Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ειναι λογικο?

IOKASTH

Recommended Posts

καλημερα σε ολες τις μανουλες θα ηθελα τα φοντα σας..πηγα στην μαμα μου για μια εβδομαδα στην πατρα με το μωρο και αντιμετωπισα μια απιστευτη κατασταση, την αρνηση του γιου μου προς το προσωπο μου προσκολληθηκε στην γιαγια του και οταν τον πλησιαζα με εσπρωχνε και γρυλλιζε απο τα νευρα του..στενοχωρηθηκα παρα πολυ και ενιωσα απποριψη μοις βεβαια γυρισαμε μετα απο μια εβδομαδα ηταν παλι οπως οταν φυγαμε.εχω στενοχωρηθει πραγματικα πολυ με ολη αυτη την κατασταση αν και ξεκουραστηκα η αληθεια ειναι πως με πειραξε πολυ ολη αυτη η συμπεριφορα του.μου ελειψε παρα πολυ..

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

δεν ξερω αλλα εγω ισως και το ευχαριστιομουν και λίγο :?:?:?

ειμαι πολύ κουρασμενη βλεπεις.

Αφου όταν γυρισατε είναι όλα καλά...

λογικά θα περνούσε καλα με τη γιαγια και θα ηθελε να ειναι μαζι της. Μην ανησυχεις, απλα απόλαυσέ το όσο κρατάει!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Πιστευω πως ειναι λογικο. Η μαμα σου ηταν ξεκουραστη και ειχε πολυ ορεξη για νταχτιριντι. Οποτε το παιδι επελεξε αυτο. Δεν εχει να κανει με αγαπη αλλα με καλοπεραση :lol: Μην αγχωνεσαι και οταν συμβαινει απολαυσε το.... :lol::D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Και γω θα συμφωνήσω με τα κορίτσια Ιοκαστη μου!

Το παιδί πέρασε πολύ καλά με τη γιαγιά.... και εσύ βρήκες λίγο χρόνο να ξεκουραστείς...κοίτα να το απολαυσεις περισσότερο την επόμενη φορά!

ολα καλα βρε κοριτσια και ξεκουραστηκα δεν λεω αλλα τοσο πολυ δεν περιμενα να με απαρνιεται το παιδι μου ουτε να τον πλησιασω δεν αφηνε σας λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γρυλιζε!!!!!!!!!!!!!!!!!

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

αχ κοριτσάκι μου γλυκό...φαντάζομαι πόσο χάλια θα ένιωσες...αλλά όπως είπανε και τα κορίτσια ήταν μάλλον από την καλοπέραση με την γιαγιά! Δεν σου κρύβω φυσικά πως κι εγώ μάλλον θα έκανα σαν κι εσένα...ίσως και χειρότερα...θα με έπιανε καμιά υστερία :lol::oops:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Το ίδιο κάνει η ανηψούλα μου στην αδελφή μου. Όταν την επισκέπτομαι ή όταν έρχονται εκείνοι να μείνουν σπίτι μας, δεν την θέλει καθόλου....Γρυλίζει, νευριάζει και αν δεν της περάσει το δικό της (να μείνουμε δηλαδή οι δυο μας στο δωμάτιο) βαζει τα κλάματα. Όταν γυρίζουν σπίτι τους, είναι και πάλι αυτοκόλλητη στην αδελφή μου. Δεν είναι κάτι σπουδαίο νομίζω...απλά θέλει αποκλειστικότητα η μικρή .. μου έχει τρομερή αδυναμία...και επειδή δεν με βλέπει και πολύ συχνα, αντιδρά έτσι. Αλοίμονο αν δεν αγαπούσε την μανούλα της! Απλά, εγώ έχω πιο πολύ όρεξη να της κάνω όλα τα χατιρια, να παίξουμε...κλπ. Και ο δικός μου ο μπούμπης όταν μεγαλωσει λιγουλάκι (3 μηνών) μπορει να κάνει το ίδιο...για την αδελφή μου... Βλέπουν πού τα παίρνει και τα κάνουν... :lol:

IOKASTI μου, σου ευχομαι πραγματικά να το ξεπεράσεις.Σε καταλαβαινω απόλυτα διοτι έμενα κατι αντιστοιχο, δηλ.οταν ερχεται η γιαγια του σπιτι να θελει να φυγει μαζι της, μου εχει γινει ψυχωση.Το σκεφτομαι συνεχεια και δυστυχως με επηρεαζει πάρα πολυ στην προσωπικη μου ζωη. :oops::oops:

:cry::cry: Αισθανομαι ότι αν δεν είχα την συγκεκριμενη κατασταση θα ημουν ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στον κοσμο.

rQGhp3.png

Διαφημίσεις