Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

JUMBO,KOYKOY ή κατι αλλο?

Recommended Posts

Κοριτσια μια βοηθεια.Θελω να παρω τα κατωθι πραγματα για τον μπεμπη που ερχεται:

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΝΥΧΙΩΝ

ΒΟΥΡΤΣΑ-ΧΤΕΝΑ

ΠΙΠΙΛΕΣ

ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΥΑΛΙΝΑ

ΘΕΡΜΟΣ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΠΛΥΜΕΝΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΘΗΚΗ ΠΙΠΙΛΑΣ

ΛΕΚΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΝΑΣ

και ελεγα να παω στα Jumbo να παρω μεν επωνυμα (chicco) απλα επειδη γενικα ακουω οτι ειναι πιο φτηνα.Ομως με το θεμα του jumbo αρχιζω να εχω επιφυλαξεις ακομη και στα επωνυμα...Να παω καλυτερα στα ΚΟΥΚΟΥ,στην chicco ή στην Prenatal?Εχει κανει καποια ερευνα αγορας σε σχεση με τις τιμες σε αυτα τα προιοντα?

Διαφημίσεις

Τουλάχιστον για τα μπιμπερό nuk που πήρα στο τζάμπο τα είχε 4,99 ενώ στα ΚΟΥΚΟΥ 4,30 αν θυμάμαι καλά! Για τα υπόλοιπα δεν βρήκα μεγάλες διαφορές. Επίσης στα τζάμπο βρήκα πιο φτηνό τον αποστειρωτή της chicco σε σχέση με άλλα μαγαζιά!

Iwz1p2.png 

Επίσης στα τζάμπο τα θερμός ήταν όλα κινέζικα κ δεν πήρα. Στα ΚΟΥΚΟΥ είχε 2 μόνο να επιλεξεις έναν φτηνό κ έναν ακριβό αλλά πρέπει να ξαναπάω να δω που κατασκευάζονται κ αν μέσα είναι από μέταλλο ή γυαλί.

Iwz1p2.png 

ΟΧΙ μόνο κορίτσια....

Το Jumbo είναι κάπως ποιο οικονομικό σε επώνυμες πιπίλες και μπιμπερό. Η ποιότητα είναι η ίδια. Στα μη επώνυμα του jumbo να έχεις επιφυλάξεις. Λούτρινα κουκλάκια, κορμάκια made in china κλπ κλπ είναι από τα χειρότερα και μάλιστα επιβαρύνουν κατά πολύ ευαισθησίες και δερματικά.

γεια σας κορίτσια. θα ήθελα να ρωτήσω και γω κάτι σχετικό: Αξίζει να αγοράσω μπανάκι από επώνυμο κατάστημα (και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διαθέσω γύρω στα 20-25 ευρώ), ή να πάρω ένα από τα τζάμπο με 13? Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα του πλαστικού?

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια. θα ήθελα να ρωτήσω και γω κάτι σχετικό: Αξίζει να αγοράσω μπανάκι από επώνυμο κατάστημα (και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διαθέσω γύρω στα 20-25 ευρώ), ή να πάρω ένα από τα τζάμπο με 13? Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα του πλαστικού?

Μια ίδια λεκανίτσα ειναι με τη διαφορά αμα εχει κανενα καρτουν επάνω!

Εμεις το πήραμε απο το ΙΚΕΑ γύρω στα 7ευρώ νομίζω....σιγά μην το πληρώσω 25 επειδή εχει επάνω τον winnie!

Απο τα Κινεζικα του Jumbo προτιμάω χίλιες φορες του ΙΚΕΑ που εχει αυστηρές προδιαγραφές και το κοσκινίζουν στους ελέγχους!

εγώ πάντως αγοράζω τα πάντα από τα τζάμπο χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα το νινάκι μου...και ρούχα από τζάμπο έχουμε βάλει και μπανιέρα πήραμε από κει κι όλα καλά!

Κινέζικα, ξεκινέζικα είναι μιά χαρά...γιατί στα άλλα καταστήματα που τα φτιάχνουν τα ρούχα;;; Στην Ελλάδα;;; :?

