Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σας παρακαλώ θέλω μια γνώμη από κάποιον που καταλαβαίνει..

Recommended Posts

Χαίρεται είμαι καινούργια στη παρέα όμως διαβάζω καιρό τα θέματα και πάντα βρίσκω παρηγοριά. Είμαι 24 χρονών και ο άντρας μου 37 προσπαθώ για παιδάκι 2 ή 3 χρόνια δεν θυμόμαστε ακριβώς πότε ξεκινήσαμε γιατί το είχαμε πάρει χαλαρά. Δεν είχαμε ποτέ συγκεκριμένες μέρες επαφές ούτε ψάχναμε γόνιμες. Το τελευταίο καιρό από το Μάιο του 16 αρχίσαμε λιιγο πιο πολύ να κοιτάμε λίγο γόνιμες κλπ αλλά πραγματικά χωρίς άγχος μόνο όταν είναι να μου έρθει σκέφτομαι και λέω μακάρι και μακάρι. Στους υπερηχους όλα φαίνονται φυσιολογικά με μια διάγνωση πολύ ελαφρια πολυκυστικη εικόνα αλλά τίποτα αλλο. Σταθερός κύκλος κάθε 28-29 μέρες και διαπιστωμένη ωορηξια με τεστ που έχει αγοράσει. Τώρα περιμένω να μου έρθει περίοδος για να πάω να κάνω το καθιερωμενο τεστ ΠΑΠ και σκεφτόμαστε να πούμε στον γιατρο για εξετάσεις γονιμότητας. Τι λετε; ξέρω ότι είναι πολύς καιρός αλλά ο γιατρός λέει ότι σε αυτή την ηλικία πιάνουν με τον αέρα και να μην αγχώνομαι. Να κάνω εξετάσεις εγώ και ο σύζυγος ή να περιμένω λίγο? Νιώθω ότι δε με καταλαβαίνει κανείς......... :-(:sad::-(το θελουμε τοσο πολυ ενα παιδακι :-( σας ευχαριστώ που με ακούσατε συγνώμη για το τεράστιο μήνυμα και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλή συνέχεια σε ολες❤

Διαφημίσεις

Αν προσπαθειτε τοσο καιρο και δεν εχετε αποτελεσμα ισως να μην ηταν κακο να το συζητησετε με τον γιατρο σας για καποιες εξετασεις. Υπαρχουν καποιες που δεν ειναι επεμβατικες, οπως το σπερμοδιαγραμμα. Γιατρος δεν ειμαι για να ξερω περισσοτερα αλλα το να το ψαξετε λιγο παραπανω δεν το βρισκω κακο. Ευχομαι ολα να πανε καλα και συντομα να γινετε γονεις!!

n50jp3.png

Θα συμφωνησω κ εγω οτι δεν ειναι κακο να το ψαξετε.

Οι πολυκυστικη εικονα που λες δεν ειναι τιποτα.εγω εχω πολυκυστικες με περιοδο που οποτε θυμαται ερχεται.μια στις 30 μερες μια στις 40 και παει λεγοντας.παρολα αυτα εμεινα εγκυος σχετικα γρηγορα.

Ενα φιλικο μου ζευγαρι προσπαθουσε 2.5 χρονια περιπου και ειχαν αρχισει κ αυτοθ να απογοητευονται αλλα ξαφνικα ........ηρθε ο πελαργος:P Νομιζω πως το αγχος παιζει σημαντικο ρολο αλλα δεν μπορουμε να το μετριασουμε δυστυχως.Παντως ψαξτε το.δεν υπαρχει λογος να περιμενετε.Μακαρι να εχετε γρηγορα ευχαριστα νεα

Εννοειτε οτι πρεπει να κανετε εξετασεις γιατι ισως το θεμα να ειναι κατι πολυ απλο κ να λυνετε πολυ απλα. Καλο ειναι να κανει ο αντρας σου πρωτα σπερμοδιαγραμμα κ αν ειναι ολα καλα απο εκει να ξεκινησεις κ εσυ σιγα σιγα με ορμονικες σαλπιγγογραφια. Εισαι μικρη κ δεν χρειαζετε να ανχωνεσε αλλα ουτε κ να το αφηνεις γιατι 2-3 χρονια ειναι πολλα. Ετσι κ αλλιως καμια φορα το προβλημα ισως ειναι κατι πολυ απλο οπως καποιο μικροβιο στο σπερμα ή με την σαλπιγγογραφια να καθαρισουν οι σαλπιγγες απο μικροσυμφησεις κ να μεινεις αμεσως εγκυος μετα.

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις τόσο γρήγορες απαντήσεις σας! Μου δώσατε ώθηση τώρα που θα πάω θα κάνω εξετάσεις αίματος και ο άντρας μου σπέρματος ! Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας να είστε καλά :-)

Διαφημίσεις