Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΓΙΑ ΜΠΥΡΑΣ

Recommended Posts

Καλησπέρα!Σήμερα συναντήθηκα με την μαία για να με ενημερώσει για τον τοκετό κτλ. Μου πρότεινε λοιπόν να αρχίσω να πίνω χαπάκια μαγιάς μπύρας από τώρα για τον θηλασμό. Συγκεκριμένα να πίνω 3 το πρωί, 3 το μεσημέρι και 3 το βράδυ. Αυτό θα συνεχίσει και μετά την γέννα.Εσείς το έχετε επιχειρήσει; Για το μωρό είναι ασφαλές;

mKndp2.png

Διαφημίσεις

Για ποιο λόγο ? Για να έχεις πολυ γάλα ??? Προληπτικά ??? Οτι θελουν λενε .... Δεν υπάρχει κανενας λογος για να κανεις κατι τετοιο ! ΟΤΑΝ και ΕΑΝ χρειαστεί να τα πάρεις θα το κανεις τοτε με άλλη δοσολογιά :)

Με το καλο να χαρεις την εγκυμοσύνη σου και να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Καλό θα ήταν να μην τα πάρεις αν δεν χρειάζονται πραγματικά

γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε υπερπαραγωγή που κι αυτό πρόβλημα είναι.

Αν χρειάζονται θα το μάθεις μόνο αφού γεννήσεις και βάλεις το μωρό στο στήθος.

Από την εγκυμοσύνη πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως βοηθάνε..

Δεν βλεπω το λογο για να παρεις απο τωρα. Σε τι θα βοηθησει δηλαδη;; Αυτο με τη μαγια το κανεις αφου εχεις γεννησει και για καποιο λογο δεν εχει εδραιωθει η γαλουχια μετα τις 40 ημερες. Για να καταλαβεις εγω παιρνω εδω και 2 εβδομαδες (τωρα θα κανω μια εβδομαδα αποχη και αν χρειαστει θα ξαναρχισω) γιατι απο την αρχη εδωσα ξενο γαλα στο μωρο και σιγα σιγα σταματαγε το δικο μου γαλα. Οπως καταλαβαινεις καθε πραγμα στον καιρο του. Με το καλο να γεννησεις και να ξερεις οτι αν θηλασεις αποκλειστικα δε θα χρειαστει να κανεις τιποτα απο αυτα.

Ο γιος μου είναιan1cCAr06f61210OTQ5MTVwfDczMzY1NDdhfA.gif

stiliani, όχι. Μην παρεμβαίνεις σε έναν μηχανισμό ο οποίος γίνεται τελείως φυσιολογικά.

Ο θηλασμός γίνεται απρόσκοπτα εδώ και 60 εκατ. χρόνια - δεν επιχειρούμε να διορθώσουμε κάτι αν δεν έχει εμφανιστεί πρόβλημα.

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!Σήμερα συναντήθηκα με την μαία για να με ενημερώσει για τον τοκετό κτλ. Μου πρότεινε λοιπόν να αρχίσω να πίνω χαπάκια μαγιάς μπύρας από τώρα για τον θηλασμό. Συγκεκριμένα να πίνω 3 το πρωί, 3 το μεσημέρι και 3 το βράδυ. Αυτό θα συνεχίσει και μετά την γέννα.Εσείς το έχετε επιχειρήσει; Για το μωρό είναι ασφαλές;

Προσωπικά δεν θα το έκανα!

Δεν μου φτάνουν οι βιταμίνες! Ρώτησε και την Αγλαϊα που είναι σύμβουλος Θηλασμού και καλύτερα να βάλεις το θέμα σου στην κατηγορία Θηλασμός να σου απαντήσουν οι θηλάζουσες μαμάδες.

Stiliani Καλημερα,το θεωρω απαραδεκτο αυτο που σου ειπε η μαια σου.Συνηθως τη μαγια μπυρας την παιρνεις αφου εχεις γεννησεις και ο οργανισμος σου δεν παραγει πολυ γαλα!!Στο φιναλε αν εχεις τοσο αγχος για το γαλα σου γιατι δεν ξεκινας να τρως σουπες.Οι γιαγιαδες και οι μαμαδες μας χαζες ηταν?????Συγνωμη αν μιλαω αποτομα αλλα εχω ακουσει τοσα πολλα απο διαφορες μαιες που πραγματικα εχω αγανακτησει.Κοριτσακι μου οπως σου ειπε και η Iro ασε τη φυση να λειτουργησει.Μην παρεμβενεις σε αυτη!!!Σου ευχομαι με το καλο να γεννησεις και να δεις που ολα θα πανε κατ΄ευχην!!!!

rys17ypa0pfa6qnn.png