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

εγώ πάντως αγοράζω τα πάντα από τα τζάμπο χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα το νινάκι μου...και ρούχα από τζάμπο έχουμε βάλει και μπανιέρα πήραμε από κει κι όλα καλά!

Κινέζικα, ξεκινέζικα είναι μιά χαρά...γιατί στα άλλα καταστήματα που τα φτιάχνουν τα ρούχα;;; Στην Ελλάδα;;; :?

Φοβόμουν οτι θα με παίρνατε με τις ντομάτες αν ελεγα οτι ψωνιζω απο τα τζαμπο...

Ευτυχως υπάρχει και το σαρδελακι...

Και εγώ ψωνίζω πολλά πράγματα, και ναι θα συμφωνησω οτι οι ποιοτητες στα ρουχα δεν ειναι παντα οι καλυτερες αλλά ναι εχει τυχει να ειναι και καλυτερης ποιοτητας απο της λαικης. Τώρα όσον αφορά και τα υπολοιπα πραγματα που διαθετει το τζαμπο οπως τα ειδη οικιακης χρησης θα συμπληρωσω οτι πολλές φορες εχω αγοράσει καθως στο σπιτι ο μικρος δεν αφηνει τιποτα ορθιο και πολλές φορες σπαει διακοσμητικα κα οποτε τα θεωρω καλη λυση και φτηνη για να εχω τη δυνατοτητα σε καθε αλλαγη σεζον να ανανεωνω και εγω το σπιτι.

γιατί γλυκιά μου να σε πάρουμε με τις ντομάτες;;; Στο κάτω κάτω ο καθένας ψωνίζει από όπου θέλει, σωστά;;; :D

Όλες οι πιτζαμούλες π.χ. που έχω πάρει στον γιό μου από τα τζάμπο είναι και δεν έχουν πάθει τίποτε...πλύνε-βάλε, μιά χαρούλα!

Και διακοσμητικά έχει ωραία και χίλια δυο άλλα πράγματα...εγώ και την μπανιέρα του από εκεί την πήρα και το θερμόμετρο και τις βούρτσες κτλ. :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Κι εγω πηρα απο τα τζαμπο μπιμπερο υαλινα,πιπιλες,θηλες συλικονης για τα μπιμπερο,πανακια για τα σαλακια,σαλιαρες,κουβερτουλες αγκαλιας τις φλις,βεβαια ειμαι λιγο επιφυλακτικη με τα ρουχα ειδικα για νεογεννητο.Ομως για τις ανηψιες μου που ειναι 4 και 3 παιρνουμε απο εκει γιατι ειναι πιο ιοκονομικα.

Κορίτσια θα σας πω κάτι να ξέρετε.Μου έφεραν δώρο ένα φορμάκι από τα jampo,έτυχε λοιπόν να έχω αγοράσει το ίδιο ακριβώς φορμάκι από μία επώνυμη μάρκα την προηγούμενη βδομάδα. Όταν λέμε ίδιο εννοούμε ίδιο σε όλα του. Η μόνη διαφορά ήταν στο καρτελάκι που δεν έγραφε made in china.Λοιπόν τα βάζω για πλύσιμο και το επώνυμο μου βγήκε άθικτο ενώ το άλλο ξεχύλωσε και μου ξεθώριασε λίγο.Γι αυτό να ξέρετε ότι ακόμα και ίδια να είναι διάφορα προιόντα μπορεί απλά να μοιάζουν στην εμφάνιση (να είναι ολόιδια δηλαδή) αλλά από υλικό να ξεχωρίζουν πάρα πολύ.

