Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Stem health

Recommended Posts

Έχει ακούσει κανείς τι γίνεται με τη stem health?

Έκλεισε η εταιρεία ? Είχαμε κρατήσει βλαστοκύτταρα το 2012 και αναρωτιέμαι τι γίνεται τώρα...

Επεξεργάστηκαν by mommytobe

I

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σου ήρθε και σένα mail; 

Μου ήρθε ένα mail (υποτίθεται) από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Stem Health, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι η εταιρεία φούνταρε (για όλα τα οικονομικά στοιχεία αναφέρει ότι δεν είναι της παρούσης) και ότι πρέπει να πιέσουμε τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ (ο οποίος έχει αποχωρήσει από μέτοχος από το 2013) να συνεχίσει τη φύλαξη των βλαστοκυττάρων (τσάμπα;). Και αναρωτιέμαι: Αν πήγαινα σε δικηγόρο όπως προτείνει, ο πρώτος κατά του οποίου θα στρεφόμουν είναι η ίδια η εταιρεία και ο Διευθύνων Σύμβουλος αυτής. Έχω πάρει τηλέφωνο στο δικηγορικό γραφείο που προτείνει στο mail για να δω τι μπαρούφες θα πουν. Εν τω μεταξύ ψάχνω για άλλη εταιρεία φύλαξης μήπως μπορέσω να τα μεταφέρω αλλού, αν και σκέφτομαι σοβαρά ότι όλα αυτά γίνονται για να πληρώσουμε δεύτερη φορά τους ίδιους. Επίσης δεν ξέρω πόσο σοβαρά μπορώ να πάρω το συγκεκριμένο mail, δεδομένου ότι κάθε σοβαρή εταιρεία θα έπρεπε να έχει στείλει ενημέρωση ως εταιρεία (και όχι ο Διευθύνων Σύμβουλος για να το χρησιμοποιήσει σαν συγχωροχάρτι) και να ενημερώνει τους πελάτες της να έρθουν και να παραλάβουν το υλικό γιατί αδυνατεί να το συντηρήσει και όχι να αποφασίσει ότι δεν μπορεί και να το αφήσει να καταστραφεί. Διάβασα και τους όρους της σύμβασης και λένε ότι σε περίπτωση αδυναμίας θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να συντηρήσουν το υλικό μέσω άλλης εταιρείας.

Δεν είμαστε καλά!!!

εμενα δε μου έστειλαν τίποτα, τυχαία το είδα σε ένα άσχετο group στο Facebook 

παιρνω τηλέφωνο στο μητέρα και τελικά η γραμμή που έχουν εκεί είναι να λένε ότι η συνεργασία έχει διακοπεί με τη συγκεκριμένη εταιρεία και θα βγει ανακοίνωση. Χτες μου είπε ότι θα βγει σήμερα ανακοίνωση και σήμερα μου λένε εντός των ημερων

και γιατί ο όμιλος υγεία να δεχτεί να κρατήσει τα βλαστοκύτταρα τσάμπα ? Είχαμε δώσει κάπου 1000 ευρώ τότε...

Τα βλαστοκύτταρα που υποτίθεται ότι είναι τώρα? Από το δικηγορικό γραφείο σου είπαν τίποτε άλλο?

I

Παίρνω τηλέφωνα παντού.

Μίλησα με την δημόσια τράπεζα βλαστοκυττάρων και δεν δέχονται μοσχεύματα από άλλες τράπεζες γιατί η κάθε τράπεζα έχει το δικό της πρωτόκολλο.

Πήρα στο δικηγορικό γραφείο εχθές και μου είπαν θα με καλέσουν. Ξαναπήρα σήμερα και μου είπαν ότι σήμερα θα έχουν ενημέρωση και θα με καλέσουν.

