Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΑΜΟΓΕΛΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ

Recommended Posts

Γειά σας,

έχω επιλέξει τον παιδικό σταθμό ΧΑΜΟΓΕΛΟ στο Π.Φάληρο και πάω τον γιό μου 3,2 ετών από τον Οκτώβριο. Είμαι ευχαριστημένη αλλά θα ήθελα και δικές σας εμπειρίες εάν γνωρίζετε κάτι σχετικά. Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Θες να πεις, από του χρόνου τον Οκτώβριο? Τόσο νωρίς άρχισες? Εγώ λέω να αρχίσω από τον καινούριο χρόνο να ψάχνω και θα πάω και στο χαμόγελο. Κι εμένα τον επόμενο Οκτώβριο θα είναι 3+. Πές μου ποιους άλλους είδες και τις εντυπώσεις σου, αν θέλεις και με πμ. Ευχαριστώ!

O μικρός μου ήδη πηγαίνει εκεί από τον Οκτώβριο. Είχα πάει σε διάφορους παιδικούς όπως τα καινούργια μπαλόνια, το ταξις και ταξις, Λιλιπούπολη, κα. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε να γραφτεί και στην Λιλιπούπολη αλλά τελικά δεν υπήρχαν θέσεις (ίσως και καλύτερα) και καταλήξαμε στο Χαμόγελο γιατί μας φάνηκε αρκετά φιλικό το περιβάλλον, καθαρό και η υπεύθυνη του σταθμού μας έκανε να αισθανθούμε άνετα και κέρδισε την εμπιστοσύνη μας.

Μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένη αλλά θα ήθελα να ακούσω και άλλα σχόλια από εμπειρίες που μπορεί να έχει κάποιος από τα μέλη της σελίδας. Για την Λιλιπούπολη που γράφω ίσως καλύτερα το λέω μόνο από οικονομικής άποψης γιατί δεν ξέρω άν με έπεισαν και τελείως ότι τόσο μεγάλη οικονομική διαφορά από άλλους παιδικούς αξίζει τον κόπο. Απλά θεωρώ ότι σας χώρος ήταν σίγουρα πολύ καλύτερος διότι είναι πολύ μεγάλος και υπάρχει εκμετάλευση αυτού.

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα καθόλου αλλά σίγουρα θα σου πρότεινα να επισκεφθείς το Χαμόγελο.

Φυσικά και θα παω. Πες μου όμως πότε είχαν κλείσει οι θέσεις στη Λιλιπούπολη? Το ρωτάω, γιατί προγραμματίζω να αρχίσω να κοιτάω από τον Ιανουάριο και έτσι που σας ακούω φοβάμαι ότι τελικά μπορεί να μου αρέσει ένας σταθμός και να είναι κλεισμένες οι θέσεις.

Καλημέρα,

εγώ είχα πάει αρχές Ιουνίου και είχαν κλείσει οι θέσεις. Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου και να διαλέξεις ότι καλύτερο για το μικρούλη σου! :)

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Maya, εγώ τον είχα γράψει Μάιο στη Λιλιπούπολη και ήταν το τελευταίο παιδί που είχαν πάρει. Βέβαια τον είχα γράψει 4 ετών στο προνήπιο, οπότε οι θέσεις ήταν ήδη πολύ περιορισμένες καθώς όλα τα παιδιά συνέχιζαν από την προηγούμενη χρονιά που ήταν ήδη γραμμένα εκεί (μόνο αν έφευγε κάποιο παιδί λόγω μετακόμισης ή κάτι τέτοιο άνοιγε θέση). Οπότε αν ξεκινήσεις τώρα να βλέπεις σταθμούς και καταλήξεις μέχρι το Πάσχα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Καλή χρονιά, ναι οι δασκάλες του γιού μου στο Χαμόγελο είναι οι Βάσω και η Τάνια, ο μικρός μου λέγεται Μίλτος και είδα την φωτογραφία του Θοδωρή σου στα στοιχεία που έχεις καταχωρήσει και νομίζω ότι τον έχω δει. Πες μου σε παρακαλώ την γνώμη σου, εάν θέλεις, για τον σταθμό και για τις δασκάλες. Ευχαριστώ :)

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη. Η Σπυριδούλα είναι καταπληκτική, οι δασκάλες όποτε χρειάστηκα επιπλέον ενημέρωση πρόθυμες και πολύ φιλικές, αλλά δυστυχώς δεν έχω τίποτα παραπάνω να σου πω!! Γιατί ο γιος μου πηγαίνει λίγους μήνες περισσότερο από τον δικό σου (ξεκίνησε πέρσι τον Μάρτιο), γιατί πηγαινοέρχεται με το σχολικό (στο οποίο δεν τον κατεβάζω εγώ) και γιατί υπάρχει αυτή αντίληψη ότι περνάμε καλά χωρίς τους γονείς (πχ πάρτυ, γιορτές). Και έτσι μόνο στις ενημερώσεις πηγαίνω. Εάν εσύ πηγαινοφέρνεις το Μίλτο θα έχεις σαφώς καλύτερα εικόνα από μένα! Πάντως δεν σκέφτομαι να τον αλλάξω. Νομίζω ότι η φιλοσοφία του σχολείου μας ταιριάζει και κυρίως ταιριάζει στον Θοδωρή.

ΥΣ. Δεν έχω πουθενά φωτογραφία τα παιδιά μου, ούτε καν στον υπολογιστή μου! Αλλά στη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία που έστειλε το σχολείο, ο Θοδωρής φοράει ένα ριγέ κόκκινο-γκρι κολεγιακό και τουλάχιστον σ'αυτή που έστειλαν σ' εμάς κάθεται δίπλα στη Βάσω. Ποιος είναι ο Μίλτος;

.png,.png

Καλημέρα,

τον είδα στην φωτογραφία τον Θοδωρή, μου τον έδειξε ο Μίλτος.

Ο Μίλτος είναι καθιστός και φοράει ένα κίτρινο μπλουζάκι. Από την Σπυριδούλα είμαι και εγώ ευχαριστημένη και από την Τάνια δεν έχω κανένα πρόβλημα, ίσως έχω κάποιες επιφυλάξεις για την Βάσω, αλλά δεν μπορώ να πω και κάτι αρνητικό. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη αλλά ποτέ δεν ξέρεις και πάντα φοβάσαι ότι όλα είναι καλά.

Διαφημίσεις