Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φοβια

gtzal

Recommended Posts

Έχω πολυκυστικές που έχουν μειωθεί το τελευταίο διαλστημα. Ρκανα θεραπεία με αντισύλληψη αλλα σταμάτησα γιατί με ενοχλούσε. Ο γιατρός είπε πως γυναικολογικα είμαι απόλυτα υγιής και μάλλον ορμονικά είναι το θέμα χωρίς να μου δώσει εξετάσεις. Υπάρχουν πολλοί μήνες που έχω καθυστέρηση αρκετή και με πιάνει φόβος για εγκυμοσύνη κλπ μέχρι και τεστ πέρνω άδικα. Χώρισα πριν μια εβδομάδα και έχω πάλι καθυστέρηση.. Τώρα αν όντως έχω δεν το ξέρω γιατί με τις πολυκυστηκες πάντα ανωμαλο κύκλο είχα αν και τελευταία η διαφορα ήταν μόνο ως 10 μέρες που δεν τις έχω ξεπεράσει ακόμα αυτήν την φορά. Απλα έχω αγχωθεί.. Είχα πόνους περιόδου αλλα τπτ άρχισα να περνώ dufaston όπως μου χε πει ο γιατρός (5 χάπια γ 5 μέρες) και είμαι στο 3ο . Ελπίζω να ρθει. Απλα επειδή είμαι φρεσκοχωρισμενη δεν θέλω με τπτ να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εντάξει μπορεί να είναι ψυχολογικό έτσι δεν είναι; απλα επειδή έχω αγχωθεί θα θελα να ακούσω μια γνώμη από κάποιον ακόμα.

Διαφημίσεις

Έχω πολυκυστικές που έχουν μειωθεί το τελευταίο διαλστημα. Ρκανα θεραπεία με αντισύλληψη αλλα σταμάτησα γιατί με ενοχλούσε. Ο γιατρός είπε πως γυναικολογικα είμαι απόλυτα υγιής και μάλλον ορμονικά είναι το θέμα χωρίς να μου δώσει εξετάσεις. Υπάρχουν πολλοί μήνες που έχω καθυστέρηση αρκετή και με πιάνει φόβος για εγκυμοσύνη κλπ μέχρι και τεστ πέρνω άδικα. Χώρισα πριν μια εβδομάδα και έχω πάλι καθυστέρηση.. Τώρα αν όντως έχω δεν το ξέρω γιατί με τις πολυκυστηκες πάντα ανωμαλο κύκλο είχα αν και τελευταία η διαφορα ήταν μόνο ως 10 μέρες που δεν τις έχω ξεπεράσει ακόμα αυτήν την φορά. Απλα έχω αγχωθεί.. Είχα πόνους περιόδου αλλα τπτ άρχισα να περνώ dufaston όπως μου χε πει ο γιατρός (5 χάπια γ 5 μέρες) και είμαι στο 3ο . Ελπίζω να ρθει. Απλα επειδή είμαι φρεσκοχωρισμενη δεν θέλω με τπτ να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εντάξει μπορεί να είναι ψυχολογικό έτσι δεν είναι; απλα επειδή έχω αγχωθεί θα θελα να ακούσω μια γνώμη από κάποιον ακόμα.

Αφου δεν εχεις ξεπερασει την προηγουμενη καθηστερηση δεν χρειαζετε να ανησυχεις τοσο πολυ. Θα σου ερθει μολις τελειωσεις την θεραπεια με τα dufaston. Παντως για να μην σε πιανει τοσο ανχος να προσεχεις λιγο περισσοτερο στις επαφες σου κ τιποτα δεν θα συμβει κ θα εισαι ηρεμη. Αφου εχεις αστατο κυκλο το πιο πιθανο ειναι να ειναι απλα μια καθηστερηση.

Προσέχω. Απλα τος τελευταίες φορές αν και είχαμε προφυλακτικό τελείωνε μέσα και μετά έλεγχε το προφυλακτικό αν είχε σπάσει και ποτε δεν είχε .. Πρέπει να φοβάμαι;

Προσέχω. Απλα τος τελευταίες φορές αν και είχαμε προφυλακτικό τελείωνε μέσα και μετά έλεγχε το προφυλακτικό αν είχε σπάσει και ποτε δεν είχε .. Πρέπει να φοβάμαι;

Με τιποτα δεν γινετε να εισαι εγκυος οποτε ηρεμησε κ περιμενε την περιοδο σου! Κ αν εισαι προσεχτικη δεν χρειαζετε να εχεις τετοιες φοβιες χαλας την ζωη σου με ανουσιες σκεψεις!

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Αν βάζεις προφυλακτικό το οποίο μετά ελέγχεις αν έχεις σπάσει Πώς γίνετε να μείνεις έγκυος βρε?????? Μην αγχονεσαι δεν είσαι δεν υπάρχει περίπτωση . Ηρέμησε κ θα έρθει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...