Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αμνιοπαρακέντηση (2017)

Recommended Posts

kamiα σχεση ο γιατρος σε εμενα με τσιμπησε με το ενα χερι κρατουσε τον υπερηχο κ το αλλο εβαλε τη βελονα το εβλεπα στην τηλεοραση που ειχα απεναντι ειναι τεραστια 42ιντσων μπορει κ μεγαλυτεση οποτε φαινονται τα παντα πως περνουσε η βελονα την κοιλια μου.κ μετα η συνεργατης του εβαλε το μπουκαλι για να ρουφιξει αυτη ρουφουσε το αμνιακο κ εκεινος ειχε το χερι του στη βελονα κ τα ματια του στον υπερηχο.

οποτε τι να πω?μηπως να πας σε αλλο ειδικο?μηπως δεν ειναι τοσο ειδικος?φανταζομαι το αγχος να πηγαινεις προετοιμασμενη πως θα κανεις την εξεταση κ μετα να φευγεις

Διαφημίσεις

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ,ΚΟΙΤΑΖΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΥΓΡΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΝΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ Κ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ Κ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ Κ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΟΜΑΞΑ ΠΟΛΥ.

• 4 χρόνια μετά...
On 17/9/2015 at 10:37 ΜΜ, EYAGEW είπε:

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ,ΚΟΙΤΑΖΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΥΓΡΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΝΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ Κ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ Κ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ Κ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΟΜΑΞΑ ΠΟΛΥ.

Θα μπορούσες σε παρακαλώ σε π.μ. να αναφέρεις το όνομα του κέντρου ώστε να μην πέσουμε οι υπόλοιπες σε τέτοια περίπτωση; Το λέω γιατι κι εγώ το ζυγίζω αν θα κάνω ή όχι άμνιο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...