katie84

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  10
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!
 2. Καλησπέρα!!Ευχομαι ολα να ειναι καλά οπως τα επιθυμείς!Γνωρίζω ότι το θέμα είναι παλιό αλλά θα εκτιμούσα πολύ αν μου ελεγες σε ποιο κεντρο εκανες φυσικο κύκλο γιατι είμαι σε αυτή τη φάση και δεν ξέρω ποιος εξειδικεύεται στους φυσικούς.
 3. Καλησπέρα κι από εμένα!Έχω κλείσει κι εγώ ραντεβού στο Ιασω για σαλπιγγογραφια. Μήπως γνωρίζετε αν η δόση ακτινοβολίας είναι μεγάλη από όσα σας έχουν πει;Μήπως για το λόγο αυτό θα ήταν καλύτερα να το δω για υπερηχοσαλπιγγογραφια;

 4. Διαφημίσεις


 5. Ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια!!Μου δίνεις κουράγιο.Ναι,34 είμαι..Ο άντρας μου 44 και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και αυτό στην κινητικότητα..Εύχομαι τα καλύτερα και για σας,να βελτιωθεί η κατάσταση με τη θεραπεία. Εμένα ο άντρας μου προς το παρον παίρνει τα προφερτιλ μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε.Μετα θα παει για σπερμοδιαγραμμα σε εξειδικευμενο κεντρο νωρίτερα, δεν θα εξαντλήσουμε το 3μηνο που λένε.Βέβαια δεν ππονταρω και πολλα στη θεραπεια,γιατι ειχε παρει και στο παρελθον,αλλα μετα απο 8 μηνες το 2ο σπερμοδιαγραμμα βγηκε χειροτερο.Περιμένω να ερθει ο κύκλος μου να δρομολογησω σαλπιγγογραφία.Εσυ εχεις κανει κι αν ναι που; Θεωρεις ότι εν τέλει αυτός ο ουρολόγος ήταν καλός; Θα μπορουσες να τον συστήσεις; Ευχαριστώ!Θα επανέλθω με νεότερα!
 6. Καλημερα!!Οι φίλοι μου μού είπαν ότι θεωρείται από τους πολύ καλούς και συγκεκριμένα με παρέπεμψαν σε ένα συνεργάτη του,Φλιάτουρας νομίζω λέγεται..Κι εκείνοι είχαν χοντρό θέμα..Αν μπεις στο σαιτ,θα το δεις. Εμείς απ' ότι φαίνεται έχουμε θέμα με το σπέρμα...Ο σύζυγός μου είχε κάνει σπερμοδιάγραμμα τπν περσινο Γενάρη και υπάρχει θέμα στην κινητικότητα,καθώς τα ταχέως κινουμενα την 1η ώρα βρέθηκαν 5% και φυσιολογικές μορφές μονο 4%...και σε ένα δεύτερο που έκανε το Νοέμβρη τα αντίστοιχα νούμερα ήταν μόλις 1% (!!) και 4%...σε γυναίκολογο που απευθύνθηκα μέσω διαδικτύου μου είπε ότι η εξωσωματική είναι η μόνη διέξοδος..έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου αυτές τις μέρες,γιατί δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι θα υποβαλλόμουν σε αυτή τη διαδικασία..Έχω κάνει ορμονολογικές,μένει η σαλπιγγογραφία,αλλά δεν ξέρω αν είναι απαραίτητη με τέτοιο θέμα στο σπέρμα του συζύγου...Κι εμείς θα πάμε μαλλον στον Λυμπερόπουλο..
 7. Καλησπέρα και καλωσόρισες!Είμαστε κι εμεις σε παρόμοια φάση με τον άνδρα μου και ένα φιλικό μας ζευγάρι που πέρασε από την ίδα φάση μας είπε για τον Κωνσταντινίδη στο Ν.Ψυχικο...Αυτό ξέρω..κι εμείς ψαχνόμαστε..Αν έχει κάποια άλλη φίλη κάποια άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη..
 8. Καλησπέρα κι από εμένα! Είμαι καινούργια στο φόρουμ και θα ήθελα την εμπειρία κοριτσιών που έχουν κάνει ορμονολογικές εξετάσεις...Θα ήθελα να μου πείτε από εμπειρία πώς βλέπετε αυτές τις τιμές..χωρίς την ΑΜΗ γιατί δεν έχει βγει ακόμα..FSH 5.00 LH 3.70 E2 55.20 PRL10.60 TSH 0.57 Είμαι 34 ετών...
 9. Καλησπέρα κι από εμένα! Είμαι καινούργια στο φόρουμ και θα ήθελα την εμπειρία κοριτσιών που έχουν κάνει ορμονολογικές εξετάσεις...Θα ήθελα να μου πείτε από εμπειρία πώς βλέπετε αυτές τις τιμές..η ΑΜΗ είναι 3,02 ,η FSH 5.00 LH 3.70 E2 55.20 PRL10.60 TSH 0.57 Είμαι 34 ετών...
 10. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!!Εύχομαι τα καλύτερα και για σένα για τη νέα χρονιά!!
 11. Καλησπέρα!Γνωρίζω ότι το θέμα είναι παλιο,αλλά θα μπορούσε κάποια κοπέλα να με διαφωτίσει σχετικά για το πού έκανε την υπερηχοσαλπιγγογραφία στην Αθήνα; Ευχαριστώ!
 12. Καλησπέρα κι από εμένα! Είμαι καινούργια στο φόρουμ και θα ήθελα την εμπειρία κοριτσιών που έχουν κάνει ορμονολογικές εξετάσεις...Θα ήθελα να μου πείτε από εμπειρία πώς βλέπετε αυτές τις τιμές..χωρίς την ΑΜΗ γιατί δεν έχει βγει ακόμα..FSH 5.00 LH 3.70 E2 55.20 PRL10.60 TSH 0.57 Είμαι 34 ετών...
 13. Καλησπέρα και καλή χρονιά στο φόρουμ, Είμαι 34 ετών και προσπαθούμε ενάμιση χρόνο με τον άνδρα μου για παιδάκι. Επειδή έχω μπει σε μια διαδικασία διευρεύνησης, μου συνέστησε ο γιατρός να κάνω σαλπιγγογραφία.Λόγω του ότι θα ήθελα να αποφύγω τις μεγάλες δόσεις ακτινοβολίας ενδιαφέρομαι να μάθω εξειδικευμένα κέντρα στην Αθήνα που κάνουν υπερηχοσαλπιγγογραφία.Γνωρίζει καμία κοπέλα κάτι περισσότερο; Έχετε κάνει;Ήταν επιπονη; Σας ευχαριστώ!