Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ;

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!! :D

Τον τελευταίο μήνα εχω έντονες ζαλάδες, τρομερές λιγούρες, περισσότερα κολπικά υγρά, η διαθεσή μου αλλάζει συνεχώς και έχω αυξημένη ευσυγκινησία. Είχα όμως κανονικά περίοδο και πάντα εχω σταθερό κύκλο! Νιώθω μια εξάντληση , μια αδυναμία και νυστάζω συνεχώς.. η κοιλιά μου και το στήθος μου συνεχίζουν να είναι πρησμένα ακόμα και μετά την περίοδο..επίσης΄τις τελευταίες 2-3 μέρες έχω έχω πόνο στην μέση-πλάτη και πόνο χαμηλα στην κοιλιά λες και θα ξανα αδιαθετήσω.. Με το αγόρι μου έχουμε ελεύθερες επαφές, αλλά ποτέ δεν εξπερματώνει μέσα στον κόλπο.. είχαμε επαφή την 6η μέρα της περιόδου οπου είχε τελειώσει απο την 5η μερα το πρωί και οταν γυρισα σπιτι μετα την επαφή είδα αίμα..δεν έχει ξανα γίνει αυτο πάντως!! Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος ενώ είχα περίοδο;

Επεξεργάστηκαν by areti90
είχα γράψει το κείμενο με κεφαλαία και μόλις είδα οτι απαγορεύετα,ι με συγχωρείτε..

Διαφημίσεις

Κοριτσι καλημερα!!!!

Με τις ελευθερες επαφες ποτε δεν υπαρχει σιγουρια ακομα και αν δεν τελειωνει μεσα σου.Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις εγκυμοσυνης με τετοιου ειδους επαφη.

Στην αρχη μιας εγκυμοσυνης μπορει να εχεις αιμα αλλα απ οσο θυμαμαι δεν ειναι τοσο οσο της περιοδου.πηγαινε σ ενα γυναικολογο να σε δει η σ ενα μικροβιολογικο κ κανε χοριακη.

Μπορει να ειναι κ κατι ορμονικο η ολα αυτα που αισθανεσαι να ειναι κ ψυχολογικα επισης.

Κοριτσι καλημερα!!!!

Με τις ελευθερες επαφες ποτε δεν υπαρχει σιγουρια ακομα και αν δεν τελειωνει μεσα σου.Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις εγκυμοσυνης με τετοιου ειδους επαφη.

Στην αρχη μιας εγκυμοσυνης μπορει να εχεις αιμα αλλα απ οσο θυμαμαι δεν ειναι τοσο οσο της περιοδου.πηγαινε σ ενα γυναικολογο να σε δει η σ ενα μικροβιολογικο κ κανε χοριακη.

Μπορει να ειναι κ κατι ορμονικο η ολα αυτα που αισθανεσαι να ειναι κ ψυχολογικα επισης.

Καλησπέρα κυρία Ελένη!! ίσως και να ειναι έτσι..είχα δει πολλές περιπτώσεις όμως που είχαν κανονικά περίοδο και στο 3ο μήνα εγκυμοσύνης γιαυτό μου μπήκε λίγο στο μυαλό, αλλά μετα ξανά σκέφτομαι πως είναι κάπως απίθανο να έγινε αυτό, διότι δεν εχει εξπερματώσει στον κόλπο.. εκτός αν του ξεφυγε, γιατι πάντα τραβιέται τελευταία στιγμή, ή αν έγινε κάτι απο τα προσπερματικά υγρά, αλλα και πάλι μου φαίνεται καπως απίθανο..λέτε να κάνω κανενα τέστ; :confused:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...