Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμπτωματα γιοκ

Recommended Posts

Καλησπερα..Ειμαι 30 χρονών..Στην πρωτη μας προσπαθεια ειχαμε παλλινδρομη στην 8η εβδομαδα(αποξεση), εκανα αμεσως εξετασεις θρομβοφιλιας,ολα οκ..

Τωρα ειμαι στις αρχες της 11ης εβδομαδας..Μεχρι τωρα εχουμε ακουσει καρδουλα δυο φορες..Στις 7,5 βδομαδες ηταν 148 παλμοι και στις 9,5 εβδομαδες165 παλμοι..

Γενικα απ την αρχη δεν ειχα ιδιαιτερα συμπτωματα..Δεκατα μεχρι 37,τραβηγματακια χαμηλα δεξια, λιγα σπυρακια στο προσωπο με κοκκινιλες και το στηθος που πρηζεται,ξεπρηζεται..Εχω τρομαξει ομως γιατι απο χθες δεν εχω δεκατα καθολου,το προσωπο μου εχει ηρεμησει,οπως και το στηθος μου..Μονο τραβηγματακια εχω αλλα οχι πολυ συχνα..Αφου αυξηθηκαν οι παλμοι και διπλασιαστηκε το εμβρυακι μπορω να ελπιζω σε ομαλη εκβαση της εγκυμοσυνης;Λογω της ασχημης πρωτης εμπειριας,φοβαμαι πολυ..Ευχαριστω οποια μπει στο κοπο ν' απαντησει..

Διαφημίσεις

Καλημερα. 

Σε καμία απο τις δυο μου εγκυμοσυνες δεν ειχα συμπτωματα (δεν μετρησα τη θερμοκρασια μου, αλλα δεν ειχα κατι αλλο). Επομενως,δεν σημαινει τιποτα νομιζω, ενας υπερηχος μονο θα σου δειξει τι γινεται. 

Ευχομαι να ειναι ολα καλα!

1 ώρα πρίν, Κολιμπρί είπε:

Καλησπερα..Ειμαι 30 χρονών..Στην πρωτη μας προσπαθεια ειχαμε παλλινδρομη στην 8η εβδομαδα(αποξεση), εκανα αμεσως εξετασεις θρομβοφιλιας,ολα οκ..

Τωρα ειμαι στις αρχες της 11ης εβδομαδας..Μεχρι τωρα εχουμε ακουσει καρδουλα δυο φορες..Στις 7,5 βδομαδες ηταν 148 παλμοι και στις 9,5 εβδομαδες165 παλμοι..

Γενικα απ την αρχη δεν ειχα ιδιαιτερα συμπτωματα..Δεκατα μεχρι 37,τραβηγματακια χαμηλα δεξια, λιγα σπυρακια στο προσωπο με κοκκινιλες και το στηθος που πρηζεται,ξεπρηζεται..Εχω τρομαξει ομως γιατι απο χθες δεν εχω δεκατα καθολου,το προσωπο μου εχει ηρεμησει,οπως και το στηθος μου..Μονο τραβηγματακια εχω αλλα οχι πολυ συχνα..Αφου αυξηθηκαν οι παλμοι και διπλασιαστηκε το εμβρυακι μπορω να ελπιζω σε ομαλη εκβαση της εγκυμοσυνης;Λογω της ασχημης πρωτης εμπειριας,φοβαμαι πολυ..Ευχαριστω οποια μπει στο κοπο ν' απαντησει..

Kαλημέρα κορίτσι μου.Δεν είναι απαραίτητα κακό όταν μειώται τα συμπτώματα.Μπορεί να βγεί μετά κάτι καινούργιο.Μπορείς αν σε ηρεμήσει α πάρεις τηλ. τον γιατρό και να κάνεις έναν υπέρηχο ή απλά να τον ενημερώσεις για να σε καθησυχάσει!!Να σε ρωτήσω τα δέκατα σε ποιά ώρα της ημέρας τα είχες?Νομίζω δεν μας ακολουθούν πάντα σε όλη την εγκυμοσύνη.Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου σου εύχομαι?

2 ώρες πρίν, Κολιμπρί είπε:

Τα συμπώματα πάνε κι έρχονται, να μην αγχώνεσαι :-P:-P:-P είχα ακριβώς την ίδια δυσάρεστη εμπειρία με εσένα και καταλαβαίνω τι πάει να πει φόβος :-P:-P

Τα δέκατα κάποια στιγμή σταματάνε, δεν τα έχεις συνέχεια. Ηρέμησε, όλα καλά θα πάνε :-):-):-)

Φίλη καλημερα,

προσωπικα δεν έχω άποψη καθώς δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος. η προηγούμενη εμπειρία σου προφανώς και ήταν δύσκολη αλλα οι ενδείξεις μέχρι στιγμής ειναι τέλειες... το οτι το σώμα σου ηρέμησε δεν λένε οτι ειναι φυσιολογικό όταν ξεκινά το 2ο 3μηνο (σε δυο εβδομάδες);

Σε κάθε περίπτωση, κλεισε ραντεβού με τον γυναικολόγο σου και εχε θετική ψυχολογία. Πιστεύω οτι όλα θα ειναι μια χαρά!

