Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Το μωρό μου δεν ξέρει τί τρώει!!!????!!!!

Recommended Posts

Για πείτε ρε παιδιά άν έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο...

Ο μπέμπης μου είναι 50 ημερών και γεννήθηκε μικρούλης 2700.

Απο τη στιγμή που τον έφερα στο σπίτι μου έδειξε τις διαθέσεις του περί μάσας, αφού θήλαζε μανιωδώς και για ώρες. Στην 8η μέρα το γάλα μου δε του έφτανε και αρχίσαμε συμπλήρωμα, ενώ απο την 20η μέρα (το γάλα μου τελείωσε) πίνει μόνο εμπορίου (έχουμε αλλάξει αρκετά και πλέον πίνει το S26 GF).

Εξ αρχής τα νούμερά του ήταν άπιαστα και τις τελευταίες μέρες έφτασε να τρώει 900-1100ml την ημέρα (περίπου 210 σε κάθε γεύμα!!!). Η γιατρός μου έλεγε να του δίνω όσο θέλει για να χορτάσει και ενώ ήμουν έτοιμη να αγοράσω μια αγελάδα για το μπαλκόνι ( :shock::shock::lol::lol: ) απο προχθές δεν πίνει περισσότερα απο 700ml την ημέρα!

Δεν ξέρω άν πρέπει να χαίρομαι ή αν πρέπει να με προβληματίζει το γεγονός. Γενικώς δε θα έλεγα ότι το παιδί έχει αλλάξει καθόλου (δε φαίνεται κρυωμένος ή κακόκεφος) εκτός του ότι έχει δυσκοιλιότητα που τον ψιλοχαλάει. Επίσης τις τελευταίες μέρες κοιμάται για βράδυ στις 7.30 και ξυπνάει για φαγητό στις 3 το πρωί (δηλαδή μένει 8 ώρες χωρίς φαγητό)!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα σχόλιά σας! :wink:

Διαφημίσεις

μάλλον φταίει η δυσκοιλιότητα

κι εμένα η δικιά μου έτρωγε άνετα 180μλ και τώρα που αλλάζουμε γάλατα και που η δυσκοιλιότητα άρχισε πίνει 130 140 παραπάνω όχι

ρώτα όμως και τον παιδίατρο σου να δείς τι θα σου πεί :wink:

καλέ ? μαζί γεννήσαμε ? :D

Melo μου καλημέρα - να σου ζήσει το μωράκι σου :)

Αποθήλασες στις 20 μέρες για τους ίδιους λόγους που αποθήλασα και εγώ την πρώτη μου κόρη στις 17: πίστευα οτι δεν έφτανε το γάλα και έπεσα στην παγίδα του συμπληρώματος. Φυσικά και το γάλα μας κόπηκε.

Δεν ξέρω κατά πόσο ήθελες να θηλάσεις και δεν τολμώ να προσφέρω καμία συμβουλή για τη διατροφή του μωρού σου - οι αποφάσεις σου είναι απολύτως σεβαστές!

Απλώς επειδή η διαδικασία παραγωγής γάλακτος είναι πολύ διαφορετική από αυτή που περιγράφεις (εγω το έμαθα στη 2η μου κόρη), επειδή το μύνημά σου μπορεί να το διαβάζουν άπειρες μελλοντικές μανούλες, ή.. επειδή μπορεί κάποτε και εσύ να θηλάσεις το επόμενο μωράκι σου, μία παράκληση: όλα όσα αφορούν το θηλασμό ως απορίες, εμπειρίες και προβληματισμούς, υπάρχει η σχετική ενότητα του φόρουμ.

Εκεί λύνονται τα πάντα, αν κάποια μανούλα ενδιαφέρεται.

Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη με τους αγαπημένους σου!

Φιλικά,

Ηρώ

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»