Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπερα.Η κορουλα μου κλεινει τον πεμπτο στις 24 κ η γιατρος μας ειπε στις 30 να ξεκινησουμε με χυμο πορτοκαλι.Δεν ειναι σοκ για το μωρο απο το γλυκο γαλα να περασει στην ξινιλα?

Διαφημίσεις

Εμένα μου είχε πει η παιδίατρος αρχικά να φτιάχνω φρουτόκρεμα με μήλο, αχλάδι, μπισκότο και 30ml γάλα για λίγες μέρες και στη συνέχεια αντικατέστησα το γάλα με στιμένο πορτοκάλι. Το μωρό μου το δέχτηκε χαλαρά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα...

Διαφημίσεις

Θα συμφωνήσω με την kasia οτι στο ξεκίνημα των στερεών τροφών με φρούτα, είναι προτιμότερα αρχικά το μήλο, το αχλάδι, η μπανάνα. Το πορτοκάλι έχει έντονα όξινο περιεχόμενο και πέρα απο το γεγονός οτι μπορει να μην αρέσει ως γεύση στο μωράκι και οτι δεν είναι απαραίτητο για αυτην την ηλικια, το όξινο φορτίο του επιβαρύνει τους ανώριμους ακόμα νεφρούς του βρέφους. Σιγα σιγα στην πορεια μπορουμε να το δοκιμασουμε, ομως δεν είναι το πρωτο που συστήνω να δοθεί.

Εμένα μου είχε πει η παιδίατρος αρχικά να φτιάχνω φρουτόκρεμα με μήλο, αχλάδι,

Και εμείς έτσι τα ειχαμε αρχίσει αλλα 3 μερες συνεχομενα μηλο,3 αχλαδι κ.οκ και μετα ολα μαζι.Προφανως το εκανε αυτό μην τυχον και κάποιο του προκαλεσει αλλεργια για να δουμε πιο είναι αυτό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...