τελος να σου πω οτι στο εξωτερικό κυκλοφορούν κάποιες μικρές συσκευές που ειναι σαν υπέρηχοι και ακούς την καρδούλα του μωρού. Αν έχεις τόση αγωνία, μήπως να παραγγείλεις ένα για να ακούς το μικρό σου όποτε θέλεις ή όποτε αγωνιάς; ειναι πολύ καλές, τις έχω ακούσει! Δες παρακάτω το link και περιμένουμε νέα σου μετά τον γιατρό!

https://www.amazon.com/Summer-Infant-Digital-Prenatal-Listening/dp/B008CH3Y38

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας..Ξεχασα να σας πω οτι σε μιαμιση εβδομαδα εχω ραντεβου στο γιατρο για αυχενικη..

Γι αυτο το σκεφτομαι να παω να μην παω..

Δεκατα ειχα συνηθως μετα το μεσημερι το τελευταιο διαστημα,αλλα στην αρχη της εγκυμοσυνης σχεδον ολη μερα για καποιες μερες..Με ενα θερμομετρο αγκαζε.. :oops:

Μου δινει θαρρος αυτο που λετε,οτι καποια στιγμη συνηθιζει ο οργανισμος και δεν ζοριζεται πια..Οντως οι ενδειξεις ειναι καλες..Αλλα ο φοβος δεν σ αφηνει να χαρεις..

Αφου μου λεει η μαμα μου,βρε εισαι τυχερη που δεν εχεις εμετους και αναγουλες και εγω το νιωθω πιο πολυ σαν τιμωρια..ουφ! 

Εννοειται πως γνωριζω την υπαρξη αυτης της συσκευης:-P:-P(σιγα μην εχανα)απλως θελει λεει μετα την 14 εβδομαδα τουλαχιστον για να ακουστει..

Μετραω τις μερες σαν φανταρος..

4 ώρες πρίν, Κολιμπρί είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας..Ξεχασα να σας πω οτι σε μιαμιση εβδομαδα εχω ραντεβου στο γιατρο για αυχενικη..

Γι αυτο το σκεφτομαι να παω να μην παω..

Δεκατα ειχα συνηθως μετα το μεσημερι το τελευταιο διαστημα,αλλα στην αρχη της εγκυμοσυνης σχεδον ολη μερα για καποιες μερες..Με ενα θερμομετρο αγκαζε.. :oops:

Μου δινει θαρρος αυτο που λετε,οτι καποια στιγμη συνηθιζει ο οργανισμος και δεν ζοριζεται πια..Οντως οι ενδειξεις ειναι καλες..Αλλα ο φοβος δεν σ αφηνει να χαρεις..

Αφου μου λεει η μαμα μου,βρε εισαι τυχερη που δεν εχεις εμετους και αναγουλες και εγω το νιωθω πιο πολυ σαν τιμωρια..ουφ! 

Εννοειται πως γνωριζω την υπαρξη αυτης της συσκευης:-P:-P(σιγα μην εχανα)απλως θελει λεει μετα την 14 εβδομαδα τουλαχιστον για να ακουστει..

Μετραω τις μερες σαν φανταρος..

Πρόσφατα διάβαζα σε ένα ιατρικό σαιτ ότι τα δέκατα δεν σε ακολουθούν σε όλη την εγκυμοσύνη.Επίσης η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και τα συμπτώματα ποικίλουν όπως μπορούν να έρχονται και να φεύγουν.Λογικό να αγχώνεσαι αλλά προσπάθησε να χαλαρώνεις ψυχολογικά.Με το καλό η αυχενική!!!!

Σ'ευχαριστω πάρα πολύ arya30.. ΝΑ σαι καλά.. Δεν άντεξα και έκλεισα ένα ραντεβού τη Δευτέρα ίσα ίσα να δω αν όλα είναι καλά.. Ελπίζω αυτή η φορά να είναι τυχερή, να βάλει ο Θεός το χέρι του και να πάνε όλα τέλεια!! 

On 28/7/2017 at 7:00 ΜΜ, Κολιμπρί είπε:

Σ'ευχαριστω πάρα πολύ arya30.. ΝΑ σαι καλά.. Δεν άντεξα και έκλεισα ένα ραντεβού τη Δευτέρα ίσα ίσα να δω αν όλα είναι καλά.. Ελπίζω αυτή η φορά να είναι τυχερή, να βάλει ο Θεός το χέρι του και να πάνε όλα τέλεια!! 

Kορίτσι μου πως είσαι??

