Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπερδεμενα Συναισθηματα

ΕλεναΚ.

Recommended Posts

Καλησπερα σας,

Εχω ενα κοριτσακι Ενος ετους. Γενικα δεν την εχω αφησει καθολουβουτε στη μαμα μου ουτε στην πεθερα μου. Δεν χρειαστηκε αλλα κ δεν θελω. Δεν επεστρεψα στην δουλεια μου. Ηθελα να την χαρω να ζησω τις στιγμες μαζι της. Ο συζυγος μου με στηριζει. Το θεμα μου αφορα την σχεση που εχει η μητερα μου με το παιδι μου. Αν κ ειμαι πολυ δεμενη μαζι με την μαμα μου , με ενοχλει που η μικρη της δειχνει αδυναμια κ φυσικα η μαμα μου το απολαμβανει πρωτο εγγονι. Νιωθω ασχημα γιαυτα που νιωθω. Νιωθω ζηλια? Ειναι παραλογο αλλα μου βγαινει αυτο το συναισθημα , Οτι το μωρο μου θα προτιμησει εκεινη. Δεν ξερω ειλικρινα. Χρειαζομαι την συμβουλη σας.

Διαφημίσεις

Καλησπερα...!

Μη νιωθεις ασχημα κ οπως ειπες κ εσυ φροντισε να απολαμβανεις τις στιγμες με το παιδι σου.Εισαι η μαμα του κ δεν προκειται ποτε κανεις αλλος ουτε παππους ουτε γιαγια να σε αντικαταστησει στην καρδια του παιδιου σου.Εγω αυτο πιστευω.Δεν ειναι κακο να εχει καποια αδυναμια.Αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν θελει εσενα.Αν δεν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα(με τη μαμα σου εννοω)προσπαθησε να ξεφυγεις απ αυτες τις σκεψεις κ ολα θα πανε καλα

Τα παιδιά τείνουν να θεωρούν δεδομένη, οπότε φανερά της δίνουν λιγότερη σημασία απ' όσο θα ήθελε. Ειδικά εσένα που έχεις το παιδί 24/7, είναι απόλυτα λογικό να σε θεωρεί δεδομένη!!!

Στο θέμα της γιαγιάς, επειδή κι ο δικός μου έχει φοβερή αδυναμία στη μητέρα μου, έχω το εξής σενάριο: πιστεύω ότι μοιάζει πολύ η μυρωδιά μας και το παιδί νιώθει οικεία μαζί της, σχεδόν όσο και μαζί μας. Από 'κει και πέρα είναι και θέμα συμπεριφοράς, π.χ. η μητέρα μου παίζει πολύ με το παιδί και με το που τη βλέπει αρχίζει τα γέλια.

Πάντως μη νιώθεις ζήλεια ή οτιδήποτε άλλο, η μάνα είναι αναντικατάστατη στο παιδί και θα το δεις όταν αρχίσεις να το αφήνεις, αλλά και όσο μεγαλώνει.

9maTp3.png

Αχ, μη στενοχωριέσαι, αν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα! Απ' ότι έχω καταλάβει όλα τα παιδιά το κάνουν αυτό! Και ο δικός μου είναι τρομερός γιαγιάκιας!!! Και από τα ανιψάκια μου που ξέρω, όλα το έκαναν αυτό! Είναι της ηλικίας, είναι η έλξη προς μεγαλύτερα πρόσωπα, δεν ξέρω τι. Πάντως δεν είναι παράξενο. Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ είχα τέτοια μπερδεμένα συναισθήματα και τώρα το βλέπω πιο χαλαρά. Φάση είναι, θα περάσει. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Νομίζω είναι πολυ συνηθισμένα και φυσιολογικά τα μπερδεμένα συναισθήματα τέτοιου τύπου. Για ένα να είσαι σίγουρη: Μάνα είναι ΜΟΝΟ μία :)

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...