Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΟΗΘΕΙΑ!ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ!

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

είμαι 28 ετών και παρουσιάζω πρόβλημα δευτεροπαθούς αμηνόροιας (δεν υπάρχει κύκλος δηλαδή) αρκετά χρόνια έχοντας δοκιμάσει διάφορες θεραπείες, γυναικολόγους και ενδοκρινολόγους μέχρι και ομοιοπαθητικούς χωρίς να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα μέχρι τώρα!Ξεκίνησα να παιρνώ αντισηλιπτικα απο τα 14 έχοντας διαγνωστεί με πολυκιστικές και τα έπαιρνα για πολλά χρόνια.Αρκετοί γιατροί λένε οτι φταει η χρονια χρηση τους, άλλοι αδυνατούν να κάνουν διαγνωση στο προβλημα λεγοντας οτι ειναι σωστες οι ορμονολογικές εξετασεις και ο τελευταιος ενδοκρινολογος μου ειπε οτι εχω αντισταση στην ινσουλινη μου εδωσε σχετική θεραπεια εδω και ενα 6μηνο μου ειχε πει οτι θα ρυθμιστω και παλι τιποτα...επισης να αναφερω οτι εχω και υποθυροειδισμό.

Ο κάθε γιατρός κάνει διαφορετική διάγνωση και προταση για θεραπεία έχω χάσει πια την εμπιστοσυνη μου και την αισιοδοξία μου.

Θα σας παρακαλουσα πολυ να μου προτείνεται κάποιον ΚΑΛΟ ενδοκρινόλο στην Αττικη που να σας εχει βοηθησει να παρω μια ακόμη γνώμη.. Εχω ακουσει και για το ν βελονισμό οτι βοηθαει καποιες φορές.. έχετε κάποια εμπειρια?

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοηθεια σας!

Διαφημίσεις

Ενδοκρινολόγο έχω το Σουβατζόγλου, στο Μέγαρο Μουσικής είναι το ιατρείο του. Είναι και διαβητολόγος αλλά θεωρείται ότι έχει μεγάλη εμπειρία στις κυήσεις. Είναι φιλικός και εξηγεί τα πάνα.

Βελονισμό έκανα στο Λητώ με τον Διαμαντή, πάλι για λόγους σχετικούς με την εγκυμοσύνη μου. Φαντάζομαι κι αυτός θα έχει αρκετή εμπειρία με γυναικολογικά θέματα.

Μπορώ να σου στείλω τα στοιχεία τους αν θέλεις.

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Ενδοκρινολόγο έχω το Σουβατζόγλου, στο Μέγαρο Μουσικής είναι το ιατρείο του. Είναι και διαβητολόγος αλλά θεωρείται ότι έχει μεγάλη εμπειρία στις κυήσεις. Είναι φιλικός και εξηγεί τα πάνα.

Βελονισμό έκανα στο Λητώ με τον Διαμαντή, πάλι για λόγους σχετικούς με την εγκυμοσύνη μου. Φαντάζομαι κι αυτός θα έχει αρκετή εμπειρία με γυναικολογικά θέματα.

Μπορώ να σου στείλω τα στοιχεία τους αν θέλεις.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Mπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν ειδες αποτελεσμα με τον βελονισμό?Σου τον προτεινε ο ενδοκρινόλογος να κάνεις?

Διαφημίσεις

Δεν μου τον πρότεινε ο ενδοκρινολόγος. Έκανα βελονισμό για να γεννήσω φυσιολογικά μετά από καισαρική επειδή δεν μπορούσα να κάνω πρόκληση τοκετού με άλλο τρόπο, και πράγματι είχα αποτέλεσμα στο ότι έγινε η πρόκληση του τοκετού. Μάλιστα και την ώρα που κάναμε τις συνεδρίες καταλάβαινα το μωρό να κατεβαίνει και να γίνονται οι συσπάσεις.

Μία γνωστή μου με πολυκυστικές, με άλλο βελονιστή, είδε περίοδο πριν λίγες μέρες για πρώτη φορά χωρίς φάρμακα. Πιστεύω ότι λειτουργεί, υπάρχουν όμως κάποιες προϋποθέσεις που μόνο ο βελονιστής μπορεί να σου εξηγήσει γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Δεν μου τον πρότεινε ο ενδοκρινολόγος. Έκανα βελονισμό για να γεννήσω φυσιολογικά μετά από καισαρική επειδή δεν μπορούσα να κάνω πρόκληση τοκετού με άλλο τρόπο, και πράγματι είχα αποτέλεσμα στο ότι έγινε η πρόκληση του τοκετού. Μάλιστα και την ώρα που κάναμε τις συνεδρίες καταλάβαινα το μωρό να κατεβαίνει και να γίνονται οι συσπάσεις.

Μία γνωστή μου με πολυκυστικές, με άλλο βελονιστή, είδε περίοδο πριν λίγες μέρες για πρώτη φορά χωρίς φάρμακα. Πιστεύω ότι λειτουργεί, υπάρχουν όμως κάποιες προϋποθέσεις που μόνο ο βελονιστής μπορεί να σου εξηγήσει γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τα στοιχεία του βελονιστή που βοήθησε τη φίλη σου και του δικού σου να τους επισκεφτώ?

Σε ευχαριστώ πολύ!

Καλησπερα! Συμφωνω για τον κυριο Σουβατζογλου, τον γνωριζω και ειναι πραγματικα αξιολογος. Εγω εχω μια αλλη ενδοκρινολογο, που ειναι καταπληκτικη, δουλευω σε ενα μεγαλο νοσοκομειο, και ολοι οι συναδελφοι μου πηγαινουν σ αυτη. Λεγεται Κιαπεκου Ερασμια, ειναι πολυ οικονομικη και νομιζω ειδημων για το δικο σου προβληματακι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...