mKndp2.png

μην με κραξετε κι εμενα αλλα οποτε εχω ευκαιρια για ψωνια παω για ρουχα στο jumbo... ποτε δεν εχει παθει το παραμικρο το δερματακι του και με 120ε σχεδον βγαζουμε μια ολοκληρη σαιζον. μονο 1 παντελονακι να παρεις θες 30-50ε. σορρυ αλλα δεν τα'χω... να μου περισσευαν οκ. 2 φορμες πηρα απο μαγαζι γιατι χρειαζομασταν για τον παιδικο και πληρωσα 60ε... και ηταν οι πιο οικονομικες... σ'αυτο που τα σκαω παντως ειναι στα παπουτσια... αν και μια ψιλοερευνα ολες οι μαρκες στα ιδια κυμμαινονται, εμεις επειμενουμε μουγερ... 3 γενιες εχουν μεγαλωσει μ'αυτα... ξαδερφια μου, εγω, ο αδερφος μου... ακομα εχω κουτια με την γαλοτσα σπιτακι απο παπουτσακια μου... εκτος απο αθλητικα οπου τωρα εχουμε nike... τα puma ειναι χαλια για παιδικο ποδαρακι. δεν το στηριζουν καθολου και ειναι τελειως επιπεδα.

me and my men...

μιά χαρά σε βρίσκω που ψωνίζεις από τα τζάμπο...εμένα ο γιόκας μου από νεογέννητος φοράει ρουχαλάκια από τα τζάμπο και γενικά δεν τον έχω μιμού άπτου (αν το έγραψα σωστά). Ποτέ δεν έπλυνα τα ρούχα του με ειδικό απορρυπαντικό, ποτέ δεν έβαλα τα αποστειρωμένα μπουκάλια στο ψυγείο, και πολλά άλλα που κάνουν άλλες κοπέλες...με αυτό δεν κατακρίνω καμία :!: απλά εγώ τα βλέπω λιγάκι διαφορετικά :D

Κι όσα ρούχα έχουμε πάρει από τα τζάμπο είναι τέλεια...ούτε ξεχίλωσαν ούτε και πρόβλημα δημιούργησε στο δερματάκι του... :D

Διαφημίσεις

Κι εγω εχω ψωνισει σχεδον ολα τα βρεφικα ρουχα και ολα τα συναφη (εκτος κουνιας και καροτσιου) απο το Τζαμπο και μια χαρα μου βγηκαν, μαλιστα τα εχω φυλαξει και για το επομενο... Κινεζικα λιγο πολυ ολα ειναι τωρα, σιγα μην ειναι τιποτα αμιγως Ευρωπαικης ραφης ή κατασκευης...

Παντως για να εχεις το παιδι σου πληρως εξοπλισμενο απο θεμα ρουχων θελει πολλα χρηματα και δεν γινεται να τα παιρνουμε ολα απο τα επωνυμα μαγαζια που μια μπλουζα κοστιζει 30 ευρω :?:? ...

Και διακοσμητικα εχω παρει και γιατι οχι αλλωστε :roll::roll:...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

ποτέ δεν έβαλα τα αποστειρωμένα μπουκάλια στο ψυγείο,

γιατι βαζουμε τα μπουκάλια στο ψυγείο; :roll:

γιατι έτσι λένε κρατάει η αποστείρωση 24 ώρες... :)

Κορίτσια θα σας πω κάτι να ξέρετε.Μου έφεραν δώρο ένα φορμάκι από τα jampo,έτυχε λοιπόν να έχω αγοράσει το ίδιο ακριβώς φορμάκι από μία επώνυμη μάρκα την προηγούμενη βδομάδα. Όταν λέμε ίδιο εννοούμε ίδιο σε όλα του. Η μόνη διαφορά ήταν στο καρτελάκι που δεν έγραφε made in china.Λοιπόν τα βάζω για πλύσιμο και το επώνυμο μου βγήκε άθικτο ενώ το άλλο ξεχύλωσε και μου ξεθώριασε λίγο.Γι αυτό να ξέρετε ότι ακόμα και ίδια να είναι διάφορα προιόντα μπορεί απλά να μοιάζουν στην εμφάνιση (να είναι ολόιδια δηλαδή) αλλά από υλικό να ξεχωρίζουν πάρα πολύ.

Δοκίμασες να το ταϊσεις καμια μπανάνα;

Διοτι το Jumbo φημίζεται για τις μαϊμούδες του :lol:

40+mama

.pngy3DLp3.png