόν, έχει τύχει ορισμένες φορές και ο Γιάννης λίγο μετά (5-10 λεπτά) που του δίνω κάποιο φάρμακο (πχ. αντιβίωση) βήχει τόσο που κάνει εμετό. Τι κάνω ? Του ξαναδίνω αντιβίωση ??

Αν τυχόν και κάνει εμετό 2-3 ωρες μετά την λήψη του φαρμάκου .... τότε ?? Εχει προλάβει ο οργανισμός να απορροφήσει το φάρμακο ??

Περιμένω τις απαντήσεις σας.

Ευχαριστώ

1393478ry3v8olx9c.gif

.png

Διαφημίσεις

Επειδή κι εμείς παλιότερα είχαμε ένα θέμα με τους εμετούς θα σου μεταφέρω αυτό που μου είπε η παιδίατρος μου. Όταν το παιδί κάνει εμετό μέσα στο 5λεπτο-10λεπτο του ξαναδίνουμε το φάρμακο. Εάν κάνει εμετό σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τη λήψη του φαρμάκου θεωρούμε ότι έχει γίνει αφομοίωση των συστατικών του φαρμάκου και δεν επαναλαμβάνουμε τη χορήγηση του.

Καλύτερα όμως να ρωτήσεις το δικό σου παιδίατρο μήπως και παίζει ρόλο και το είδος του φαρμάκου που δίνεις κ.λ.π.

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

Καλύτερα όμως να ρωτήσεις το δικό σου παιδίατρο μήπως και παίζει ρόλο και το είδος του φαρμάκου που δίνεις κ.λ.π.

Η δική μας παιδίατρος λέει ότι ποτέ δεν ξαναδίνουμε φάρμακο γιατί δεν ξέρουμε πόσο έχει προλάβει να αφομοιώσει ο οργανισμός. Τελικά... κάθε παιδίατρος λέει άλλα??? :?

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Όχι μόνο κάθε παιδίατρος, αλλά γενικά κάθε γιατρός λέει τα δικά του, λες και η ιατρική έχει κι αυτή τις αιρέσεις της όπως και η θρησκεία. Κι εσύ θα πρέπει να γίνεις Πυθεία και μασώντας φύλλα να καταλάβεις τελικά ποιο είναι το σωστό!!!!!!!!

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

Η δική μας παιδίατρος λέει ότι ποτέ δεν ξαναδίνουμε φάρμακο γιατί δεν ξέρουμε πόσο έχει προλάβει να αφομοιώσει ο οργανισμός. Τελικά... κάθε παιδίατρος λέει άλλα??? :?[/quote

Και μενα η δικιά μου αυτό μου έχει πει.

Διαφημίσεις

Η δική μας παιδίατρος λέει ότι ποτέ δεν ξαναδίνουμε φάρμακο γιατί δεν ξέρουμε πόσο έχει προλάβει να αφομοιώσει ο οργανισμός. Τελικά... κάθε παιδίατρος λέει άλλα??? :?

Φιλεναδα μου γλυκια εγω δεν ρωτησα ποτε τον παιδιατρο γιατι μια φορα μονο πηραμε αντιβιωση αλλα η λογικη μου αυτο λεει.Το καλοκαιρι που παθαμε τον σταφυλοκοκο και πηραμε το περισσοτερο το εφτυνε αλλα δεν του ξαναεδινα :?

rQGhp3.png