Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Πριν από μερικούς μήνες το είχα διαβάσει εδώ στο forum για ένα επικίνδυνο κουταλάκι της εταιρίας nuby με αισθητήρα για τη θερμοκρασία. Είναι αυτό που δίνει δώρο γνωστό μηνιαίο περιοδικό για το παιδί στο τεύχος που τώρα κυκλοφορεί; Ή υποτίθεται πως τώρα το "πρόβλημα" έχει λυθεί και αυτό που μοιράζει σε όλους όσους αγοράζουν το περιοδικό είναι "καλό";....

Διαφημίσεις

Χα! Πάρτε το περιοδικό και πετάξτε το κουταλάκι...και να μας πουνε οτι δεν ειναι αυτο φτάνει; Οτι σαβούρα εχουν την βάζουν δώρο για να φαίνεται μπουγιο! :evil:

εμένα τα παιδιά έχουν μεγαλώσει για τέτοια αλλά για ποιο λόγο το θέλετε? ρωτώ γιατί εγώ ας πουμε δεν θα του είχα και πολύ εμπιστοσύνη. φαντάζομαι -δεν ξέρω- ότι και καλά είναι από υλικό που αν έρθει σε επαφή με τρόφιμο πάνω από 37 βαθμούς αλλάζει χρώμα? αν όντως ισχύει ,μήπως και το υλικό αυτό δεν είναι και πολύ αθώο?

φιλάκια στα παιδάκια σας!

μακάρι κάθε μέρα που ξυπνάω να γίνομαι και καλύτερος άνθρωπος..

Δεν είναι ότι το θέλω, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εξάλλου σπανιότατα αγοράζω τέτοια περιοδικά. Απλά το είδα στο περίπτερο, θυμήθηκα πως είχα διαβάσει εδώ το θέμα παλαιότερα (είχε η ξαδέλφη μου κάτι τέτοια κουταλάκια τότε και την είχα βάλει να τα πετάξει) και είπα να το... θυμήσω και σ' εσάς. Διότι κάτι που ήταν από επικίνδυνα υλικά το καλοκαίρι, τώρα γιατί να άλλαξε; Απλά αναρρωτιέμαι.

Και εγώ είμαι της άποψης όποιος τύχει να πάρει το περιοδικό, ας πετάξει το κουταλάκι

Διαφημίσεις

Βοήθεια χριστιανές, τι έχει αυτό το κουταλάκι; Πήραμε το περιοδικό, μάλιστα ο άντρας μου το έκανε και τεστ το κουταλάκι και από πράσινη που ήταν η άκρη έγινε ίδιο χρώμα με το υπόλοιπο κουταλάκι με καυτό νερό. Δεν το χρησιμοποιούμε για να την ταΐσουμε αλλά το έχουμε μες στα παιχνίδια της και της αρέσει να το δαγκώνει, όταν το δει και το θυμηθεί, γιατί βγάζει δόντια και όλα είναι για το στόμα. Και τα κουταλάκια δαγκώνονται ωραία, τα άτιμα! Το κουταλάκι θεωρήθηκε ακατάλληλο από κάποιον οργανισμό, από τη nuby, ξέρουμε αν είναι το ίδιο, αποσύρθηκε από τα ράφια και τώρα το κάνουν δώρο με το περιοδικό για να μην το πετάξουν στα σκουπίδια, και παραμυθιάζουν τον κόσμο με ένα επικίνδυνο και ακατάλληλο κουταλάκι; Αχ, πείτε μου. Να το πετάξω;

an1cCph0g410010MDAwNzM4OGR8MTAwMDk5OHNhfEggRXZnZW5pYSBtYXMgZWluYWkuLi4.gif

Επικίνδυνο Βρεφικό Κουταλάκι

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=8523

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΒΡΕΦ. ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ & ΠΑΓΟΥΡΑΚΙ

http://www.nomarxia.gr/grafeiotypou/article_2007_06_8_5742.html

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

:lol: καλημερα κοριτσακια.για να δειτε τι τραβαμε εμεις εδω στην παραμεθοριο.εφαγα ολη την μυτιληνη χτες το βραδυ για να βρω το περιοδικο.ειχε ενα καταπληκτικο πιανακι και εγινε αναρπαστο μεσα σε μια μερα.ευτυχως το βρηκα.οσο για το κουταλακι εμεις εχουμε βολευτει της κικο με τη σιλικονη μπροστα.ας το εχει στα παιχνιδια της.παρτε το περιοδικο.υπεροχο το πιανακι!φιλακια.καλημερα!

Sam, σ΄ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Καλά είσαι πολύ διαβασμένη φορουμίτσα, κάτι σαν το ευρετήριο του parents, μια super μηχανή αναζήτησης!!! Δεν πρέπει να σου ξεφεύγει θέμα, μπράβο!

Η καλύτερη μανούλα, είναι μια ενημερωμένη μανούλα!!!

Α, και κάτι ακόμη, εγώ σίγουρα θα το πετάξω. Δεν θέλω ούτε στα παιχνίδια της να το έχει, γιατί το δαγκώνει και δε θέλω το παιδί μου να δαγκώνει επικίνδυνα και ακατάλληλα αντικείμενα. Όσο για το πιανάκι, πραγματικά τέλειο. Το παίζει με χαρά, γι ακαμιά βδομάδα το πολύ, μετά θα μπει στη λίστα με τα βαρετά και ανεπιθύμητα προς απόσυρση!!!

Διαφημίσεις

Eimai kai egw mia manoula pou trelainetai kai thelei na skotwsei otan akouei gia akatallila proionta pou kikloforoun stin agora (poso mallon gia proionta pou apeuthinontai sta aggeloudakia mou). Egw enimerwnomai gia to ti simvainei se auto to link http://www.efet.gr (meta patiste gia Deltia Tipou). Wraia tous vriskoune, mipws tha eprepe na tous timwrisoun kiolas... Prospathw na ftiaxnw dika mou pragmata kai na min pairnw tipota etoimo, poios mou egguatai omws oti to aleuri pou xrisimopoiw einai kalo????