Πήρα στο ΥΓΕΙΑ. Μου έδωσαν το κινητό του Διευθύνοντος Συμβούλου της STEM, το οποίο όλως τυχαίως είναι λάθος (κάλεσα σήμερα), και αφού επέμεινα με συνέδεσαν με τη νομική υπηρεσία όπου επέμεναν ότι δε γνωρίζουν τίποτα, καθότι έχουν αποχωρήσει από τη μετοχική σύνθεση από το 2013. Όταν τους ρώτησα αν τα μοσχεύματα φυλάσσονται στο χώρο τους μου απάντησαν πάλι ότι δεν γνωρίζουν τίποτα πέραν του ότι η εταιρεία μισθώνει ένα χώρο μέσα στις εγκαταστάσεις τους αλλά δε γνωρίζουν πώς χρησιμοποιείται, αφού δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε χώρο τρίτων. Τους απάντησα ότι το συμφωνητικό μίσθωσης γράφει επακριβώς τη χρήση του μισθίου. Εξάλλου άλλες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και τα σχετικά χρειάζονται για ένα γραφείο και άλλη για κρυοσυντήρηση μοσχευμάτων. Σκάλωσε αλλά δεν κατάφερα τίποτα πέρα από το ότι ΘΑ με καλέσουν.

Σήμερα τους ξαναπήρα για να επιβεβαιώσω το κινητό του Διευθύνοντος Συμβούλου αλλά τζίφος. Το ίδιο μου έδωσαν.

Επίσης σήμερα πήρα την CRYOBANKS, την τράπεζα του ΙΑΣΩ, με την οποία υποτίθεται ότι έχουν σύμβαση - στα πλαίσια της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ - βάσει της οποίας παρέχει η μία στην άλλη εγγύηση φύλαξης και διαχείρισης των μοσχευμάτων σε περίπτωση που η μία από τις δύο πάψει να λειτουργεί. Όταν τους το είπα μου είπαν και καλά ότι περιμένουν ενημέρωση για το κατά πόσο υφίσταται η ένωση αυτή πλέον και θα ενημερώσουν εντός της ημέρας. Ανεξάρτητα από αυτό όμως η σύμβαση αυτή από ότι μου είπαν αλλού είναι υποχρεωτική από το νόμο, οπότε και δε νομίζω ότι επηρεάζει η συνέχιση ή μη του ως άνω σωματείου. ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ! Επίσης μου ζήτησαν να το στείλω στο mail του, το οποίο και έκανα. Εσύ καμία ενημέρωση;

Διαφημίσεις

Καμία ενημέρωση, τίποτα.... Σκέψου ότι εγω το είπα σε κοπέλες που δεν ήξεραν τίποτα...καλέσαμε ακόμα και τους γυναικολόγους μας οι οποίοι παρόλο που συνεργάζονται με το μητέρα δεν είχαν ιδέα. Η γυναικολόγος μου είχε κρατήσει και για το δικό της παιδί βλαστοκύτταρα στην stem health και επιδη εργάζεται στο μητέρα μου είπε θα το ψάξει.Ισως σε συνεργάτες τους πουν κάτι παραπάνω...Με  κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχε γίνει μεγάλος ντόρος και δεν έχει ακουστεί τίποτα...

I

Με πήρε χθες ο δικηγόρος. Μου είπε διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα που δε θέλω να γράψω δημόσια. Περιμένω κάποιο mail του γιατί δε μου έκανε κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Ακόμα ψάχνουν την κατάσταση και επίσης θέλουν να δουν και πόσοι γονείς ενδιαφέρονται ώστε να επιμεριστεί το κόστος. Μία πρόταση είναι να κάνουμε κάποιο σύλλογο για να κινηθούμε συλλογικά. 

Το group είναι άσχετο με γονείς κλπ, αφορά διατροφή και πρέπει να κατέβασαν τη δημοσίευση γιατί έκανα αναζήτηση και δεν την έβρισκα. Γιαυτο μπήκα εδώ και έγραψα, μήπως και έχει ακούσει κανείς κάτι. Έβγαλε ανακοίνωση ο όμιλος υγεία, δε ξέρω αν το είδες. Και εγω πάντως δε θα το αφήσω έτσι, για τα παιδιά μας μιλάμε... Ελπίζω να γίνει κάποια κίνηση από τον όμιλο, δε πιστεύω ότι και αυτοί θα θέλουν να ακούγεται κάτι αρνητικό.

