Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά την εμβρυομεταφορά εργασία;;;

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Ήθελα να ακούσω γνώμες εαν μετά την εμβρυομεταφορά μείνατε σπίτι, αν ναι πόσες μέρες και ποιο το αποτέλεσμα της εξωσωματικής!

Εργάζομαι μέρα παρά μέρα εποχιακά και δεν δικαιούμαι άδεια ή ρεπό. θα ήταν παράτολμο να προχωρήσουμε στην προσπάθεια? ποιά η γνώμη σας? Υπάρχει η πιθανότητα να πάνε ολα καλά εάν δεν σταματήσω καθόλου να εργάζομαι? ή μήπως τελικά κάνω μια τρύπα στο νερό??? :(  Να διευκρινήσω πως στην εργασία μου είμαι όρθια και σε τακούνια και εργαζομαι 4 ωρες την ημερα, μερα παρα μέρα. 

Σας ευχαριστώ :)

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Nina88 είπε:

Καλησπέρα σας,

Ήθελα να ακούσω γνώμες εαν μετά την εμβρυομεταφορά μείνατε σπίτι, αν ναι πόσες μέρες και ποιο το αποτέλεσμα της εξωσωματικής!

Εργάζομαι μέρα παρά μέρα εποχιακά και δεν δικαιούμαι άδεια ή ρεπό. θα ήταν παράτολμο να προχωρήσουμε στην προσπάθεια? ποιά η γνώμη σας? Υπάρχει η πιθανότητα να πάνε ολα καλά εάν δεν σταματήσω καθόλου να εργάζομαι? ή μήπως τελικά κάνω μια τρύπα στο νερό??? :(  Να διευκρινήσω πως στην εργασία μου είμαι όρθια και σε τακούνια και εργαζομαι 4 ωρες την ημερα, μερα παρα μέρα. 

Σας ευχαριστώ :)

Γεια σου Nina88....εγώ στην πρώτη εμβρυομεταφορα έκατσα Μια εβδομαδα περίπου σπίτι , την πιο πολύ ώρα ξαπλωμένη. Παρόλο που ο γιατρός μου είχε πει να κάτσω μόνο 2-3 μέρες κια τις υπόλοιπες απλά να προσέχω.Μετα πήγα για δουλειά και ήμουν γύρω στις 10 ώρες όρθια . πηρα θετικό τεστ εγκυμοσύνης αλλά μετά από 1-2 εβδομάδες παλινδρομήσε. 

Μετα από δυο μήνες μεταφέραμε τα τελευταία δυο που είχαμε καταψύξει . Έκατσα 4 μέρες μόνο σπίτι γιατί χάσαμε την πεθερά μου και την έβγαλα σε νοσοκομεία-νεκροταφεία κτλ με αρκετή στεναχώρια. Μετά πήγα δουλειά και ήμουν όρθια 6-8 ώρες. 

Τωρα είμαι στον 6ο μήνα κύησης.

Πιστεύω πως δεν χρειάζονται υπερβολές. Πρέπει να προσεχείς βέβαια . Να κάτσεις λίγες μέρες μετά σπίτι , και να μην κουράζεσαι. Θα νιώθεις και εσυ πιο καλά , ότι κανείς το σωστό . 

Ότι και να αποφασίσεις σου εύχομαι καλή επιτυχία !

Επεξεργάστηκαν by central

• 2 εβδομάδες μετά...

Nina88 εγώ στην πρώτη εξωσωματική έκατσα σπίτι για όλο το διάστημα της αναμονής, απο καναπέ σε κρεβάτι, και το αποτέλεσμα ήταν μια ωραιότατη αρνητική χοριακή!! Στην δεύτερη απο την επόμενη κιόλας μέρα πήγα στη δουλειά μου, κατα την οποία είμαι όρθια και έχω να σηκώνω βάρος γύρω στα 12-14 κιλά, λόγω του οτι είμαι βρεφονηπιαγωγός, και η χοριακή μου ήταν θετική!! Νομίζω οτι δεν παίζει ρόλο το αν θα κάτσεις σπίτι ή όχι!! Μάλιστα να σου πω την αλήθεια την δεύτερη φορά που πήγαινα στη δουλειά ένιωθα και πολύ καλύτερα ψυχολογικά γιατί περνούσε η ώρα μου πολύ γρήγορα και ξεχνιόμουν, δεν είχα καθόλου άγχος σε αντίθεση με την πρώτη φορά όπου τα λεπτά μου φαίνονταν ώρες... 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...