Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΙΜΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΩΝ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!

Μπορειτε να μου πειτε πως σας φαινεται η τιμη της χοριακής μου;

Σήμερα ειναι η 12η ημερα μετα την μεταφορα βλαστοκυστεων 5 ημερων

Η χοριακη μου βγηκε 292,1

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Είναι πολύ καλή. Λογικά θα σου το έχει πει και ο γιατρός. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

Γεια σας κοριτσια!

Πολυ καλη!! Συγχαρητήρια!! Εύχομαι να χεις τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Εγώ στην αναμονή!! Από συμπτωματακια έχεις κατι;;

Πολυ καλη!! Συγχαρητήρια!! Εύχομαι να χεις τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Εγώ στην αναμονή!! Από συμπτωματακια έχεις κατι;;

Ευχαριστω! Μακαρι να παει καλα!

Σου ευχομαι θετικη χοριακη! Ναι, ειχα απο τις πρωτες μερες μετα την εμβρυομεταφορα τσιμπηματακια χαμηλα στη μητρα, κι οταν γελουσα π.χ μπορει να ενιωθα εκει εντονο τραβηγμα.

Κατα τ αλλα υπνηλίες, πόνο στο στηθος, κουραση δεν τα μετραω γιατι ειναι και τα ουτροτζεσταν που παιρνουμε.

Ευχαριστω! Μακαρι να παει καλα!

Σου ευχομαι θετικη χοριακη! Ναι, ειχα απο τις πρωτες μερες μετα την εμβρυομεταφορα τσιμπηματακια χαμηλα στη μητρα, κι οταν γελουσα π.χ μπορει να ενιωθα εκει εντονο τραβηγμα.

Κατα τ αλλα υπνηλίες, πόνο στο στηθος, κουραση δεν τα μετραω γιατι ειναι και τα ουτροτζεσταν που παιρνουμε.

Ναι είναι και τα φάρμακα! Σ'ευχαριστώ πολύ!! Άντε περιμένουμε να μας πεις για την επαναληπτική σου!!

Διαφημίσεις

εμενα ειναι η 17η μερα απο εμβρυομεταφορα και η χοριακη σημερα ηταν 69 την παρασκευη ηταν 49 λογικα επρεπε να διπλασιαστει σωστα?επισης ειχα αρκετο αιμα χτες αλλα ο γιατρος ειπε οτι μπορει να ειναι απο τα αλλα δυο εμβρυα που δεν εμφυτευτηκαν.υπαρχει ελπιδα με τετοια χοριακη??

εμενα ειναι η 17η μερα απο εμβρυομεταφορα και η χοριακη σημερα ηταν 69 την παρασκευη ηταν 49 λογικα επρεπε να διπλασιαστει σωστα?επισης ειχα αρκετο αιμα χτες αλλα ο γιατρος ειπε οτι μπορει να ειναι απο τα αλλα δυο εμβρυα που δεν εμφυτευτηκαν.υπαρχει ελπιδα με τετοια χοριακη??

Μια τριψηφια χοριακη ειναι πάντα πιο ελπιδοφορος, αλλα μην χανεις την ελπιδα σου μεχρι την επομενη χοριακη. Θα θελαμε να ανεβει λιγο παραπανω στη δευτερη μετρηση, αλλα κανε υπομονη . Ευχομαι να εκτοξευτει η επομενη μετ ρηση!

Κορίτσια σημερα , 3 ημερες μετα εκανα παλι μετρηση χοριακης και βγηκε 1080. Υπενθυμιζω ηταν 292,1.

Περιμενω τηλ απο γιατρο. Εσεις τι λετε; Δεν θα επρεπε να ειναι λιγο πιο ψηλα;

Σημερα ειναι 15 μερες μετα απο εμβρυομεταφορα βλαστοκυστεων 5 ημερων

Λογικα ειμαι 4 εβδομαδων και 5 ημερων.

Κορίτσια σημερα , 3 ημερες μετα εκανα παλι μετρηση χοριακης και βγηκε 1080. Υπενθυμιζω ηταν 292,1.

Περιμενω τηλ απο γιατρο. Εσεις τι λετε; Δεν θα επρεπε να ειναι λιγο πιο ψηλα;

Σημερα ειναι 15 μερες μετα απο εμβρυομεταφορα βλαστοκυστεων 5 ημερων

Λογικα ειμαι 4 εβδομαδων και 5 ημερων.

Οχι βεβαια.τελεια ειναι.εχει υπερδιπλασιαστει.ε2 κ προγεστερονη ποσο εχεις?

Οχι βεβαια.τελεια ειναι.εχει υπερδιπλασιαστει.ε2 κ προγεστερονη ποσο εχεις?

Την ιδια λεξη " τελεια" χρησιμοποιησε κι ο Σφακιανουδης. Οιστραδιολη 416,70 και προγεστερονη 31,7.

Διαφημίσεις

Την ιδια λεξη " τελεια" χρησιμοποιησε κι ο Σφακιανουδης. Οιστραδιολη 416,70 και προγεστερονη 31,7.

Στην προηγουμενη ατυχη εγκυμοσυνη φανταζομαι οτι οι τιμες δεν ηταν τετοιες.ποσα εμβρυα εβαλες?

• 4 months later...

Εγω με μεταφορα 2 βλαστοκυστεων 5 ημερων στις 9 μερες η χοριακη μου ηταν 345,4 μετα απο 2 μερες δηλαδη στις 11 μερες μετα την εμβρυομεταφορα ηταν 820 και 2 μερες μετα την δευτερη χοριακη δηλαδη στις 13 μερες μετα την εμβρυομεταφορα ηταν 1778,9. 

πρωτος υπερηχος 5 εβδομαδων 2 σακοι 2ος υπερηχος στις 7 βδομαδες ακουσαμε 3 καρδουλες!!! :eek: 

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png