I

@mommytobe & @Pen Pen

γειά σας έχουμε λάβει εμαιλ στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο με το εξής κείμενο   "

Παράθεση

"Αγαπητοί γονείς

όσοι  ήσασταν πρώην πελάτες και είχατε εμπιστευτεί τα βλαστοκύτταρα των παιδιών σας, στην Stem Health Hellas η οποία «βάρεσε κανόνι» μπορείτε να επισκεφτείτε στο FaceBook την σελίδα που δημιουργήσαμε με την ονομασία «Stem Health Parents» με σκοπό να μαζευτούμε όλοι εκεί και να αναζητήσουμε λύσεις και απαντήσεις. Το θέμα που έχει προκύψει είναι εξαιρετικά σοβαρό.

Ευχαριστώ

(ονοματεπώνυμο που απομακρύναμε για λόγους ανωνυμίας)

Εκ μέρους της Διαχείρισης,  της σελίδας (σ.σ. ομάδας)   «Stem Health Parents» "

Από πλευράς διαχείρισης ΕΕΕΓ δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα να αναδείξουμε ομάδες στο facebook, απλώς να θυμάστε ότι δεν έχουν όλοι οι αναγνώστες πρόσβαση σε αυτό το εργαλείο οπότε θα ήταν καλό να δημοσιεύονται εδώ παράλληλα τυχόν αποφάσεις ή προτροπές της ομάδας. 

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις

• 1 month later...

καλησπέρα, έχουμε κανένα νέο ?

εμένα δεν μου ήρθε ποτέ mail δεν είχα μάθει τίποτα μέχρι σήμερα που μου έστειλε sms  δικηγορική εταιρία η οποία  ζητάει να συνεργαστούμε & και να συσπειρωθούν όλοι οι γονείς......

από το site τους είδα ότι έχουν αφιερώσει ολόκληρο τμήμα στο θέμα, αλλά δεν ξέρω και από άλλους γονείς τι κάνουν μέχρι στιγμής.

είδα και την ομάδα στο facebook ζήτησα να κάνω join και περιμένω, όσοι έχουν νεότερα ας κάνουν έναν κόπο να ενημερώνουν γιατί η αλήθεια είναι ότι όταν γέννησα εγώ (2014) έκανα μεγάλες θυσίες να μαζέψω τα χρήματα για την stem όπου με παρότρυνση του γυναικολόγου μου έκανε συλλογή κυττάρων & αίματος, πιστέυω ότι δεν ήμουν η μόνη ......

επίσης, 1 χρόνο μετά την γέννα το 2015 με είχαν καλέσει από τη stem και με ειδική προσφορά μου είχαν πει τότε ( την οποία δέχτηκα και ξαναπλήρωσα ) επαύξησα τον χρόνο διατήρησης απο 20 σε 30 χρόνια !!!

ελπίζω μόνο να μην πετάξαμε όχι μόνο εγώ αλλά και χιλιάδες μανούλες τα λεφτά μας από το παράθυρο

σας ευχαριστώ    

• 2 εβδομάδες μετά...

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Αγαπητοί γονείς
όσοι ήσασταν πρώην πελάτες - καταθετες και είχατε εμπιστευτεί τα βλαστοκύτταρα των παιδιών σας, στην Stem Health Hellas (του ομιλου Υγεια), η οποία «βάρεσε κανόνι» μπορείτε να επισκεφτείτε στο FaceBook την σελίδα που δημιουργήσαμε με την ονομασία «Stem Health Parents» με σκοπό να μαζευτούμε όλοι εκεί και να αναζητήσουμε λύσεις και απαντήσεις. Το θέμα που έχει προκύψει είναι εξαιρετικά σοβαρό. Παρακαλω κοινοποιηστε το παρον παντου, ωστε να μην μεινει κανενας γονεας απληροφορητος.

KOINOΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ

Οσοι επιθυμειτε πατηστε ΕΔΩ : https://www.facebook.com/groups/114556259131193/?fref=ts

ATTENTION

INTERESTS ALL PARENTS

Dear Foreign Parents

Those who were former depositor clients and trusted your children's stem cells in Stem Health Hellas SA (the Ygeia Group), which went bankrupt, you can visit FaceBook on the page that we created under the name "Stem Health Parents" in order to We gather all and look for solutions and answers. The issue that has arisen is extremely serious. Please let me know this everywhere, so that no parent will be ignorant.

PLEASE KNOW PUBLICLY

If you wish, click HERE: https://www.facebook.com/groups/114556259131193/?fref=ts

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...