Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τραχηλιτιδα ΣΟΣ

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα ειμαι 21 χρονων απο παντα ειχα θεμα μυκητιασεων κ παντα καπου εκει εμφανιζοταν κ μια ουρολοιμωξη.Ευτυχως οι ουρολοιμωξεις μου εχουν σταματησει με την βοηθεια του χαμομηλιου.η μυκητιαση ειχε να με ενοχλησει πολυ καιρο χωρις να σημαινει οτι δεν υπηρχε.Πηγα στν γυναικολογο μου για Τεστ Παπ (Δεκεμβριο) και μου βρηκε τραχηλιτιδα και μου ειπε να επαναλαβω επαναληπτικη εξεταση το Φεβρουαριο ομως εδω κ δυο μερες με εχει πιασει εξωτερικα κ εσωτερικα φαγουρα κ σε 3 μερες περιμενω περιοδο.απλα δεν ξερω τι να κανω?κ ενα αλλο που μου την δινει ειναι γιατι αφοτου ειδε η γυναικολος το προβλημα μ δεν μου εδωσε θεραπεια?

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα ειμαι 21 χρονων απο παντα ειχα θεμα μυκητιασεων κ παντα καπου εκει εμφανιζοταν κ μια ουρολοιμωξη.Ευτυχως οι ουρολοιμωξεις μου εχουν σταματησει με την βοηθεια του χαμομηλιου.η μυκητιαση ειχε να με ενοχλησει πολυ καιρο χωρις να σημαινει οτι δεν υπηρχε.Πηγα στν γυναικολογο μου για Τεστ Παπ (Δεκεμβριο) και μου βρηκε τραχηλιτιδα και μου ειπε να επαναλαβω επαναληπτικη εξεταση το Φεβρουαριο ομως εδω κ δυο μερες με εχει πιασει εξωτερικα κ εσωτερικα φαγουρα κ σε 3 μερες περιμενω περιοδο.απλα δεν ξερω τι να κανω?κ ενα αλλο που μου την δινει ειναι γιατι αφοτου ειδε η γυναικολος το προβλημα μ δεν μου εδωσε θεραπεια?

γεια σου angie,

για την τραχηλιτιδα υπαρχουν διαφορες θεραπειες. απλα μαλλον θα περιμενει τα αποτελεσματα του 2ου τεστ παπ.

για τους μυκητες αφου τα εχεις κατα καιρους, φανταζομαι εκανες και διαφορα σχηματα για θεραπεια. οι γιατροι καποιες φορες δεν δινουν θεραπεια για να μην διαταραχτει το ph του κολπου. θελουν να δουν πως αντιδραει ο οργανισμος σου, αλλα επρεπε να σου το πει τουλαχιστον να το παρακολουθεις κατα καιρους.

απο τη στιγμη που εχεις εντονες ενοχλησεις και αφου εχεις 3 μερες μεχρι την περιοδο, μπορεις να παρεις ενα υποθετο κανεστεν των 500 και να κανεις επαλειψη με καποια κρεμα εξωτερικα, θα δεις αμεση ανακουφιση. και μετα την περιοδο (στα τελειωματα) να κανεις μια πλυση με χαμομηλι ή ενα διαλυμα με σοδα απο την frezyderm π.χ. ή αλλης εταιρειας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...