On 2/8/2017 at 9:43 ΠΜ, arya30 είπε:

Kορίτσι μου πως είσαι??

Με  συγκινεί πολύ το ενδιαφέρον σου.. Να σαι καλά.. Προσπαθώ αλλά το μυαλό μου και μια λίρα.. Πήγαμε την Δευτέρα, όλα εντάξει..Με βοήθησε πολύ ψυχολογικά που το είδα..  Ήταν 4.8.. Αύριο έχω αυχενική και είμαι μες το άγχος.. Ελπίζω να ναι όλα καλά.. Σταμάτησαν τα τραβηγματακια χαμηλά που είχα, είναι κακό αυτό; 

Διαφημίσεις

On 7/8/2017 at 8:11 ΜΜ, vicky86 είπε:

Εκανες αυχενικη;

Τραβηγματα μια θα νιωθεις μια οχι.μην ανησυχεις

Έκανα.. Ολα καλά είπε ο γιατρός.. Η αυχενική είναι 1,70mm, ρινικο οστό ορατό, το doppler φυσιολογικό, CRL 61,6..Ποσοστά για τρισωμια 21.. 1 :17128.. Πολύ καλά είναι πιστεύω..Μας είπε κιόλας ότι το βλέπει για κοριτσάκι..Μας είπε να σκεφτούμε για Papp A, free β- HCG και θα πάρω να δώσω  μεθαύριο.. Τα αποτελέσματα της αυχενικής είναι στο 70% σίγουρα, ας κάνω κι αυτά για καλύτερα.. Εσείς κορίτσια;Ποια είναι η άποψη σας; Εσείς τι κάνατε;  

Τι εννοεί να σκεφτείτε για papp-a; απ' όσο ξέρω το κάνεις απαραίτητα όταν κάνεις ρην αυχενική. Μάλιστα, σε κάποια νοσοκομεία δημόσια, δε χρεώνουν την αυχενική αλλά χρεώνουν το papp-a. Πληροφοριακά πάντως, στο μητέρα έχει 52-53€. Εγώ θα σου έλεγα να το κάνεις.

2 ώρες πρίν, ΧρύσαΜ είπε:

Τι εννοεί να σκεφτείτε για papp-a; απ' όσο ξέρω το κάνεις απαραίτητα όταν κάνεις ρην αυχενική. Μάλιστα, σε κάποια νοσοκομεία δημόσια, δε χρεώνουν την αυχενική αλλά χρεώνουν το papp-a. Πληροφοριακά πάντως, στο μητέρα έχει 52-53€. Εγώ θα σου έλεγα να το κάνεις.

Μα έτσι κι αλλιώς θα το κάνω.. Δεν αλλάζει κάτι..Εκείνη τη στιγμή μας είπε τις επιλογές μας και πως κάποιοι επιλέγουν να μην κάνουν περαιτέρω έλεγχο.. Επαρχία μένουμε , σε ιδιώτη πάω, ο γιατρός θα τα στείλει.. Έχω αγχωθεί πολύ γιατί έχω διαβάσει διάφορα γι αυτήν την εξέταση.. Για τα ποσοστά που βγαίνουν..Μήπως επειδή είμαι 30 θα βγει χάλια; 

Διαφημίσεις

Ααα είοα κι εγώ :-P μη βάζεις κακό με το νου σου, η ηλικία σου είναι μια χαρά...! Αλλά ξέρω πως ό,τι και να σου πούμε, αν δε δεις μόνη σου τα θετικά αποτελέσματα, δε θα ηρεμήσεις :-P:-P

On 9/8/2017 at 9:34 ΜΜ, ΧρύσαΜ είπε:

Ααα είοα κι εγώ :-P μη βάζεις κακό με το νου σου, η ηλικία σου είναι μια χαρά...! Αλλά ξέρω πως ό,τι και να σου πούμε, αν δε δεις μόνη σου τα θετικά αποτελέσματα, δε θα ηρεμήσεις :-P:-P

Έχεις ενα δικιο..:-D..Θα περιμένω υπομονετικά..Τι να κανω;Η πρώτη φορά σε όλα είναι δύσκολη..Πόσο μαλλον πρώτη φορά μανούλα..Πάντως ευχαριστώ πολύ κορίτσια..

1 ώρα πρίν, Κολιμπρί είπε:

Έχεις ενα δικιο..:-D..Θα περιμένω υπομονετικά..Τι να κανω;Η πρώτη φορά σε όλα είναι δύσκολη..Πόσο μαλλον πρώτη φορά μανούλα..Πάντως ευχαριστώ πολύ κορίτσια..

Μπααα εγώ πιστεύω ότι και δεύτερη και τρίτη φορά να μείνω έγκυος πάλι το ίδιο θα φοβάμαι!!! Ό,τι χρειαστείς μη διστάσεις να μου στείλεις :-):-):-):-)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...