Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξύπνημα με ουρλιαχτά και νεύρα

nat2308

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους, έχουμε έναν μπόμπιρα περίπου 11 μηνών, ο οποίος γενικά είναι καλόβολος και καθόλου κουραστικός, παρότι υπερκινητικός. Περπατάει πάνω από 1 μήνα τώρα και τα μόνα προβλήματα ύπνου που είχαμε ήταν λόγω οδοντοφυϊας.

Τις τελευταίες μέρες ξυπνάει σε άσχετες ώρες ουρλιάζοντας κυριολεκτικά και με φοβερά νεύρα, κοινώς δεν θέλει ούτε να πιει γάλα, ούτε αγκαλιά, ούτε κάτω, ούτε τίποτα. Δεν ηρεμεί με κανέναν τρόπο, θέλει μόνο να τρέχει και να πετάει τα παιχνίδια του, γεγονός που δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να κάνει, γιατί έχουμε ήδη σπάσει τα νεύρα των ανθρώπων που μένουν από κάτω, οπότε λόγω ακατάλληλων ωρών προσπαθούμε να τον ηρεμήσουμε με κάποιον άλλο τρόπο. Ενδεικτικά, πιάνει το σκούτερ της fisher-price με το ένα χέρι, το σηκώνει όρθιο και το κοπανάει στο πάτωμα...

Χτες ειδικά φτάσαμε στα όριά μας, γιατί ούρλιαζε σχεδόν ασταμάτητα επί 2,5 ώρες, ενώ είχαμε προσπαθήσει τα πάντα. Του αλλάξαμε δωμάτια, παίξαμε, ήπιε γάλα, του δώσαμε depon μήπως ήταν από τα δόντια κι ενώ ήταν εμφανές ότι είχε κουραστεί υπερβολικά και έπεφτε όπως έτρεχε, αρνούνταν πεισματικά να κάτσει στην αγκαλιά μας. Τελικά τον πήρα αγκαλιά όρθιο και τον έκανα βόλτες στο σπίτι και μετά από αρκετή ώρα τον γύρισα και αποκοιμήθηκε, αλλά με το που τον έβαλα στο κρεβάτι του ούρλιαζε ακόμα και κοιμισμένος.

Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι κάτι σοβαρό από πλευράς υγείας, γιατί όταν κάνει αυτό που θέλει είναι μέσα στα γέλια και την τρελή χαρά και δεν δείχνει να τον ενοχλεί κάτι πέρα από τα δόντια που είναι σχεδόν μόνιμο ζήτημα. Κατά τη διάρκεια της μέρας είναι πάντα χαρούμενος και γελαστός, παίζει και τρέχει κανονικά.

Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει και πως να το καταπολεμήσουμε;

Ευχαριστώ

9maTp3.png

Διαφημίσεις

Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα μαλλον δεν μπορεις να κανεις κατι....!Κ ο γιος μου το περασε αυτο στην ιδια ηλικια.Οσο προσπαθουσα να κανω κατι τοσο χειροτερευε η κατασταση.αποφασισα κ γω να τον αφησω χωρις να δινω σημασια .ετσι το εκανε μια δυο μερες ακομα κ αφου ειδε μαλλον κ εκεινος οτι καμια αντιδραση δεν υπαρχει το σταματησε.βεβαια εμεις ειμαστε σε μονοκατοικια κ δεν ενοχλειται κανεις.πιστευω οτι ξεσπασε κ του περασε κ οτι οσο αντιδρουσα γινοταν χειροτερα τα πραγματα.ειναι διαφορες φασεις που περνανε κ αυτα μωρε.

Βλέπει καθόλου τηλεόραση; Πιάνει στα χέρια του κινητά ή τάμπλετ;

Δεν πιάνει τίποτα στα χέρια του από ηλεκτρονικά, εννοείται αυτό. Που και που του βάζουμε στο λάπτοπ το αγαπημένο του τραγούδι (η Βασιλική του Ζιώγαλα!!!) και γελάει και αναγκαστικά τον βάζει λίγο μπροστά στο λάπτοπ αλλά σε απόσταση ο άντρας μου για να τον βλέπει η πεθερά μου που είναι στο εξωτερικό.

Τηλεόραση φευγαλέα μόνο, τις ελάχιστες ώρες που είναι ανοιχτή, μπορεί και να μην την κοιτάξει καθόλου, πλην των διαφημίσεων, όπου κολλάει, αλλά κι αυτό το αποφεύγουμε όσο γίνεται.

9maTp3.png

Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα μαλλον δεν μπορεις να κανεις κατι....!Κ ο γιος μου το περασε αυτο στην ιδια ηλικια.Οσο προσπαθουσα να κανω κατι τοσο χειροτερευε η κατασταση.αποφασισα κ γω να τον αφησω χωρις να δινω σημασια .ετσι το εκανε μια δυο μερες ακομα κ αφου ειδε μαλλον κ εκεινος οτι καμια αντιδραση δεν υπαρχει το σταματησε.βεβαια εμεις ειμαστε σε μονοκατοικια κ δεν ενοχλειται κανεις.πιστευω οτι ξεσπασε κ του περασε κ οτι οσο αντιδρουσα γινοταν χειροτερα τα πραγματα.ειναι διαφορες φασεις που περνανε κ αυτα μωρε.

Το κακό είναι ότι μένουμε σε πολυκατοικία και έχουμε αγχωθεί πολύ, παρόλο που όλοι δείχνουν κατανόηση, αλλά και για εμάς είναι εξαιρετικά κουραστικό. Τις προηγούμενες ημέρες τον έβαζα στο πάρκο και λαγοκοιμόμουν κι εγώ δίπλα, για να καταλάβει ότι δεν θα παίξουμε τα ξημερώματα και πρέπει να ξανακοιμηθεί, αλλά όταν είμαστε και οι 2 όρθιοι εξαγριώνεται, γιατί προφανώς θεωρεί ότι μπορεί να τουμπάρει έναν από τους δύο, δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.

9maTp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...